Ερμού: Συγκλονίζει ο πατέρας της 22χρονης – «Μου μαχαίρωσε πισώπλατα το παιδί»


Ερμού: Από… θαύμα σώθηκε η νεαρή κοπέλα, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο

Στην τηλεόραση του ALPHA μίλησε ο πατέρας της 22χρονης που δέχτηκε την επίθεση με μαχαίρι από έναν Ιρακινό, με τη νεαρή κοπέλα να έχει διαφύγει τον κίνδυνο ωστόσο νοσηλεύεται στον «Ευαγγελισμό».

Το κορίτσι φυσικά είναι σε κατάσταση σοκ ενώ όταν άνοιξε τα μάτια της ρώτησε αν ο δράστης είναι στη φυλακή.

«Της τρύπησε τον πνεύμονα και της έχει σπάσει δυο-τρία πλευρά», ανέφερε στον ALPHA ο πατέρας της νεαρής, προσθέτοντας πως «πήγαινε στη δουλειά της και την χτύπησε από πίσω».

«Είχε έρθει στην Ελλάδα μια ημέρα πριν την επίθεση. Πώς μπήκε στην Ελλάδα;», αναρωτήθηκε ο πατέρας της 22χρονης.

Το προφίλ του Ιρανού που μαχαίρωσε την 22χρονη

Παράλληλα, βαρύ φαίνεται να είναι το ποινικό παρελθόν του Ιρακινού που μαχαίρωσε την 22χρονη το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας, την Ερμού.

Η Europol αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τον δράστη στην Ελληνική Αστυνομία για τον άνδρα, που έφερε γερμανικό διαβατήριο και είχε φτάσει στην Αθήνα επιλέγοντας τυχαία το θύμα του.

Ο πατέρας της 22χρονης ξεσπά και αναρωτιέται πώς του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα.

«Από τη στιγμή που έρχεται ένας άνθρωπος από τη Γερμανία, με γερμανικό διαβατήριο, άρα ήξεραν. Πώς του επέτρεψαν να μπει στην Ελλάδα. Κι ένα άλλο ζήτημα είναι πώς, μέσα στην Ερμού, 13:30 ώρα την είδε την κόρη μου με το μαχαίρι. Και πώς δεν τον είδε κανένας, μέσα στον πιο κεντρικό δρόμο της Αθήνας;», λέει ο πατέρας της νεαρής κοπέλας.

Τα ερώτηματα που δημιουργούνται είναι αρκετά και το κύριο από αυτά παραμένει το εξής: Ποιο ήταν το κίνητρο που όπλισε το χέρι του Ιρακινού; Η ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείει κανένα ενδεχομένο.

«Δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να ανήκει και σε ριζοσπαστική οργάνωση ή σε θρησκευτική – παραθρησκευτική οργάνωση, η οποία τον αναγκάζει να κάνει τέτοιες πράξεις.», αναφέρει στο κεντρικό δελτίο του Star ο αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας.

Η 22χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού», εκτός κινδύνου, αλλά με βαριά τραύματα ενώ ο Ιρακινός αναμένεται την Τρίτη το πρωί, να περάσει το κατώφλι του ανακριτή για την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με δόλο.
Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ