Πατέρας 22χρονης μετά την επίθεση στο Σύνταγμα: Έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει


Περισσότερο σε λίγο… 

Κρίσιμες ώρες για την τραυματισμένη κοπέλα μετά την επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της Αθήνας.

Ο πατέρας της 22χρονης κοπέλας είπε στο MEGA με βάση την ενημέρωση που είχε μέχρι στιγμής πως η κόρη του έχει αιμορραγία που δεν έχει σταματήσει. Το κορίτσι είνια φοιτήτρια και παράλληλα εργαζόταν σε εμπορικό κατάστημα.

Ο δράστης, ο οποίος έχει παρελθόν ψυχασθένειας, φέρεται να έχει δηλώσει πως η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και νόμιζε ότι τον παρακολουθούσε για αυτό την μαχαίρωσε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:30 στη συμβολή των οδών Ερμού 37 και Φωκίωνος. Το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο δράστης ήταν 24 cm με 13 cm λεπίδα.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο δράστης φώναζε ότι η κοπέλα είναι πράκτορας και τρομοκράτης και γι’ αυτό τη μαχαίρωσε.

To χρονικό της επίθεσης

Η γυναίκα περπατούσε την οδό Ερμού και ήταν έτοιμη να μπει στο κατάστημα, όπου εργάζεται, όταν ξαφνικά την πλησίασε από πίσω ένας άνδρας και τη μαχαίρωσε, τραυματίζοντάς την πολύ σοβαρά.

Στη συνέχεια, από τις μέχρι τώρα μαρτυρίες, ο δράστης κοιτούσε χωρίς καμία ταραχή τη νεαρή κοπέλα να τρέχει με αίματα προς το κατάστημα, χωρίς να τραπεί σε φυγή και έτσι τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί.

Αμέσως, έφτασε ασθενοφόρο στο Σύνταγμα που παρέλαβε την περίπου 25 με 30 ετών κοπέλα και τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, η νεαρή υποβλήθηκε σε αξονική, αλλά η κατάστασή της κρίνεται αρκετά σοβαρή και χειρουργείται.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ