Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22/3


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 22η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια:

Η Αφροδίτη συναντά τις πρώτες ώρες της Παρασκευής τον Κρόνο επηρεάζοντας όλη τη μέρα και θα έχουμε την τάση να παίρνουμε τα πράγματα πιο προσωπικά και να είμαστε υπερευαίσθητοι στις αντιδράσεις μας. Με τόση έμφαση στον πλανήτη των σχέσεων, των οικονομικών και της ομορφιάς σε περιοριστική όψη, καταλαβαίνετε ότι δεν είναι σαφώς η πιο ανάλαφρη μέρα από πλευράς διάθεσης αλλά και επικαιρότητας. Εύκολα μπορεί να νιώθουμε αποκομμένοι από τους αγαπημένους μας και τους φίλους, πιο εκνευρισμένοι με ό,τι συμβαίνει γύρω μας. Και όπως αντιλαμβάνεστε, με τέτοιες προδιαγραφές πιο εύκολα εξαπολύουμε «κατηγορώ» δείχνοντας τους άλλους, ειδικά τις πρωινές ώρες που η Σελήνη σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη στον Υδροχόο. Ας προσπαθήσουμε όλοι για λίγο περισσότερη ενσυναίσθηση κι ας μην αφήσουμε τις αρνητικές σκέψεις να μας απογοητεύουν περισσότερο. Η Σελήνη θα βγει σε φάση κενής πορείας στις 08:34 το πρωί για μια ώρα περίπου μέχρι τις 09:42 που θα περάσει στην Παρθένο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο: Διστακτικότητα, ενδοιασμοί

Με την Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο για τους ευάλωτους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να ελέγξουν τη σκέψη τους και να αφήσουν στην άκρη τις απογοητευτικές εκδοχές. Ενδεχομένως να εμφανιστούν προβλήματα και δυσκολίες σε θέματα οικονομικής και αισθηματικής φύσης. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι ο συντονισμός και η αμεσότητα, θα πρέπει να αποφευχθούν οι επιπλέον καθυστερήσεις.

Σε ζητήματα εργασιακά θα υπάρξουν διεκδικήσεις, σε ορισμένες περιπτώσεις ενδεχομένως να μη λείψουν οι ανταγωνιστικές τάσεις. Στις προσωπικές σχέσεις οι κτητικοί χαρακτήρες θα πρέπει να προσέξουν τη συμπεριφορά τους, ίσως να κάνουν το λάθος να πιέσουν τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αρνητικές αντιδράσεις.

Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο, τα χαρακτηριστικά θα είναι τάξη, οργάνωση, συντονισμός. Οικογενειακά ζητήματα θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, θα βρεθούν λύσεις. Σε ζητήματα αισθηματικής φύσης ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, οι υποσχέσεις που θα ακουστούν θα τηρηθούν.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη στις επαφές θα υπάρξουν αντιπαραθέσεις, οι νευρικοί χαρακτήρες θα πρέπει να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, αναγκαία θα είναι η αυτοσυγκράτηση. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα πισωγυρίσματα, οι συμπεριφορές ενδεχομένως να γίνουν αλλοπρόσαλλες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα η Αφροδίτη είναι ο πιο ενεργός πλανήτης, αλλά σε «απαιτητική» όψη που σας κάνει να έχετε την αίσθηση ότι δεν ελέγχετε πλήρως τη ζωή σας. Άλλοι παίρνουν για σας τις αποφάσεις, άλλοι διαμορφώνουν τις συνθήκες και το πλαίσιο που εσείς δουλεύετε, ζείτε, δημιουργείτε. Σαν να νιώθετε ότι στο αυτοκίνητο της ζωής σας είστε ο συνοδηγός κι όχι ο οδηγός. Όμως αυτό δεν πρέπει να σας αποθαρρύνει και να σας παίρνει από κάτω. Δεν θα αργήσει η στιγμή που θα ξαναπάρετε τον έλεγχο για τα καλά πίσω. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία για να γίνετε πιο παρατηρητικοί με τους άλλους, για να κάνετε εσωτερική δουλειά με τον εαυτό σας, να προετοιμαστείτε καλύτερα γι’ αυτά που δεν θα αργήσουν να έρθουν. Πάνω απ’ όλα κάντε προτεραιότητα την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση.

Ταύρος

Κακό πράγμα η εξιδανίκευση γιατί βλέπεις τον άλλο ή μια κατάσταση με παραμορφωμένους φακούς, γοητεύεσαι από κάτι που εσύ ο ίδιος του έχεις προσδώσει μια «τελειότητα» που ξεφεύγει από την ανθρώπινη φύση. Και οι άνθρωποι δεν είναι σίγουρα τέλειοι. Κι όταν συναντιούνται Αφροδίτη-Κρόνος τότε ανακαλύπτεις την πραγματικότητα, που λίγο ίσως μοιάζει με το όνειρο που έχεις για έναν άνθρωπο ή μια κατάσταση. Η όψη αυτή ουσιαστικά σας φέρνει σε επαφή με τον ρεαλισμό του Κρόνου στις φιλικές ή ακόμη και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Το εύκολο είναι να δείξετε με το δάχτυλο και να κατηγορήσετε σπάζοντας τη σχέση. Το δύσκολο, αλλά κι αυτό που μπορεί να διασώσει μια σχέση, είναι να αντιμετωπίσετε τον άλλο ως ίσος προς ίσο και να αντιληφθείτε ότι μπορεί κι η άλλη πλευρά να έχει φοβίες, ελαττώματα όπως ακριβώς κι εσείς. Και να κάνετε μια ξεκάθαρη κουβέντα κι από κει κι έπειτα θα αποφασίσετε για την πορεία όποιας σχέσης ή κατάστασης.

Δίδυμοι

Σήμερα η Αφροδίτη από τους Ιχθύς συναντά τον Κρόνο σε όψη συνόδου δημιουργώντας μια ποικιλομορφία ερεθισμάτων που αφορούν κυρίως στις επαγγελματικές ή και τις οικογενειακές σχέσεις. Σε κάποιες από αυτές μπορεί να νιώθετε ένα μεγαλύτερο βάρος ή μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις κι ευθύνες. Από την άλλη πρέπει να κάνετε το διαχωρισμό ποιοι προσπαθούν να κλέψουν τον χρόνο σας γιατί μόνιμα νιώθουν μια ανάγκη για προσοχή και ποιοι πραγματικά είναι εκεί για να σας βοηθήσουν και να σας στηρίξουν. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες απαιτήσεις κι από συνεργάτες ή ανωτέρους στη δουλειά, ή διάσταση απόψεων σε σχέση με τη δουλειά και τις σχετικές με αυτή αποφάσεις.

Καρκίνος

Η Σελήνη τις πρωινές ώρες σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη δημιουργώντας κάποια ένταση στο ξεκίνημα της μέρας. Ευτυχώς στην πορεία θα προχωρήσει στην Παρθένο μετά τις 09:42 και θα σας διευκολύνει περισσότερο σε θέματα επικοινωνίας κι επαφών. Η κυρίαρχη όψη συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο δείχνει ότι με κάποιο τρόπο οι άλλοι είτε προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή σας είτε σας φορτώνουν με δικά τους ίσως προβλήματα. Με αυτό τον τρόπο αποσυντονίζεστε πιθανώς εσείς από τις δικές σας δουλειές ή το διάβασμα αν είστε σπουδαστές. Από την άλλη είναι πιθανό να νιώθετε ότι κάποιο άτομο μέσα στο επαγγελματικό περιβάλλον σάς ανταγωνίζεται και έτσι αντί να εστιάσετε σε αυτά που πρέπει εσείς να κάνετε, διαχέεται η προσοχή σας από δω κι από κει. Κάντε οικονομία δυνάμεων και ενέργειας και μην τη σπαταλάτε αναίτια.

Λέων

Η Σελήνη στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες είναι ιδιαίτερα πιεστική καθώς σχηματίζει αντίθεση με τον Άρη κι αν είστε γεννημένοι τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου πρέπει να είστε προσεκτικοί στη βιασύνη αλλά και στις εντάσεις. Στην πορεία θα προχωρήσει στην Παρθένο και θα φέρει σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις που έχετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Με κάποιο τρόπο όμως η προσοχή σας θα είναι αποσπασμένη σε χιλιάδες άλλα πράγματα που δεν σας επιτρέπουν να συγκεντρωθείτε ή να ξεμπερδεύετε με αυτά που πρέπει. Γι’ αυτό λοιπόν βάλτε συγκεκριμένες προτεραιότητες και ασχοληθείτε καλύτερα με ένα – δυο πράγματα, παρά να δημιουργείτε ένα μικρό χάος στον εγκέφαλο σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει στις πολύ στενές σας σχέσεις δημιουργώντας μεγαλύτερη αγωνία για την εξέλιξη τους. Μπορεί να βλέπετε συμπεριφορές που σας ξενίζουν και να κάνετε τις αναθεωρήσεις σας. Από την άλλη μπορεί να νιώθετε περίεργα σε σχέση με κάποια οικονομικά ζητήματα ή συμφωνίες.

Παρθένος

Οι σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές είναι το κύριο πιάτο του Μαρτίου αγαπητοί μου Παρθένοι και η σημερινή όψη Αφροδίτης-Κρόνου στους Ιχθύς φαίνεται ότι μπορεί να τις ζορίσει λίγο περισσότερο. Η όψη αυτή παρουσιάζει μια σειρά ενδιαφερόντων σεναρίων ιδιαίτερα για σας που έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο, αλλά σαφώς η επιρροή μπορεί να διαχέεται και στους υπόλοιπους. Κάποιες σχέσεις περνάνε κρας τεστ αντοχής, κάποιες άλλες πιθανώς κι από το παρελθόν, κάποιες παλιότερες επιλογές σας έρχονται με απαιτήσεις στο παρόν και οι τάσεις φυγής δεν θα λείψουν… Βέβαια γνωρίζετε πολύ καλά ότι όπου κι αν πάτε αυτά που πρέπει να γίνουν θα γίνουν, οπότε καλύτερα να τα αντιμετωπίσετε τώρα. Από την άλλη, αν νιώθετε ότι θέλετε τον χρόνο σας για να επεξεργαστείτε κάποια πράγματα δεν είναι ανάγκη να αφήσετε οποιονδήποτε να σας πιέσει.

Ζυγός

Με τη σύνοδο του κυβερνήτη σας της Αφροδίτης με τον Κρόνο στους Ιχθύς κανονικά πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας, τις προσωπικές σας ανάγκες και την ψυχική σας ηρεμία. Είτε θέλετε να ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού, είτε να κάνετε λίγη άσκηση, να κάνετε έναν περίπατο με το κατοικίδιο σας, να οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, να χαλαρώσετε, να δείτε μια ταινία, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας αυτό πρέπει και να επιδιώξετε. Κι εκεί είναι που αρχίζουν οι παρεμβολές των άλλων είτε φίλων, είτε ατόμων από το οικογενειακό περιβάλλον, είτε συνεργατών που θέλουν να σας μιλήσουν, να τους δώσετε προσοχή, να τους δώσετε ενέργεια, να αντιληφθείτε το «δράμα» τους. Έτσι όμως δημιουργείτε για τον εαυτό σας εσείς οι ίδιοι ένα δράμα, καθώς όχι μόνο δεν ξεκουράζεστε ή δεν σας φτάνει ο χρόνος να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας επιθυμίες, αλλά ζείτε και τα δράματα των άλλων σαν να είναι δικά σας. Μήπως πρέπει σιγά – σιγά να το διώξετε αυτό το ελάττωμα;

Σκορπιός

Καθώς η Αφροδίτη σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο σήμερα αυτό που πρέπει να έχετε κατά νου είναι να είστε παρατηρητές των όσων συμβαίνουν αυτή τη στιγμή και να μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα, γιατί μπορεί να οδηγηθείτε σε λάθη. Αν βλέπετε περίεργες συμπεριφορές στον σύντροφο, τα παιδιά σας, έναν συνεργάτη, από το να φτιάχνετε σενάρια κι ακόμη χειρότερα να τα μοιράζεστε και με τους άλλους κρατήστε τα καλύτερα για τον εαυτό σας, αφήστε να εξελιχθούν κάποιες καταστάσεις κι όταν θα είστε βέβαιοι τότε μιλάτε. Στις μέρες μας το πιο εύκολο είναι να ενοχοποιούμε τους άλλους μερικές φορές με εικασίες κι όχι απτές αποδείξεις. Μην πέσετε στην παγίδα.

Τοξότης

Η Παρασκευή έρχεται με ένα μεγαλύτερο βάρος ή φόρτο υποχρεώσεων. Από την άλλη και με μια αίσθηση μιας ατέλειωτης ρουτίνας που σας δημιουργεί πιθανώς κι ένα ψυχολογικό τέλμα, καθώς οι επιλογές σας με τον Κρόνο σε κόντρα προς το ζώδιο σας νιώθετε ότι περιορίζονται όλο και πιο πολύ μέρα με τη μέρα. Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο μπορεί να δείχνει ότι σας απασχολεί κάτι που αφορά είτε στον χώρο του σπιτιού, την οικογένεια, κάποιο μέλος της. Κάποιοι μπορεί βέβαια να κουβαλάτε και δουλειά στο σπίτι κι όσο κι αν αυτό σας δυσκολεύει προσπαθήστε να μην είστε αναβλητικοί, τελειώνετε γρήγορα – γρήγορα με αυτά που πρέπει να γίνουν ώστε να εξοικονομήσετε και λίγο χρόνο για σας τους ίδιους για να ξεκουραστείτε. Αν είστε γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου ενδεχομένως να πιεστείτε σε μια σχέση περισσότερο ή σε κάποιο οικονομικό θέμα.

Αιγόκερως

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον κυβερνήτη σας Κρόνο σας κάνει σαφώς πιο ευαίσθητους αλλά και πιο ευάλωτους στην κριτική των άλλων. Γι’ αυτό ας είστε λίγο πιο προσεκτικοί πώς διαχειρίζεστε κάτι που μπορεί να σας πει ένας φίλος, ο σύντροφος σας, ένας συγγενής ή και ένας άγνωστος σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν μπορούμε να περιμένουμε όλοι να συμφωνούν μαζί μας, ούτε μπορούμε απαραίτητα να αρέσουμε σε όλους. Υπάρχουν τρόποι να διατηρείτε τα όρια σας χωρίς να φορτώνεστε την αρνητικότητα ανθρώπων από το περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα σήμερα προσπαθήστε να περιορίσετε τις εξωτερικές επιρροές και ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας κι όλα αυτά που σας δίνουν χαρά και νόημα στη ζωή σας.

Υδροχόος

Φαίνεται ότι το ένστικτο σας σε οικονομικά θέματα μπορεί να λειτουργεί καλύτερα κι από τη λογική σας αυτές τις ημέρες. Έτσι καλύτερα να κάνετε τις επιλογές βασισμένοι στο ένστικτο και το συναίσθημα σας παρά μόνο στη λογική. Αν είστε μπερδεμένοι όμως ή αν δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε αν όντως είναι το ένστικτο ή οι φόβοι που μιλάνε μέσα σας, τότε μην πάρετε καλύτερα σημαντικές αποφάσεις ιδιαίτερα για τα οικονομικά σας ζητήματα. Επειδή η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο είναι κάπως απαισιόδοξη ως επιρροή, προσπαθήστε να βάλετε τα δυνατά σας να μην πέφτετε ψυχολογικά. Ένας φίλος, ο σύντροφος σας ή τα παιδιά σας αν είστε γονείς μπορεί να έχουν να σας προτείνουν κάτι ενδιαφέρον που θα σπάσει τη ρουτίνα.

Ιχθύες

Όταν ο Κρόνος συναντά την Αφροδίτη στο ζώδιο σας, η χαρά και το κέφι ψαλιδίζονται και περιορίζονται ιδιαίτερα. Δυστυχώς η Αφροδίτη σε αυτή τη φάση δεν είναι πολύ γενναιόδωρη με το ζώδιο σας ή τον ωροσκόπο σας. Αιτία είναι η στενή προσέγγιση του πλανήτη της χαράς, των σχέσεων και της αφθονίας με τον πλανήτη της πειθαρχίας και των περιορισμών. Και η όψη δεν δείχνει τίποτε άλλο αγαπητοί μου Ιχθύες από συνθήκες, εμπόδια που καλείστε είτε να προσαρμοστείτε είτε να υπερπηδήσετε. Μη χάνετε όμως την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας. Εσείς ξέρετε πολύ καλά πώς να τα βγάζετε πέρα και με τα δύσκολα. Η μέρα πάντως δεν ενδείκνυται για σοβαρές αποφάσεις στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών. Μη βιάζεστε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ