Οι υποψήφιοι του ΠΣΑΤ για τους καλύτερους της σεζόν.


Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΤ) ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τους καλύτερους της σεζόν 2017/2018, όπως αναδείχθηκαν μέσω της ψηφοφορίας που διεξήχθη μεταξύ των ποδοσφαιριστών της Superleague.

Μανόλο Χιμένεθ, Ραζβάν Λουτσέσκου και Νταμίρ Κάναντι είναι οι υποψήφιοι που ανακοίνωσε ο ΠΣΑΤ για το βραβείο του καλύτερου προπονητή της σεζόν που μας πέρασε.

Ο Ισπανός τεχνικός οδήγησε την ΑΕΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ κατέκτησε με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ ο προπονητής του Ατρόμητου τον βοήθησε να φτάσει στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Υποψήφιοι στην κατηγορία “Καλύτερος τερματοφύλακας της Super League” για τη σεζόν 2017/18 αναδείχθηκαν οι Οδυσσέας Βλαχοδήμος (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Γιαννιώτης (Ατρόμητος) και Αλέξανδρος Πασχαλάκης (Π.Α.Ο.Κ.)

Στο βραβείο “Καλύτερος Έλληνας που αγωνίζεται στο εξωτερικό” οι τρεις υποψήφιοι είναι οι… αναμενόμενοι (Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Μήτρογλου).

Υποψήφιοι στην κατηγορία “Καλύτερος διαιτητής” για τη σεζόν 2017/18 αναδείχθηκαν οι Γεώργιος Κομίνης, Αναστάσιος Παπαπέτρου και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, ενώ το βραβείο “Καλύτερος Έλληνας της Football League” διεκδικούν οι Δημήτρης Μάνος (Ο.Φ.Η.), Θανάσης Ντίνας (Α.Ο. Τρίκαλα-Ο.Φ.Η.) και Βαγγέλης Πλατέλλας (Άρης).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ