Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 21/3


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 21η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Σήμερα ίσως χάσουμε τον έλεγχο των πραγμάτων

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο του Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και θα είναι ιδιαίτερα ενεργητική καθώς θα πραγματοποιήσει μια πλειάδα όψεων, είτε θετικών όπως το τρίγωνο με τον Ερμή τις πρωινές ώρες και πιο απαιτητικών όπως το τετράγωνο με τον Ουρανό το βραδάκι που φέρνει απρόοπτα. Με το εξάγωνο του Ήλιου από τον Κριό με τον Πλούτωνα, την κύρια όψη της ημέρας, θα προσπαθήσουμε να βρούμε ουσία, βάθος και δεν θα μας αρκεί μια επιφανειακή προσέγγιση των καταστάσεων και των σχέσεων. Επειδή η μέρα χαρακτηρίζεται αρκετά από την Πλουτώνια επιρροή, μπορεί να νιώθουμε ότι δεν έχουμε τον έλεγχο των πραγμάτων, να αισθανόμαστε ένα ανικανοποίητο στις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και να γινόμαστε χωρίς να το αντιλαμβανόμαστε χειριστικοί και ελεγκτικοί στην προσπάθεια μας να καταλάβουμε τι γίνεται, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Δυναμικές βλέψεις

Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα φέρνει δυναμικότητα και ορθολογισμό, θα βοηθήσει να παρθούν ώριμες αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης θα είναι αντικειμενικός. Ενισχύεται η αυτοπεποίθηση, θα υπάρξει διάθεση για δράση και ενεργοποίηση, στόχος θα είναι η αλλαγή και η μεταμόρφωση.

Όσοι θέλουν να κάνουν μια καινούργια συνεργασία ή να ασχοληθούν με ένα διαφορετικό αντικείμενο εργασίας θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμαστούν και να ξεκινήσουν μία νέα αρχή. Θα ακουστούν ενδιαφέρουσες προτάσεις, το έδαφος θα είναι πρόσφορο για επιδιώξεις, για διεκδικήσεις και γενικότερα για ενέργειες βελτίωσης.

Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και τον Ουρανό είναι μία δύσκολη όψη, στην επιφάνεια θα βγει η αντίδραση, θα υπάρξουν εναντιώσεις και ξεσπάσματα. Στις περιπτώσεις που προκύψουν διαφωνίες και διαφορετικές πεποιθήσεις θα πρέπει να οριοθετηθεί ο εκνευρισμός. Προσοχή στις εντάσεις, στη νευρικότητα και στην εσωτερική σύγχυση.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή διευκολύνσεις θα υπάρξουν σε επικοινωνιακά ζητήματα, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για συζητήσεις, για έναρξη καινούργιων συνεργασιών και για διακανονισμούς. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να γίνουν συζητήσεις γύρω από το θέμα της δέσμευσης και γενικότερα της αποκατάστασης, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Πιο κοινωνική η σημερινή μέρα για σας, καθώς η Σελήνη στον Λέοντα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σάς καλούν να συμμετέχετε περισσότερο στις κοινωνικές ομάδες στις οποίες δραστηριοποιείστε, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε συλλογικές προσπάθειες και γενικότερα να έχετε έναν πιο ενεργό ρόλο σε συνέργειες που μπορεί να γίνονται και στον χώρο της εργασίας σας. Είναι μια ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα και μάλιστα μπορεί να μάθετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες από ένα τηλεφώνημα. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε εξαντλημένοι από τον φόρτο εργασίας.

Ταύρος

Η ιδιαίτερα έντονη Σελήνη στον Λέοντα σε συνδυασμό με τις Πλουτώνιες όψεις της ημέρας μπορεί να σας κάνει να νιώθετε ότι οι άνθρωποι σας είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι δεν σας επιστρέφουν με τον τρόπο που προσδοκάτε την αγάπη, τη φροντίδα και τη στήριξη που τους δίνετε εσείς. Κι εκεί αρχίζει η εσωτερική πάλη με τον εαυτό σας σε σχέση με τις επιλογές σας και στην πορεία αυτή η δυσαρέσκεια μπορεί να βγει σε νεύρα ή γκρίνια. Όμως είναι κρίμα να μην αξιοποιήσετε το μοναδικό εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που σας δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σήμερα. Ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του ζωδίου μπορεί να έχετε κάποια μυστική συζήτηση ή διαπραγμάτευση και να πάει πολύ καλά.

Δίδυμοι

Με τη Σελήνη στον τομέα επικοινωνίας σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι, ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τρίγωνο με τον κυβερνήτη σας Ερμή, θα είστε λαλίστατοι και θα θέλετε να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας με όλους πολύ ανοιχτά. Το βράδυ όμως καλά θα κάνετε να σκεφτείτε αρκετά τι θα πείτε πριν μιλήσετε και πώς θα το πείτε, καθώς το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Ουρανό μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αντιπαράθεση χωρίς λόγο. Αποφύγετε εννοείται να μπλέξετε σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, πόσο μάλλον να τα ξεκινήσετε εσείς. Αντίθετα αν εστιάσετε στις υποχρεώσεις που έχετε και δεν αφήσετε να σας παρασύρουν οι άλλοι μπορεί να βγάλετε μεγάλο όγκο δουλειάς σήμερα. Αποφύγετε να υψώσετε τόνους σε προσωπικές σχέσεις το απόγευμα ιδιαίτερα με συγκατοίκους, τον σύντροφο ή την οικογένεια. Μπορεί να νιώθετε ότι η οικογένεια σας απαιτεί πολύ χρόνο από σας και δεν μπορείτε να κοπείτε σε 100 κομμάτια για να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να νιώσετε την έμπρακτη στήριξη ενός προσώπου από το φιλικό ή το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Καρκίνος

Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια αγαπητοί μου Καρκίνοι σήμερα να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τη διπλωματική σας στάση στο περιβάλλον που κινείστε. Καθώς οι σημερινές όψεις παραπέμπουν σε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας είναι σημαντικό να απέχετε ή να είστε αποστασιοποιημένοι από «δράματα» τρίτων για να μπορείτε να διατηρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Με κάποιο τρόπο η μέρα σας δίνει μαθήματα υπομονής, γι’ αυτό προσπαθήστε να ιεραρχήσετε καλύτερα τις προτεραιότητες σας ώστε να έχετε χρόνο να ασχοληθείτε με όσα επείγουν. Δυσαρέσκειες με συνεργάτες μπορεί να πάρουν μεγαλύτερη διάσταση στο μυαλό σας σήμερα ειδικά τις βραδινές ώρες.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της μέρας και κάνει την Πέμπτη κάπως πιεστική. Παρόλα αυτά εσείς νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά, ειδικά τις πρωινές ώρες, πως ό,τι κι αν παρουσιαστεί θα μπορέσετε να το αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και να το υπερπηδήσετε. Μάλιστα αν βάλετε πολύ στιβαρά όρια θα μπορούσε να είναι και μια σούπερ δυναμική ημέρα για σας με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, που ο λόγος σας έχει μεγαλύτερη πειθώ προς τους άλλους. Το μελανό σημείο της ημέρας για τους αδέσμευτους είναι να νιώθουν πιο έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας και να μελαγχολούν ή να σκέφτονται μια παλιότερη σχέση που δεν ευδοκίμησε. Από το απόγευμα θα σας απασχολήσουν περισσότερο πρακτικά ζητήματα και ίσως έχετε κάποια απρόοπτα σε θέματα δουλειάς.

Παρθένος

Η Σελήνη από τον Λέοντα σας βρίσκει σε μια πιο συναισθηματική φάση τις πρωινές ώρες και με το τρίγωνο της προς τον Ερμή θα θέλετε να επικοινωνήσετε και τις πιο βαθιές σας σκέψεις με κάποιο άτομο που νιώθετε πολύ κοντά του. Το βράδυ όμως είναι πολύ διαφορετικό, καθώς το τετράγωνο με τον Ουρανό μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις, εντάσεις και τάση για παιχνίδια δύναμης, καθώς υποβοηθείται αυτό το κλίμα κι από το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα. Αν δεν είναι κάτι που σας αφορά μην τσιμπήσετε και μπείτε στη διαδικασία να συμμετέχετε ή να πάρετε το μέρος κάποιου, γιατί τελικά θα βρεθείτε εσείς μπλεγμένοι. Ακόμη προσπαθήστε να δείτε λίγο πιο ψύχραιμα και θέματα που σχετίζονται με την προσωπική σας ζωή. Είναι η μέρα που ευνοεί τις ζήλιες, την καχυποψία και την κτητικότητα στις σχέσεις καθώς θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τον έλεγχο. Αντ’ αυτού κοιτάξτε να αξιοποιήσετε θετικά το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα αποκτώντας μεγαλύτερο έλεγχο στη δουλειά ή τα οικονομικά.

Ζυγός

Προσπαθήστε σήμερα να μην ξοδέψετε αδίκως πολύτιμο χρόνο σε σχέσεις και καταστάσεις που δεν σας ωφελούν, αντιθέτως περιορίζουν τον προσωπικό σας ελεύθερο χρόνο. Ακόμη βάλτε τα όρια σας σε φίλους και γνωστούς αν νιώθετε ότι σας απασχολούν από το έργο που έχετε. Από την άλλη, προσοχή σε έξοδα που μπορεί να κάνετε χωρίς να τα έχετε υπολογίσει όπως πρέπει για να μην βγείτε εκτός προϋπολογισμού. Σήμερα ακόμη μπορεί να κάνετε κάποιες συζητήσεις πάνω σε μια οικονομική πρόταση που μπορεί να σας έχει γίνει. Ή μπορεί να έχετε μυστικές συνομιλίες ή συνεντεύξεις για δουλειά που σας δελεάζουν με ένα θετικό οικονομικό όφελος, αλλά προσέξτε να τις κάνετε τις πρωινές ώρες που είναι πιο ευνοϊκές.

Σκορπιός

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, η απαιτητική όψη με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωρείτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικό σε μια οικονομική συμφωνία ή σε κάτι που αφορά στα επαγγελματικά σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Λέοντα, ειδικά τις πρωινές ώρες που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή στην πορεία της ημέρας η Σελήνη κάνει απαιτητική όψη με τον Ουρανό και υποβοηθείται κι από το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους, ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Με την επιρροή της όψης αυτής μπορεί άνετα να γοητεύσετε κάποιο πρόσωπο ή να κάνετε μια σημαντική νέα γνωριμία. Θέματα της δουλειάς θα σας απασχολήσουν σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Αιγόκερως

Η κύρια όψη της ημέρας, το εξάγωνο του Ήλιου-Πλούτωνα σας σπρώχνει σε μια ανάγκη να ελέγξετε τους γύρω σας ή τα πράγματα στη δουλειά ή στις σχέσεις, αλλά λίγη ψυχραιμία είναι απαραίτητη για να μην κάνετε υπερβολές. Μπορεί να νιώθετε απογοήτευση γιατί δεν πάνε τα πράγματα με τους ρυθμούς που θέλετε μπροστά κι όλο και κάτι σας εμποδίζει, είτε οι συνθήκες της εποχής για να κάνετε αυτό που θέλετε είτε άλλοι ανασταλτικοί παράγοντες. Ένα αίσθημα ανικανοποίητου με το εξάγωνο του Ήλιου προς τον Πλούτωνα μπορεί να είναι έντονο ειδικά τις βραδινές ώρες, αλλά προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τη διάθεση αυτή στο σύντροφο σας ή στην οικογένεια σας.

Υδροχόος

Πώς μπορείτε να βρείτε την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την προσωπική σας ζωή; Από τη μια οι υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στη δουλειά ή το σπίτι είναι σοβαρές και χρειάζονται την αφοσίωση σας για να βγουν εις πέρας και από την άλλη στην προσωπική σας ζωή όλο και κάποιος θα παραπονιέται γιατί δε νιώθει ότι είναι προτεραιότητα σας, είτε είναι ο σύντροφος, ένας φίλος ή ένας πολύ στενός συγγενής. Η Σελήνη στον Λέοντα και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας σάς καλούν να βρείτε τρόπο να ισορροπήσετε ανάμεσα στις απαιτήσεις όλων με μια μοναδική ίσως λύση: «προτεραιότητες». Εσείς πρέπει να βρείτε τι είναι αληθινά αυτό που πρέπει να πέσετε με τα μούτρα σήμερα και τι πρέπει να περιμένει. Τις βραδινές ώρες προσέξτε τις διαφωνίες κυρίως για προσωπικά σας ή οικογενειακά σας θέματα.

Ιχθύες

Σήμερα δεν είναι ανάγκη να επωμιστείτε όλα τα βάρη εσείς κυρίως στον χώρο της εργασίας. Καλά κάνετε που αναλαμβάνετε ευθύνες, αλλά μπορεί να κατηγορηθείτε ότι γίνεστε συγκεντρωτικοί και δε μοιράζεστε με τους άλλους αυτά που πρέπει. Προσπαθήστε λοιπόν τη σημερινή μέρα να κάνετε έναν σωστό διαμοιρασμό ευθυνών και υποχρεώσεων για να βγει καλύτερα η ημέρα σας. Από την άλλη, το εξάγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί για όσες-ους είναι αδέσμευτες-οι να δημιουργήσει μια τάση να επιστρέφετε με το μυαλό σας στο παρελθόν, μολονότι βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό δεν οδηγεί πουθενά. Σε κάθε περίπτωση είναι μια αρκετά κουραστική μέρα και ίσως και κάπως φορτισμένη συναισθηματικά σήμερα και ίσως υποχρεωθείτε να δουλεύετε μέχρι αργά το βράδυ για να ανταποκριθείτε στον φόρτο εργασίας σας ή στις σπουδές κλπ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ