Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 4 Μαρτίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 4η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Προσοχή τις απογευματινές ώρες

Η Δευτέρα είναι από τις σχετικά ήπιες και με δυνατότητες ημέρες της εβδομάδας, καθώς έχουμε το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη τα ξημερώματα και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Η Σελήνη θα κινείται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Τοξότη. Η μόνη αρνητική της όψη είναι το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα τις απογευματινές ώρες που χρειάζεται προσοχή, καθώς θα έχουμε την τάση να είμαστε αφηρημένοι. Σήμερα σχηματίζεται όμως και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που μας δίνει την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά, στο τέλος της μέρας να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα μακριά από κουτάκια και στερεότυπα. Είναι από τις μέρες που το μυαλό γεννά ιδέες, γι’ αυτό ακόμη κι αν δεν ξέρουμε πώς θα τις αξιοποιήσουμε, δεν είναι κακή ιδέα να τις σημειώσουμε κάπου γιατί μπορεί να ωφεληθούμε παρακάτω. Θετική μέρα και για αγορές προϊόντων τεχνολογίας ή για να αναβαθμίσουμε τεχνολογικά ή χρησιμοποιώντας νέες μεθόδους τη δουλειά μας. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας από τις 17:40 μέχρι τις 23:15 που θα περάσει στον Αιγόκερω, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Θετικά ανοίγματα στα επαγγελματικά

Ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό, είναι μία όψη που θα δώσει ανανεωτική ώθηση στον τρόπο σκέψης, τα χαρακτηριστικά θα είναι ευστροφία, διαύγεια, ευρηματικότητα. Λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν άγχος και προβληματισμό, ο τρόπος προσέγγισης θα είναι διαφορετικός, φεύγει η προσκόλληση και η άρνηση.

Για τους ανήσυχους χαρακτήρες δύσκολο θα είναι να αποδεχτούν καταστάσεις ρουτίνας, θα εκδηλωθεί ανάγκη για αλλαγή για ανεξαρτησία και γενικότερα για ενέργειες αυτόβουλες. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρξουν απρόσμενα θετικά ανοίγματα που θα πρέπει να αξιοποιηθούν με τρόπο άμεσο. Καινούργιες προτάσεις θα ακουστούν, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις πρωτοποριακές ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση, η επιχειρηματολογία θα είναι εύστοχη και θα πείσει.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Αιγόκερω, θα υπάρξει δυνατότητα για διεκπεραιώσεις. Στον επαγγελματικό τομέα το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην κατοχύρωση, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν άμεσο και θετικό αποτέλεσμα. Θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι σκεπτόμενα και συγκροτημένα.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ερμή και τον Ποσειδώνα, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην εσωστρέφεια και στην απομόνωση.

Το εξάγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη είναι μία θετική όψη, ανοίγματα θα υπάρξουν για καινούργιες γνωριμίες, οι συναναστροφές θα είναι ευχάριστες. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν ανοιχτά, να συνεννοηθούν, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που δημιουργούν ανασφάλεια, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη ωθεί την προσοχή σας στα μελλοντικά σας σχέδια κυρίως σε θέματα σπουδών, επαγγελματικών σχεδίων και ταξιδιών. Υπάρχει και μια περίπτωση σήμερα να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά κάτι που μπορεί να σας διευκολύνει κάπως. Μάλιστα ενδέχεται να είναι και εντελώς απρόοπτο όλο αυτό και να μην το έχετε υπολογίσει. Σε αυτή την περίπτωση δείτε μήπως μπορείτε να αποταμιεύσετε και κάτι για μια δύσκολη μέρα. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να βιώνετε περισσότερη σύγχυση για τους μελλοντικούς σας στόχους, γι’ αυτό μην παίρνετε σημαντικές αποφάσεις. Η είσοδος της Σελήνης αργά το βράδυ και συγκεκριμένα στις 23:15 στον Αιγόκερω θα στρέψει την προσοχή σας στα θέματα καριέρας.

Ταύρος

Μια πολυάσχολη μέρα στο ξεκίνημα της εβδομάδας σας περιμένει, καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε αλλά και να συζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο κοπιαστική αλλά παραγωγική μέρα για σας με τη Σελήνη στον Τοξότη να στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά κυρίως. Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό στο ζώδιο σας μπορεί να σας προσφέρει μερικές έξυπνες ιδέες ή λύσεις που μπορεί να προκύψουν εντελώς ξαφνικά και να σας βοηθήσουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας, ειδικά τις απογευματινές ώρες που θα έχουμε Σελήνη κενή πορείας από τις 17:40 μέχρι τις 23:15.

Δίδυμοι

Η Δευτέρα με τη Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να φέρει κάποιο άτομο το οποίο έχει τη διάθεση να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας ζητήματα. Σήμερα όμως έχουμε και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό. Αυτή είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που διαμένετε ή εργάζεστε, ή αν θέλετε να απομονωθείτε λίγο και να σκεφτείτε μόνοι σας τα σχέδια σας χωρίς περιττές παρεμβάσεις και εξωτερικούς «θορύβους». Ακόμη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας προσφέρει βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Μπορεί να συζητάτε ας πούμε μια μυστική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Όμως από τις 17:40 το απόγευμα μέχρι το βράδυ στις 23:15 που η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας καλά θα κάνετε να μη πάρετε πολύ σημαντικές αποφάσεις ή να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Καρκίνος

Η Δευτέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ή γενικότερα για τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά όπως φαίνεται θα έχετε αρκετές βοήθειες για να τα υλοποιήσετε παρακάτω. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαν κολλήσει τα πλάνα σας, φαίνεται ότι πολύ σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Μάλιστα το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σας εμπνεύσει με νέες και πρωτοποριακές ιδέες που μπορεί να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή σας. Όμως και νέοι συνεργάτες μπορεί να σας εμπνεύσουν και να σας βοηθήσουν να βγάλετε πιο γρήγορα ένα μεγάλο όγκο δουλειάς. Σημαντική θα είναι και η στήριξη φίλων αυτό το διάστημα. Από τις 17:40 μέχρι τις 23:15 η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και μπορεί να διαχέεται η προσοχή και η συγκέντρωσή σας σε πολλά και διαφορετικά χωρίς όμως να σημειώνετε ιδιαίτερη πρόοδο.

Λέων

Μολονότι έχετε αρκετά να κάνετε την πρώτη εργάσιμη μέρα της εβδομάδας, θα υπάρχει μια ροή μες την ημέρα τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη και οι δουλειές σας θα γίνονται πιο εύκολα, έτσι θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για να τον απολαύσετε το βράδυ πιο χαλαρά στο σπίτι με την οικογένεια ή κάνοντας δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν προσωπικά. Από το απόγευμα και συγκεκριμένα από τις 17:40 που η Σελήνη βγαίνει σε φάση κενής πορείας δεν θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και αποδοτικό το διάστημα. Σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό που βοηθά να κάνετε κάποιες συζητήσεις είτε σε θέματα επαγγελματικά είτε οικονομικά και να έχετε πιο θετικό αποτέλεσμα.

Παρθένος

Η Δευτέρα ξεκινά με θετικές προδιαγραφές, καθώς έχουμε μια θετική όψη που θα σας ευνοήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, να έχετε πιο πρωτότυπες ιδέες και να σκέφτεστε έξω από το «κουτί». Βέβαια το καινούριο στη ζωή σας μπορεί να το φέρνουν και οι άλλοι με την όψη Ερμή-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα. Σήμερα θα έχετε ευκαιρίες να εξερευνήσετε καλύτερα πράγματα τα οποία θα διώξουν τη ρουτίνα μακριά. Ίσως δείτε κάτι που θα σας τραβήξει την περιέργεια να μάθετε ή να κάνετε. Από το απόγευμα κι έπειτα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση ή ατονία, πιθανώς όμως και σύγχυση για την εξέλιξη μιας σχέσης ή συνεργασίας. Μην παίρνετε όμως σημαντικές αποφάσεις μετά τις 17:40 και μέχρι αργά το βράδυ στις 23:15 που θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας η Σελήνη.

Ζυγός

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε ζωντανεύουν σήμερα με τη Σελήνη στον Τοξότη και το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό και δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια ή θα σας βοηθήσει να εξελίξετε αυτά που έχετε κατά νου. Αν νιώθετε απογοητευμένοι ή νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει σημαντική πρόοδος, τότε ίσως πρέπει να δείτε τι μπορείτε εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε στη συμπεριφορά ή στη διαχείριση που κάνετε. Από την άλλη πιθανώς να πρέπει να δείτε μια αλλαγή είτε στη δουλειά είτε σε κάτι που σχετίζεται με τα οικονομικά σας. Από τις 17:40 κι έπειτα μέχρι αργά το βράδυ θα είναι πιο δύσκολο να σημειώσετε πρόοδο καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Σκορπιός

Η εβδομάδα ξεκινά με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού και θα είναι δύσκολο σήμερα να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ένα πράγμα ή να καθίσετε με τις ώρες να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας. Υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία μέσα σας, μια ανάγκη ελευθερίας που δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Ίσως λοιπόν πρέπει να πειραματιστείτε περισσότερο σε μια μέρα σαν τη σημερινή για να δώσετε μια θετική διέξοδο στη νευρικότητα και την ανησυχία και να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις σχέσεις σας. Η αίσθηση της σύγχυσης θα είναι πιο έντονη τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα και θα βγει μετά σε φάση κενής πορείας μέχρι αργά το βράδυ.

Τοξότης

Σήμερα είναι από τις μέρες που σας απασχολούν κάποια επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, αλλά και από αυτές που ίσως έχετε μια πολύ έξυπνη ιδέα την οποία αν υλοποιήσετε θα μπορούσε να αποφέρει σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη είναι από τις μέρες που ίσως πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά και τις ανάγκες των άλλων στη ζωή σας, κυρίως των ανθρώπων με τους οποίους συμβιώνετε ή την οικογένεια σας. Αν σας έχει λείψει κάποιος-α θα ήταν μια καλή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί του-ης. Η Σελήνη θα βρίσκεται τις περισσότερες ώρες στο ζώδιο σας, αλλά μετά την τελευταία της όψη, το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, το απόγευμα θα βγει σε φάση κενής πορείας μειώνοντας έτσι την αποτελεσματικότητα της μέρας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Τοξότη σας βρίσκει σε μια πιο αποτραβηγμένη και εσωτερική διάθεση σήμερα και προτιμάτε να διαχειριστείτε ό,τι έχετε στην καθημερινότητα σας μόνοι σας, χωρίς τη συμβολή των άλλων ακόμη κι αν μιλάμε για τον σύντροφο ή τον καλύτερο φίλο σας. Ίσως δεν νιώθετε την ανάγκη παρέας ή το μυαλό σας είναι απασχολημένο με όλα αυτά που έχετε κατά νου να ξεκινήσετε και τα μελλοντικά σας σχέδια. Καλώς ή κακώς το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό σας κάνει να έχετε ένα ιδιαίτερα ανήσυχο νου. Η σημερινή μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους και θα είστε κι εσείς πιο ενεργητικοί σε συζητήσεις. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι το οποίο να σας εκπλήξει. Αργά το βράδυ η Σελήνη θα περάσει στο ζώδιο σας και θα σας ενεργοποιήσει τις επόμενες ημέρες.

Υδροχόος

Η Σελήνη στον Τοξότη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας σας φέρνει πιο κοντά με άτομα τα οποία προσπαθούν να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, αλλά κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να τον δώσετε αυτό τον χρόνο, εκτός αν η άλλη πλευρά έχει να σας πει κάτι διαφορετικό ή έχει να σας προτείνει κάτι που δεν είναι «μια από τα ίδια». Ίσως μάλιστα να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες σήμερα ή να μάθετε πράγματα από τους συνεργάτες σας τα οποία να σας εξάψουν την περιέργεια. Από την άλλη, η βοηθητική όψη Ερμή-Ουρανού μπορεί να φέρει ένα νέο σε σχέση με τα οικονομικά σας ξαφνικά και να είναι μάλιστα θετικό. Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά ίσως μια ελάφρυνση που θα βοηθήσει να αισιοδοξήσετε λίγο.

Ιχθύες

Η Σελήνη στον Τοξότη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας κάνει προτεραιότητα τα θέματα της δουλειάς και γενικά των υποχρεώσεων που έχετε στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα και να τα έχετε όλα υπό έλεγχο, τουλάχιστον μέχρι το απόγευμα που η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας. Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο σας με τον Ουρανό δίνει έμφαση στην επικοινωνία και ίσως έχετε κάποιες ωραίες ιδέες για να προτείνετε σε άλλους. Ή μπορεί να μάθετε κάτι το οποίο πιθανώς να σας εκπλήξει. Σε κάθε περίπτωση η εβδομάδα ξεκινά με ένα θετικό προσανατολισμό και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ