Ξύπνησε από την καταστολή ο Μανώλης Μαυρομμάτης – Χωρίς σημάδια βελτίωσης η σύζυγος του


Ευχάριστα τα νέα της υγείας του Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται για 15η ημέρα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Κρατικού Αθηνών «Γ. Γεννηματάς».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι θεράποντες γιατροί ξύπνησαν τον Μανώλη Μαυρομμάτη από την τεχνητή νάρκωση, ενώ το ακόμη πιο ευχάριστο είναι πως ο γνωστός αθλητικογράφος επικοινωνεί και με το περιβάλλον.

O 83χρονος Μανώλης Μαυρομμάτης έχει μάλιστα πολύ καλή επαφή και είναι πλήρως συνεννοήσιμος, όμως, δεν μπορεί να μιλήσει εξαιτίας της τραχειοστομίας.

Η τραχειοστομία παραμένει, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ασθενής αναπνέει σε μεγάλο βαθμό και μόνος του, χωρίς χορήγηση οξυγόνου με πίεση, κάτι που σημαίνει πως εκτός απροόπτου θα απαλλαχθεί σύντομα από αυτήν.

Δεν είναι το ίδιο ευχάριστα, όμως, τα νέα για τη σύζυγο του Μανώλη Μαυρομμάτη, η οποία εξακολουθεί να παραμένει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς σε βαριά κατάσταση χωρίς σημάδια βελτίωσης.

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι, ηλικίας 80 και 83 ετών, διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από φωτιά που ξέσπασε στις (18/2) στο διαμέρισμά του στο Κολωνάκι.

Ο Μανώλης Μαυρομμάτης παρουσίασε αναπνευστική και καρδιακή ανεπάρκεια και φέρει εγκαύματα στο 18% της επιφάνειας του σώματός του και η σύζυγός του, στο 40%.

Και οι δύο εισέπνευσαν τεράστιες ποσότητες καπνού, γεγονός το οποίο τους προκάλεσε εκτός από τα εγκαύματα και σοβαρότατα αναπνευστικά προβλήματα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ