Ηράκλειο: Φόβος και τρόμος για τους εργαζόμενους μετανάστες του Τυμπακίου η συμμορία των 5


Ηράκλειο: Λειτουργούσαν εκβιαστικά – Πόσο πλήρωναν οι εργάτες της περιοχής για να εξασφαλίσουν ένα μεροκάματο

Ως άνθρωποι επικίνδυνοι για τους συμπατριώτες τους Πακιστανούς, που εργάζονται στην περιοχή της Μεσαράς περιγράφονται οι πέντε αλλοδαποί πακιστανικής καταγωγής που συνελήφθησαν από λιμενικούς για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, η ομάδα των πέντε λειτουργούσαν εκβιαστικά, σκορπώντας το φόβο και τον τρόμο στους συμπατριώτες τους, που αναγκάζονταν να πληρώνουν κάθε μήνα ένα ποσό που έφτανε ακόμα και τα 100 ευρώ, ανά κεφάλι, για να μπορέσουν να δουλέψουν στην περιοχή.

Η προστασία αυτή έφτανε ακόμα και τα 500 ευρώ, ανά κεφάλι, αν εκείνος στον οποίο απευθύνονταν είχε στήσει κάποια μικρή επιχείρηση για να εξυπηρετεί στο Τυμπάκι τους ομοεθνείς του και υπήρχε φόβος ακόμα και για τη ζωή τους, στην περίπτωση που δεν ενέδιδαν στους εκβιασμούς!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιοι από αυτούς με φόβο αλλά και αγωνία βρέθηκαν σήμερα στα δικαστήρια μ την ελπίδα η προφυλάκισή τους θα τελείωνε τον εφιάλτη των ξένων εργατών γης που, όπως είναι γνωστό, κατά εκατοντάδες δουλεύουν στην περιοχή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ