Δαιμόνιος πωλητής αυτοκινήτων: Με την αγορά μιας Buggati, δώρο μια Rolls Royce


Δαιμόνιος πωλητής αυτοκινήτων: Η συλλεκτική Bugatti Chiron του 2021, έρχεται πακέτο με μια Rolls-Royce Wraith REEE για πιο κυριλέ… βόλτες

Όλα αυτά στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στo Naples της Florida στις ΗΠΑ. Ένα πρωτότυπο offer για τους λίγους που έχουν τα 3,8 εκατομμύρια δολάρια για την απόκτηση της Buggati.

Ποια η ιστορία της Chiron;

Η Bugatti παρουσίασε την Chiron το 2016 ως διάδοχο της Veyron, επιβεβαιώνοντας ότι θα παραχθούν μόλις 500 μονάδες.

Ωστόσο, αυτή η σειρά 500 μοντέλων περιλαμβάνει επόμενες εκδόσεις της Chiron, συμπεριλαμβανομένων των Sport, Pur Sport και Super Sport, επομένως δεν είναι ξεκάθαρο πόσα ακριβώς αυτοκίνητα της «τυπικής» Chiron έχουν κατασκευαστεί.

Επίσης, δεν είναι καθόλου ξεκάθαρο, πόσα εξατομικευμένα υπεραυτοκίνητα κυκλοφορούν στον πλανήτη, τώρα που η Chiron και ο εμβληματικός -τετραπλά υπερτροφοδοτούμενος- κινητήρας W16 των 8,0 λίτρων, ετοιμάζονται να… κουνήσουν μαντήλι.

Δαιμόνιος πωλητής αυτοκινήτων: Με την αγορά μιας Buggati, δώρο μια Rolls Royce
Δαιμόνιος πωλητής αυτοκινήτων: Με την αγορά μιας Buggati, δώρο μια Rolls Royce

Ίσως αυτό, το τέλος εποχής, να εκτοξεύει ακόμα περισσότερο την αξία μεταπώλησης, δίνοντας την αφορμή σε dealers, όπως η Naples Motorsports στη Φλόριντα, να ζητούν 3,85 εκατομμύρια δολάρια, για μοντέλο του 2021.

Η αμερικανική αντιπροσωπεία, ισχυρίζεται ότι προσφέρει δωρεάν, μαζί με την Bugatti, μια Rolls-Royce Wraith του 2018, η οποία κοστολογείται στις 240.000 δολάρια! Μια πρώτη ματιά σε αγγελίες, επιβεβαιώνει ότι η αξία της Chiron έχει εκτοξευθεί, από τη στιγμή μάλιστα που ανακοινώθηκε το τέλος παραγωγής της.

Δείτε το συγκεκριμένο post του dealer:


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ