Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 20/3


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 20η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων

Καλώς ήρθατε στην εποχή του Κριού! Σήμερα γιορτάζουμε την εαρινή ισημερία, την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, που θα συμβεί στις 05:06 π.μ. τα ξημερώματα. Έτσι τα μωρά που γεννιούνται σήμερα πριν από αυτή την ώρα θα είναι Ιχθύες, ενώ αυτά που γεννιούνται μετά τις 05:06 π.μ. θα είναι Κριοί! Φυσικά δεν περνά κάθε χρόνο ο Ήλιος στον Κριό ή σε όποιο άλλο ζώδιο την ίδια χρονική στιγμή. Εξαρτάται από τη χρονιά πάντα. Η εαρινή ισημερία και η εποχή του Κριού, που για μας τους αστρολόγους είναι η έναρξη του νέου αστρολογικού έτους, είναι μια περίοδος ανανέωσης, δράσης, εκκίνησης, νέων ξεκινημάτων σε όποιον τομέα τα έχουμε ανάγκη. Αποτοξινωνόμαστε από τον χειμώνα, κάνουμε τα πλάνα μας και προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε πλήρως την περίοδο μέχρι τις 19/04 για να ανανεωθούμε. Σήμερα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Λέοντα και ο Ερμής θα σχηματίζει σύνοδο με τον Χείρωνα επιτρέποντας μας να διαχειριστούμε πνευματικά παλιά τραύματα και να μιλήσουμε ανοιχτά γι’ αυτά, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό – Ανάγκη για ριζικές αλλαγές

Ο Ήλιος κάνει την εμφάνιση του στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 19 Απριλίου, οι ενέργειες θα είναι δυναμικές άμεσες και απελευθερωμένες, θα υπάρξει αυτοπεποίθηση και ανάγκη για δραστηριοποίηση. Οι παρορμητικοί χαρακτήρες αναγκαίο θα είναι να ελέγξουν τα συναισθήματά τους, τις αντιδράσεις τους και τις εσωτερικές τους τάσεις.

Σε επαγγελματικά ζητήματα θα υπάρξει διάθεση για διεκδικήσεις, προσοχή θα πρέπει να δοθεί στα χρηματικά ρίσκα, οριοθετημένος θα πρέπει να είναι ο ενθουσιασμός. Οι καταπιεσμένοι θα βγάλουν στην επιφάνεια την επαναστατική και αντιδραστική πλευρά της προσωπικότητάς τους, ενδεχομένως στις συζητήσεις να φανούν εριστικοί ή εκρηκτικοί.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα είναι μία όψη που ενδεχομένως να δημιουργήσει εντάσεις και προβληματισμούς. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν αποκλείεται να εμφανιστούν εμπόδια. Για να είναι προσπελάσιμες οι δυσκολίες θα πρέπει να διαφοροποιηθεί ο τρόπος αντιμετώπισης των καταστάσεων.

Προσοχή στο άγχος και στην απογοήτευση, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στην αρνητική εκδοχή. Θα χρειαστεί μεθοδικότητα και αντικειμενικός τρόπος σκέψης, αναγκαίο θα είναι να υπάρχει οργάνωση και συγκεκριμένη τακτική. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν χειριστικές συμπεριφορές και ανταγωνιστικές διαθέσεις, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις σχέσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Τα γενέθλια σας ξεκινούν ακόμη μια χρονιά. Η Τετάρτη φέτος είναι η πρώτη μέρα των γενεθλίων σας, καθώς ο Ήλιος περνά στο ζώδιο σας τα ξημερώματα και αρχίζετε να νιώθετε ότι βγαίνετε στο φως, τα ενεργειακά σας επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν, κάτι που θα διαπιστώσετε περισσότερο μέσα στον Απρίλιο, και θα ενεργοποιηθείτε γενικότερα προς την κατεύθυνση της ανανέωσης σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας. Αν το προηγούμενο διάστημα νιώθατε ζορισμένοι και πιο κλειστοί ψυχολογικά, μπερδεμένοι σε σχέση με τη δράση σας ή τις σχέσεις σας, τα πράγματα θα αρχίσουν κάπως να τακτοποιούνται στο μυαλό σας. Δεν λέω ότι ξεκαθαρίζουν, γιατί καλώς ή κακώς αυτά τα γενέθλια συμπίπτουν τόσο με τις εκλείψεις όσο και με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας. Θα ασχοληθείτε με όσα θέλετε να κυνηγήσετε σε αυτή τη γενέθλια χρονιά και για τα πράγματα που θα αφήσετε πίσω σας, αλλά τις πρωτοβουλίες και τη δράση θα τα αναλάβετε από τον Μάιο. Η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική με τη Σελήνη στον Λέοντα, ενώ ο Ερμής από το ζώδιο σας συναντώντας τον Χείρωνα σας ζητά να απελευθερωθείτε από βάρη που προέρχονται από το παρελθόν σε ψυχολογικό επίπεδο μιλώντας γι’ αυτά. Δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά θα βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα στο τέλος.

Ταύρος

Υπάρχει για κάθε ζώδιο μια περίοδος κάθε χρόνο που είναι πιο «κλειστή», οι άμυνες είναι πιο χαμηλές και η δράση εκδηλώνεται σε ένα πιο εσωτερικό ή παρασκηνιακό επίπεδο. Είναι πάντα η περίοδος πριν τα γενέθλια μας. Για σας τους Ταύρους αυτή η πιο «εσωστρεφής» περίοδος ξεκινά από σήμερα Τετάρτη με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Εδώ ο Ήλιος περνά στον 12ο οίκο του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με το τέλος καταστάσεων, ώστε να φύγει ό,τι δεν έχει θέση στη ζωή σας και να προετοιμάσετε το έδαφος για το καινούριο. Μέχρι τις 19 Απριλίου που θα ξεκινήσουν φέτος τα δικά σας γενέθλια είναι μια περίοδος που προτεραιότητα πρέπει να είναι η υγεία και η φυσική σας κατάσταση και θα κερδίσετε πολλά οφέλη αν αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην καθημερινότητα σας και να προσέξετε περισσότερο τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και γενικότερα την υγεία σας. Είναι ακόμη μια περίοδος για να κάνετε συζητήσεις, ίσως σε ένα πιο μυστικό επίπεδο, για το μέλλον της δουλειάς ή να προετοιμάσετε κάποιο νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε το επόμενο διάστημα. Σήμερα η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα, καθώς σχηματίζεται στο πιο ψυχολογικό και παρασκηνιακό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, μπορεί να σας οδηγήσει στο να είστε αρκετά αυστηροί με τον εαυτό σας χωρίς απαραίτητα να υπάρχει κάποιο εξωτερικό ερέθισμα.

Δίδυμοι

Τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στον Κριό και η έμφαση πλέον φεύγει από τον τομέα της καριέρας και προχωρά στον τομέα των στόχων, της συνεργασίας, της συλλογικής δουλειάς, των φίλων. Το «μαζί» θα σας πάει καλύτερα από δω και κάτω σε όλες τις δραστηριότητες σας. Ούτως ή άλλως εκπροσωπείτε ένα από τα πιο κοινωνικά ζώδια κι είναι ευτυχία για σας να μπορείτε να μοιράζεστε τις σκέψεις, τις ιδέες, τις αποφάσεις σας με τους άλλους στη ζωή σας. Καιρός να ανανεώσετε τους τρόπους που επικοινωνείτε, να γίνετε πιο ενεργητικοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να κατεβάσετε εφαρμογές τεχνολογίας που θα σας διευκολύνουν ή να διαγράψετε ό,τι δεν χρειάζεστε. Θα βοηθήσει να αναθερμάνετε τις σχέσεις με τους φίλους, να κάνετε νέες γνωριμίες, να φλερτάρετε περισσότερο, να ανοίξετε τον κοινωνικό και φιλικό σας κύκλο και να βρείτε πράγματα που σας ενθουσιάζουν να μοιραστείτε με τους φίλους, τον σύντροφο, τα παιδιά σας. Από την άλλη σήμερα με τη σύνοδο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε ανθρώπους που μπορεί να σας κρίνουν πιο αυστηρά, γι’ αυτό προσέξτε και τη δημόσια έκθεσή σας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Καρκίνος

Η εαρινή ισημερία και η είσοδος του Ήλιου στον Κριό συμβαίνει στο πιο ψηλό και φιλόδοξο κομμάτι του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, το Μεσουράνημα, που συνδέεται εκτός των άλλων και με τα θέματα της καριέρας σας. Από τώρα μέχρι τις 19/04, που θα παραμείνει εκεί ο Ήλιος, είναι η κατάλληλη στιγμή να δείτε τα φιλόδοξα σχέδια σας, να κάνετε μια επανεκκίνηση στα επαγγελματικά, να βάλετε σε ένα πλάνο τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να εξελίξετε τη δουλειά σας. Δεύτερος βοηθητικός παράγοντας στον ίδιο τομέα θα είναι και ο Ερμής που βρίσκεται ήδη στον Κριό. Πάρτε πρωτοβουλίες να κάνετε μια συνάντηση ή επαφή με ένα άτομο που μπορεί να σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τους επαγγελματικούς σας στόχους, δείτε θετικά μια πρόταση που μπορεί να προκύψει τώρα, συζητήστε την περίπτωση μιας προαγωγής ή και μιας μεταγραφής. Βέβαια σήμερα στον ίδιο τομέα συναντιούνται Ερμής και Χείρωνας στον Κριό και μπορεί να σας κάνει να αναρωτιέστε αν κάνατε κάποια πράγματα λάθος ή αν πρέπει να κάνετε κάποιες αλλαγές για να έχετε θετικότερες εξελίξεις.

Λέων

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ήλιος, περνά τα ξημερώματα στον φιλικό σας και επίσης πύρινο Κριό και ετοιμάζεται να βάλει φτερά στις φιλοδοξίες και τα μακροπρόθεσμα πλάνα σας. Η ανάγκη σας για περισσότερη ελευθερία, περιπέτεια και νέους ορίζοντες στη ζωή σας θα είναι περισσότερο τονισμένη από ποτέ! Θα θέλετε να ταξιδέψετε, να βρείτε νέους τρόπους έκφρασης, να βρείτε ένα νέο γνωστικό αντικείμενο που σας συναρπάζει, να εγγραφείτε ίσως σε ένα σεμινάριο, να πειραματιστείτε στην κουζίνα με συνταγές άλλων χωρών, να μάθετε περισσότερα για μια άλλη κουλτούρα διαβάζοντας και κάνοντας έρευνα στο διαδίκτυο, να ξεκινήσετε να μαθαίνετε μια ξένη γλώσσα. Σήμερα παρόλα αυτά τόσο η Σελήνη στο ζώδιό σας όσο και η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα μπορεί να σας κάνουν να πιστεύετε ότι δεν θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε, αλλά μη χάνετε την ελπίδα σας καθώς είναι εντελώς παροδικό.

Παρθένος

Σήμερα Τετάρτη έχουμε εαρινή ισημερία, με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό στο ετήσιο φαινομενικό ταξίδι του στον ζωδιακό. Για σας ο Κριός είναι το ζώδιο που κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σας, όμως όχι τα οικονομικά που προέρχονται από τη δουλειά σας, αλλά όλα τα υπόλοιπα. Διατροφές, ασφάλειες, επενδύσεις, κληρονομιές, φορολογικά δεδομένα, οικονομικές δοσοληψίες με το δημόσιο, τα χρήματα από συνεταιρισμούς, αλλά και τα χρήματα του συντρόφου σας. Φαίνεται ότι μέχρι τις 19/04 θα σας απασχολήσουν περισσότερο όλα τα παραπάνω και μάλιστα θα μπορούσατε να έχετε και οικονομικό όφελος αν τα ψάξετε λίγο περισσότερο. Σε ερωτικό επίπεδο μπορεί να προχωρήσει μια νέα σχέση ή μπορεί να φτάσετε σε ένα σημείο που πρέπει να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Σήμερα βέβαια έχουμε τη σύνοδο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Χείρωνα και μπορεί να μπείτε σε κάποιες δύσκολες συζητήσεις ή να νιώθετε κάποιο είδος αρνητικής ενέργειας στις επαφές σας. Ευτυχώς είναι κάτι περαστικό.

Ζυγός

Σήμερα Τετάρτη έχουμε εαρινή ισημερία, τη μαγική στιγμή της χρονιάς που ο Ήλιος περνά στον Κριό και για το δικό σας ωροσκόπιο σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό σημείο, στον 7ο Ηλιακό σας οίκο που συμβολίζει όλες τις σπουδαίες σχέσεις στη ζωή σας προσωπικές και επαγγελματικές. Από δω και κάτω βέβαια «οι άλλοι» στη ζωή σας είναι αυτοί που δίνουν τον ρυθμό κι εσείς απλά αντιδράτε θετικά ή αρνητικά στις κινήσεις που κάνουν. Μέχρι τις 19/04 θα σας απασχολήσει το μέλλον μιας συνεργασίας ή μιας ερωτικής σχέσης ή και του γάμου σας. Το «μαζί», κάτι που ούτως ή άλλως από τη φύση σας θεωρείτε σημαντικό, θα είναι απαραίτητη συνθήκη προόδου. Αν είστε δεσμευμένοι μπορεί να κάνετε κοινά πλάνα για το μέλλον σας ή ακόμη να βρείτε τρόπους να ενισχύσετε τον δεσμό σας. Αν είστε στο ψάξιμο θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες να κάνετε μια νέα γνωριμία που μπορεί να σας ενθουσιάσει. Ακόμη μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις συνεργασίας. Βέβαια με τις εκλείψεις και τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του Ερμή στον ίδιο τομέα η περίοδος θα έχει διακυμάνσεις και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα. Σήμερα με τη σύνοδο Ερμή-Χείρωνα μπορεί να ανακαλύψετε ότι ένα άτομο που πάντα σας στηρίζει δεν είναι στο πλευρό σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε όμως συμπεράσματα.

Σκορπιός

Σήμερα Τετάρτη έχουμε εαρινή ισημερία, τη στιγμή που ο Ήλιος περνά στο πρώτο ζώδιο του ζωδιακού, τον Κριό. Αυτή είναι μια μαγική στιγμή ανανέωσης κάθε χρόνο και για σας οι τομείς που επιδέχονται βελτίωσης, προόδου και ανανέωσης είναι αυτοί της φυσικής σας κατάστασης και υγείας, αλλά και της δουλειάς ή των καθημερινών σας ρουτινών. Μέχρι τις 19/04 βάλτε ένα καλύτερο πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να κοιμάστε περισσότερο, να τρώτε ποιοτικότερα και πιο υγιεινά, να ασκείστε έστω ελαφρά, να ξεκουράζεστε. Επίσης, δείτε καλύτερα τις προοπτικές σε επαγγελματικό επίπεδο. Συζητήστε περισσότερο, αν ψάχνετε εργασία κάνετε γνωστές τις προθέσεις και τις φιλοδοξίες σας σε γνωστούς, φίλους ή πρώην συνεργάτες που μπορεί να σας βοηθήσουν. Στείλτε βιογραφικά, περάστε από συνεντεύξεις. Σήμερα όμως έχουμε και τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα και μπορεί να μην έχετε τη συνήθη ενέργεια ή μπορεί να αναρωτιέστε για ποιο λόγο κάνετε τη δουλειά που κάνετε γεμίζοντας αμφιβολίες. Ευτυχώς είναι μια παροδική φάση και τις επόμενες ημέρες θα ξεριζωθούν.

Τοξότης

Σήμερα τα ξημερώματα ο Ήλιος περνά στον Κριό σημαίνοντας την εαρινή ισημερία, την πιο ανανεωτική κι ευχάριστη περίοδο της χρονιάς για το δικό σας ζώδιο. Βλέπετε ο Ήλιος περνά στον τομέα της δημιουργίας, της ψυχαγωγίας, της επιχειρηματικότητας, της φήμης, του έρωτα, των φλερτ και των παιδιών. Όλα αυτά μπορούν μέχρι τις 19/04, που θα παραμείνει σε αυτό τον τομέα, να έχουν εξαιρετικές εξελίξεις. Εσείς οι ίδιοι, μετά από ένα πιο ασαφές, εσωτερικό και πιο βαρύ για την ψυχολογία σας διάστημα, είναι σαν να βγαίνετε στο φως και αποκτάτε περισσότερη αισιοδοξία, αλλά και καλύτερη διάθεση. Κι όταν αυτά τα δυο συστατικά είναι εμφανή στη ζωή σας, τότε δεν σας σταματά τίποτε. Σήμερα βέβαια έχουμε τη σύνοδο του Ερμή με τον Χείρωνα στον ίδιο τομέα και είναι πιθανό να νιώθετε ανασφαλείς σχετικά με την ερωτική σας ζωή ή ακόμη και με τα δημιουργήματά σας.

Αιγόκερως

Σήμερα έχουμε εαρινή ισημερία, το ουσιαστικό ξεκίνημα της άνοιξης με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Για σας ο Κριός συμβολίζει τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας περισσότερο, αλλά και τα νέα ξεκινήματα που μπορείτε να κάνετε ή προετοιμάζετε. Πλέον την εποχή της τεχνολογίας ακόμη κι από τον χώρο του σπιτιού σας μπορείτε να κάνετε μια εκκίνηση, ας είναι καλά το διαδίκτυο. Από την άλλη είναι μια περίοδος αυτή που εκτείνεται μέχρι τις 19/04 που μπορεί να ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι ως οίκημα και την ανανέωση του, αλλά και την οικογένεια σας. Ακόμη μπορεί να βοηθήσει αν θέλετε να συμβιώσετε ή να κάνετε πλάνα για μια ενοικίαση ή αγορά ακινήτου ως ζευγάρι. Σήμερα είναι μια κουραστική μέρα σε επικοινωνιακό επίπεδο με πολλές υποχρεώσεις και επαφές. Η σύνοδος Ερμή-Χείρωνα σας κάνει σήμερα πιο πρόθυμους να μιλήσετε για πολύ προσωπικά σας πράγματα ακόμη και γι’ αυτά που μπορεί να σας πονούν.

Υδροχόος

Ο Ήλιος περνά στον Κριό σημαίνοντας την εαρινή ισημερία, τον ερχομό της άνοιξης και από τώρα μέχρι τις 19/04 αυτή η θέση θα σας ενεργοποιήσει ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας, των συμφωνιών, της διαφήμισης της δουλειάς σας, του μάρκετινγκ, των σπουδών και των επαφών με τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Θα γίνετε πιο ενεργητικοί και διεκδικητικοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θα θέλετε να περάσετε τα μηνύματα σας, να εκφράσετε τις απόψεις σας. Θα δημιουργήσει καλύτερες προοπτικές τόσο σε θέματα της ερωτικής σας ζωής όσο και στα οικονομικά. Ένα εγκεφαλικό ζώδιο όπως το δικό σας, ανεξάρτητα από το φύλο σας, βρίσκει πιο αφροδισιακή μια καλή συζήτηση, κάτι που γοητεύει περισσότερο το μυαλό σας. Θα είστε πιο ανοιχτοί στην έκφραση των συναισθημάτων σας, αλλά και πιο δεκτικοί σε πειραματισμούς. Σήμερα η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα μπορεί να φέρει στην επιφάνεια κάποιες συζητήσεις που έγιναν στο παρελθόν και πιθανώς σας στιγμάτισαν αρνητικά.

Ιχθύες

Τα γενέθλια σας ολοκληρώνονται τα ξημερώματα, καθώς ο Ήλιος προχωρά στον Κριό και σηματοδοτεί την εαρινή ισημερία. Για σας το ζώδιο του Κριού συμβολίζει όλο το αξιακό σας σύστημα, όλα αυτά που είναι σημαντικό να έχετε, τα οικονομικά και υλικά σας αποκτήματα και με κάποιο τρόπο θα βοηθήσει να ενισχυθούν τα έσοδα σας. Από την άλλη, πιθανώς να κάνετε κι εσείς από την πλευρά σας διάφορες κινήσεις, προκειμένου να διώξετε από πάνω σας το άγχος κάποιου χρέους ή να επιτύχετε ένα καλύτερο διακανονισμό ή μια οικονομική συμφωνία. Όμως θέλει λίγο προσοχή, καθώς σας ανοίγει την όρεξη ταυτόχρονα για περισσότερα έξοδα. Μπορεί να σας «πιάνει» η άνοιξη και να θέλετε να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας, να κάνετε δώρα στον εαυτό σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Από την άλλη, μπορεί να είναι και μια περίοδος που κάνουν οι άλλοι δώρα σε σας. Η σύνοδος του Ερμή με τον Χείρωνα σήμερα μπορεί προσωρινά να σας κάνει να νιώθετε ανασφαλείς σε οικονομικό επίπεδο.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ