George και Charlotte: Πώς περνάνε τη μέρα τους τα πριγκιπόπουλα με την “Mary Poppins” νταντά τους


Ποια είναι η γυναίκα που “μεγαλώνει” τα παιδιά του πρίγκιπα William και της Kate;

Ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και o πρίγκιπας Louis περνάνε αρκετές ώρες στην ύπαιθρο με τη νταντά τους ώστε να αγαπήσουν τη φύση από τώρα που είναι μικρά παιδιά και να παίξουν παιχνίδια στον καθαρό αέρα.

Η νταντά της βασιλικής οικογένειας, Maria Borrallo, είναι γεννημένη στη Μαδρίτη, μιλά έξι γλώσσες και κερδίζει πάνω από 30.000 λίρες το χρόνο. Ζει στο διαμέρισμα της Kate και του William στο Kensington Palace και συχνά «καταγράφεται» από το φακό με τα μεγαλύτερα παιδιά του Cambridge, τον πεντάχρονο George και την τρίχρονη Charlotte.

Η Μaria εκπαιδεύτηκε στο διάσημο Norland College στο Bath, το οποίο «παράγει» νταντάδες για μερικά από τα πιο υψηλού επιπέδου νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο.

Οι νταντάδες του Norland συχνά παρομοιάζονται με τη Mary Poppins λόγω της στολής τους με μπεζ μακριά φορεματάκια, λευκά γάντια, καπέλα και παραδοσιακή προσέγγιση. H εκπαίδευση τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αυτοάμυνα και οδήγηση διαφυγής.

Η συγγραφέας Louise Heren, ειδικευμένη σε θέματα της ιδιαίτερης αυτής σχολής, μιλά για την καθημερινή ζωή των πριγκιπόπουλων και αναφέρει ότι η ρουτίνα των παιδιών των Cambridge «κυλά σαν ρολόι» με έντονο το καθήκον για «παλιομοδίτικες» δραστηριότητες και «πολύ καθαρό αέρα».

Όπως δήλωσε στη Sun: «Πραγματοποιούν πάρα πολλά υπαίθρια παιχνίδια. Αυτό είναι το μόνο που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει τη σχολή της Norland παλιομοδίτικη. Πολύς καθαρός αέρας. Πολλές βόλτες με ποδήλατο, παιχνίδια με τα σκυλιά, ενδεχομένως και λίγη κηπουρική. Η Norland βασίζει πολλά στη διδασκαλία των παιδιών μέσω του παιχνιδιού».

Η Louise τόνισε ότι τα παιδιά ενθαρρύνονται να παίζουν και να λερώνουν τα χέρια τους στο χώμα. Και οι βροχερές μέρες δεν αποτελούν δικαιολογία για να μείνουν μέσα στο σπίτι.

Ο George και η Charlotte, σύμφωνα με πληροφορίες, πέφτουν για ύπνο αυστηρά στις 7 το απόγευμα, όπου και αν βρίσκονται στον κόσμο ενώ δοκιμάζουν στο φαγητό τους νέες γεύσεις κάθε λίγες μέρες για να αποφευχθεί η κακοφαγία.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ