Έπεσε νερό στο κινητό σου; Δες 10 πανέξυπνες λύσεις για να σώσεις το βρεγμένο σου smartphone!


Αρκούν μερικές σταγόνες νερού ή αυξημένη υγρασία, για να χαλάσει το κινητό ή να μη λειτουργεί αποτελεσματικά

Το καλύτερο είναι να απευθυνθείτε σε έναν τεχνικό, αλλά τι γίνεται αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Σας προτείνουμε 10 λύσεις έκτακτης ανάγκης για να σώσετε το κινητό σας, αν πέσει σε νερό.

1. Πρέπει να απομακρύνετε το κινητό από το νερό όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς τα εξαρτήματα μπορεί να βραχούν και να πάθει βραχυκύκλωμα. Απενεργοποιήστε το κινητό και μη το ενεργοποιήσετε μέχρι να είναι τελείως στεγνό.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα02. Στη συνέχεια, αφαιρέστε το κάλυμμα και αφαιρέστε την μπαταρία. Σκουπίστε με ένα πανάκι ή ένα χαρτομάντηλο τα σημεία όπου βλέπετε νερό.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα1

3. Αφαιρέστε την κάρτα SIM. Σκουπίστε την και αφήστε την στην άκρη μέχρι να στεγνώσει το κινητό.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα24. Αφαιρέστε όλα τα περιφερειακά εξαρτήματα, όπως ακουστικά, κάρτα μνήμης και θήκες.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα35. Αν έχετε εύκαιρη ηλεκτρική σκούπα, χρησιμοποιήστε την για να απομακρύνετε το νερό από τη συσκευή, γυρνώντας συνεχώς τη συσκευή από όλες τις μεριές. Μη φέρετε πολύ κοντά το κινητό στην ηλεκτρική σκούπα, καθώς μπορεί να δημιουργηθεί στατικός ηλεκτρισμός.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα4

6. Μη χρησιμοποιήσετε σεσουάρ για να στεγνώσετε το κινητό, καθώς η θερμότητα μπορεί να λιώσει τα εσωτερικά ηλεκτρονικά κυκλώματα και να αλλοιώσει την επιφάνεια του κινητού.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα57. Τοποθετήστε το κινητό σε ένα σακουλάκι, όπου θα έχετε γεμίσει με σπόρους ρυζιού ή απορροφητικές μπαλίτσες κατά της υγρασίας. Και τα δύο θα απορροφήσουν την περιττή υγρασία, και υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να λύσουν το πρόβλημα.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα68. Τοποθετήστε το κινητό σε σημείο που το βλέπει ο ήλιος, για να στεγνώσει φυσικά με την ηλιακή θερμότητα. Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε πάνω σε απορροφητική πετσέτα.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα79. Αφού περάσουν τουλάχιστον 24 ώρες, και η συσκευή φαίνεται στεγνή, δοκιμάστε να τοποθετήσετε όλα τα εξαρτήματα στη θέση τους και ενεργοποιήστε το κινητό. Αν η συσκευή βγάζει περίεργους ήχους ή τρεμοπαίζει η οθόνη, τότε το κινητό δεν λειτουργεί κανονικά.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα810. Αν το κινητό φαίνεται στεγνό, αλλά δεν ενεργοποιείται, μπορεί να οφείλεται στην αποφόρτιση της μπαταρίας. Βάλτε το κινητό να φορτίσει και δοκιμάστε αργότερα να το ενεργοποιήσετε ξανά. Αν δεν βοηθήσει και αυτό, απευθυνθείτε στο service της κατασκευάστριας εταιρείας του κινητού σας. Μην αποκρύψετε το γεγονός ότι ήρθε σε επαφή με νερό για την βέλτιστη λύση του προβλήματος.

Έπεσε Νερό στο Κινητό σου; Δες 10 Πανέξυπνες Λύσεις για να Σώσεις το Βρεγμένο σου Smartphone! - Εικόνα9Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ