Μονή Αββακούμ: Όταν οι μοναχοί έπαιζαν… ξύλο πριν από την αποκάλυψη των σκανδάλων


Νέες αποκαλύψεις για ακραία σκηνικά μέσα στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, στο Φτερικούδι της Κύπρου.

Μπορεί στην παρούσα φάση οι μοναχοί στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ, στο Φτερικούδι της Κύπρου να εμφανίζονται ομονοούντες και ενωμένοι σαν «γροθιά», αλλά υπήρξαν και στιγμές κατά τις οποίες δεν δίστασαν να έρθουν και στα… χέρια.

Μία τέτοια περίπτωση φαίνεται να έλαβε χώρα, ύστερα από καταγγελία που υπεβλήθη από τρίτο πρόσωπο (εκτός του μοναστηριού) σε έναν από τους μοναχούς. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος «κάρφωσε» μέλος της αδελφότητας ότι έθετε στο περιθώριο εντός μονής αδελφούς.

Ο μοναχός, ο οποίος έλαβε αυτήν την πληροφόρηση, φέρεται να εξοργίσθηκε και να κινήθηκε απειλητικά προς τον άλλον μοναχό (με τον οποίον είχε άριστες σχέσεις μέχρι τότε) και να του επιτέθηκε με γροθιές, σύμφωνα με πληροφορίες του philenews.com.

Η πληροφορία περί χειροδικίας ενισχύεται από τις εικόνες που είδαν το «φως» της δημοσιότητας και απαθανατίζουν μοναχό να χρησιμοποιεί ζώνη για να χτυπήσει γυναίκα, η οποία, ύστερα από το σοκ που υπέστη, αντιμετώπισε τον ξυλοδαρμό της σαν ενδοοικογενειακή στιγμή, καταθέτοντας πως αυτά συμβαίνουν σε όλες τις οικογένειες. Αμφότερα τα περιστατικά αναμένεται να οδηγηθούν στο αρχείο, αφού τα θύματα δεν αισθάνονται πως θίχτηκαν.


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ