Survivor 2024 spoiler 13/3: Ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία


Πλούσια σε εξελίξεις η 10η εβδομάδα για το Survivor 2024. Η 4η υποψήφια για αποχώρηση δεν απασχολεί τόσο ακόμη, ωστόσο το όνομά της θα οριστικοποιηθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 12/3 ο Τζέιμς τα πήγε αρκετά καλά στον στίβο, ενώ συμμετείχε στο flag race της νίκης μαζί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή φέρνοντας τη νίκη στην 3η ασυλία στη μπλε ομάδα.

Όλα καλά μέχρι εδώ, καθώς και στο 3ο συμβούλιο. Άρα ό,τι έγινε συνέβη, έγινε μετά από τα γυρίσματα αυτού του επεισοδίου. Πράγμα που κρατά «μυστικό», ακόμη η παραγωγή καθώς ο Τζέιμς δεν εμφανίζεται πουθενά στα πλάνα του νέου τρέιλερ.

Αν είχε αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τώρα θα είχε προσγειωθεί ήδη στην Αθήνα. Τελικά τι θα γίνει, αλλά και τι προηγήθηκε θα φανεί στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι. Άλλαξαν τα πλάνα του Τζέιμς ή είναι επικοινωνιακό κόλπο με μέσο τον πιο επιδραστικό παίκτη; Σε αναμονή λοιπόν για τις εξελίξεις…

Ενώ όσα ακούγονται για την επιστροφή της ψηφοφορίας του κοινού είναι μύθος σε αυτή τη φάση. Αφού ο Ατζούν Ιλιτζαλί έχει ήδη ανακοινώσει πριν από λίγες ημέρες στο Survivor All Star της Τουρκίας πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει. Κι αυτό ακολουθεί και το Survivor 2024.

Στον αγώνα για της Τετάρτης 13/3, η ομάδα που κερδίζει την 4η ασυλία, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι η κόκκινη. Οι μπλε όπως φάνηκε έχουν αρκετό δρόμο ακόμα μέχρι να ξεκαθαρίσουν τι θέλουν περισσότερο, παρέες ή νίκες. Ενώ όπως φαίνεται και στο τρέιλερ ο συνδυασμός Ευγενίας και Χρύσας στο flag race είναι χαμένη υπόθεση.

Στο συμβούλιο κλειδώνει η 4άδα για τις μονομαχίες και η ψηφοφορία για την 4η και τελευταία υποψήφια για αποχώρηση είναι μονόδρομος για τη μπλε ομάδα. Έτσι δίπλα στην Ευγενία Μπόρλα, τη Χρύσα Χατζηγεωργίου και την Άιρα Αντομαϊτίτε αναμένεται να αγωνιστεί για την παραμονή της στο Survivor 2024 και η Μαριλίνα Βακονδίου.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor 2024 για την 4η ασυλία στις 13/3:




Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ