Μανώλης Μαυρομμάτης: Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο γνωστός αθλητικογράφος


Σε μηχανική υποστήριξη παραμένει ο Μανώλης Μαυρομμάτης και δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης ούτε για την σύζυγό του, ένα μήνα μετά την καταστροφική φωτιά που έστειλε στη ΜΕΘ το ζευγάρι.

Ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγός του Ρένα Βενιέρη, δίνουν τη μεγαλύτερη μάχη στη ΜΕΘ του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Αθήνας «Γ. Γεννηματάς» καθώς ακόμα δεν έχουν καταφέρει να συνέλθουν μετά τη μεγάλη φωτιά στο σπίτι τους, στο Κολωνάκι που τους οδήγησε στη ΜΕΘ με βαριά αναπνευστικά προβλήματα και εκτεταμένα εγκαύματα.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, όμως, ο αγαπητός στο πανελλήνιο αθλητικογράφος δεν έχει καταφέρει να βγει από τη μηχανική υποστήριξη.

Αν και πριν από δύο εβδομάδες είχε φανεί να ανταποκρίνεται στις δοκιμές για αφύπνιση και αποσύνδεση από τον αναπνευστήρα, στην πορεία δεν σημειώθηκε περαιτέρω πρόοδος. Αυτή τη στιγμή παίρνει δικές του αναπνοές, αλλά όχι τόσες ώστε να αυτονομηθεί και να βγει από τη διασωλήνωση.

Τι συνέβη

Η φωτιά εκδηλώθηκε περίπου στις 5 τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου, σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου πολυκατοικίας που βρίσκεται στην οδό Αναγνωστοπούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η πυρκαγιά, το ζευγάρι κοιμόταν. Είχαν ξεχάσει σε αναμμένη κουζίνα μια κατσαρόλα με αποτέλεσμα να προκληθεί η φωτιά.

Για την κατάσβεση της φωτιάς έσπευσαν αμέσως τρία οχήματα και 12 πυροσβέστες ενώ, σε λίγα μόνο λεπτά, έφτασε και το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» που εφημέρευε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ