Θρήνος στην Κρήτη: Νεκρός 38χρονος από κροτίδα στον Άγιο Νικόλαο


Τραγωδία στην Κρήτη, με έναν 38χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή. Η κροτίδα έσκασε πάνω του και ο 38χρονος κατέρρευσε σοβαρά τραυματισμένος στον Άγιο Νικόλαο και στη συνέχεια υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε άμεσα σε νοσοκομείο μετά τον τραυματισμό του, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι ακριβείς συνθήκες του τραυματισμού του αναμένεται να αποσαφηνιστούν τις επόμενες ώρες.

Στενοί συγγενείς και φίλοι του θύματος παραμένουν συντετριμμένοι. Μια σειρά από αυτόπτες μάρτυρες, αναμένεται να καταθέσουν στους αστυνομικούς, για να εξηγήσουν όσα έγιναν. Ο 38χρονος είχε τις αισθήσεις του και πονούσε μετά τον τραυματισμό του. Όλα δείχνουν ότι δεν πρόλαβε να πετάξει την κροτίδα, με αποτέλεσμα αυτή να σκάσει πάνω του.

Όλα έγιναν το βράδυ της Κυριακής 17 Μαρτίου, τελευταία ημέρα της Αποκριάς, στην Κρήτη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στο Λασίθι. Σύμφωνα με το ekriti.gr, ο άτυχος άνδρας είχε υποστεί εκτεταμένη αιμορραγία.

Κρήτη: Ληγμένες οι φωτοβολίδες

Οι ναυτικές φωτοβολίδες, χρησιμοποιημένες και μη, έχουν κατασχεθεί, ωστόσο μέσα από την κατάθεση ενός από τους συλληφθέντες προκύπτει ότι κάποιες ήταν ληγμένες. Με δεδομένο ότι είχαν κάνει χρήση και στο παρελθόν, οι νεαροί θεώρησαν ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα ούτε αυτή τη φορά κατά την πυροδότησή τους.

Σημειώνεται ότι κατά το παρελθόν, σύμφωνα με πληροφορίες που είναι γνωστές στην Αστυνομία, ο 33χρονος είχε ένα ατύχημα, με τραυματισμό στα δάχτυλα του χεριού του από χρήση κροτίδας.

Οι δύο φίλοι του, που βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, έχουν συλληφθεί για παράνομη κατοχή και πυροδότηση των ναυτικών φωτοβολίδων. Ενδεχομένως τον ένα να βαρύνει και κατηγορία για τη διάθεσή τους.

Η πόλη του Αγίου Νικολάου έχει βυθιστεί στο πένθος για τον χαμό του άτυχου 33χρονου, η οικογένειά του οποίου διατηρεί αρτοποιείο στον Άγιο Νικόλαο, είναι γνωστή και αγαπητή στην τοπική κοινωνία. Η χθεσινή νύχτα ήταν μια νύχτα κατά την οποία πλήθος κόσμου βρισκόταν στους δρόμους, διασκεδάζοντας, με το τραγικό συμβάν να παγώνει τους πάντες όπως μεταδίδει το Cretalive.gr.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ