Τα πιο μίζερα ζώδια: Η μουρμούρα τους δεν παλεύεται


Τα πιο μίζερα ζώδια: Οι άνθρωποι που ξεκινάνε τη μέρα τους γκρινιάζοντας για το ότι έχουν να πάνε στη δουλειά, για το ότι έχει κίνηση, έχει κρύο, έχει ζέστη, έχει βροχή, κλπ. είναι οι άνθρωποι που κουρδίζουν το μυαλό τους αρνητικά με το που ανοίγουν τα μάτια τους

Και έτσι συνήθως κυλάει η υπόλοιπη μέρα τους, με την ανάλογη διάθεση. Ο άνθρωπος που δε βρίσκει χαρά στα καθημερινά μικροπράγματα, που δε βρίσκει λόγο να χαμογελάσει έτσι, για κάτι μικρό, για ένα τίποτα, είναι ο άνθρωπος που απλώς δεν ξέρει να χαίρεται.

Πώς θα δείξεις σε κάθε ζώδιο ότι το αγαπάς

Τα πιο μίζερα ζώδια: Η μουρμούρα τους δεν παλεύεται
Τα πιο μίζερα ζώδια: Η μουρμούρα τους δεν παλεύεται

Τα 4 πιο μίζερα ζώδια του ζωδιακού κύκλου

Ταύρος

Αυτό το ζώδιο έχει μια τάση προς τον αρνητισμό. Δεν γκρινιάζει τόσο πολύ, απλά έχει μια ροπή προς το να βλέπει το ποτήρι μισοάδειο απ΄ότι μισογεμάτο. Επειδή ο Ταύρος είναι ένα ζώδιο της Γης, είναι προσγειωμένος και λειτουργεί πολύ περισσότερο με τη λογική από ό,τι με το συναίσθημα. Δεν του αρέσουν οι αλλαγές και προτιμάει να βλέπει το αρνητικό από το να δει το θετικό και να απογοητευτεί απότομα και ξαφνικά.

Καρκίνος

Αυτό το ζώδιο είναι ο βασιλιάς της γκρίνιας. Ο Καρκίνος γκρινιάζει για τα πάντα και σε σχεδόν καθημερινή βάση. Δυσκολεύει έτσι τη ζωή των γύρω του με το μόνιμο παράπονό του. Οι λόγοι αρκετοί: Η ευαισθησία του, το γεγονός ότι τα παίρνει όλα κατάκαρδα και η τάση του να μεγαλοποιεί τις καταστάσεις και τα γεγονότα στο μυαλό του. Επίσης, βλέπει προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν και παραπονιέται διαρκώς, σε μια προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή όλων. Όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά είναι έντονα αρνητικός και απαισιόδοξος.

Σκορπιός

Ο Σκορπιός βρίσκεται στην κορυφή της λίστας όσον αφορά την απαισιοδοξία. Είναι πολύ καχύποπτο ζώδιο και πιστεύει ότι κάποια στιγμή θα του την «φέρουν». Βλέπει το κακό κι όχι το καλό και είναι επιρρεπής στον αρνητισμό. Επόμενο είναι να μην εμπιστεύεται εύκολα και να μην συγχωρεί την προδοσία.

Ιχθύς

Είναι μέσα στο παράπονο, ακόμα και όταν τα πράγματα είναι καλά. Βλέπει το ποτήρι μισοάδειο και όχι μισογεμάτο και έχει μια τάση προς την απαισιοδοξία. Είναι συναισθηματικά κυκλοθυμικός, με χαμηλή αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ