Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 25η Μαρτίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 25η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα απαιτεί την προσοχή μας

Χρόνια πολλά! Σήμερα πραγματοποιείται η πρώτη έκλειψη της νέας χρονιάς. Πρόκειται για μια Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνο στον άξονα Κριού-Ζυγού.

Θα πρέπει να είμαστε όλοι λιγότερο παρορμητικοί και βιαστικοί, να προσέχουμε στις σχέσεις μας και κυρίως να αποφεύγουμε τις υπερβολές. Μπορεί αυτή η έκλειψη να αναδείξει προβλήματα, παράπονα, δυσκολίες που κρύβαμε στον τομέα των σχέσεων. Θα επηρεαστούν περισσότερο Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι και ιδιαίτερα του πρώτου δεκαημέρου. Η πιο στενή της όψη είναι το τρίγωνο με τον Πλούτωνα που παίζει πολύ με την ψυχολογία και τα συναισθήματα μας. Με κάποιο τρόπο ξύνει πληγές, μεγεθύνει τις ανασφάλειες, αλλά και τον θυμό μας για ό,τι δεν καταφέρνουμε να διαχειριστούμε στη ζωή μας. Από την άλλη ρίχνει φως στις σκιές και στα σκοτάδια της ψυχής δίνοντας μας μια μοναδική ευκαιρία να τα θεραπεύσουμε. Ας προσπαθήσουμε με αισιοδοξία και θετική διάθεση να ελαφρύνουμε λίγο και να γιορτάσουμε την εθνική και θρησκευτική μας εορτή με περισσότερο χαμόγελο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό: Επαναπροσδιορισμοί, απρόοπτες αλλαγές

Η Σεληνιακή έκλειψη στον Ζυγό φέρνει συμβάντα που θα αναστατώσουν τη σκέψη, ίσως να βγουν στην επιφάνεια απογοητεύσεις, απωθημένα, και διαφόρων ειδών συναισθηματικά συμπλέγματα. Σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες, τα χαρακτηριστικά θα είναι αναποφασιστικότητα, διχασμοί.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης ενδεχομένως να δοθεί τέλος σε συνεργασίες που δεν αποδίδουν και που δεν μπορούν να καταλήξουν σε ένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα συμβάντα θα οδηγήσουν σε επαναξιολογήσεις, θα πρέπει να επαναπροσδιοριστούν οι στόχοι και οι προτεραιότητες. Οι δύσκολες καταστάσεις θα απαιτούν συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, ίσως να είναι απαραίτητος ένας εναλλακτικός τρόπος σκέψης για να μπορέσουν να προχωρήσουν οι επαφές.

Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις εντάσεις, δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αμφιβολίες και στις ανασφάλειες. Ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα δύσκολο θα είναι να ξεκαθαρίσουν τα επίμαχα ζητήματα και να πάρουν ουσιαστικές αποφάσεις. Ίσως να προκύψουν απρόοπτα συμβάντα που να κλονίσουν τις σχέσεις και τα συναισθήματα, θα χρειαστεί ψυχραιμία, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι αντικειμενικός.

Προσοχή στο άγχος, απαραίτητο θα είναι να διατηρηθεί η αισιοδοξία, θα χρειαστεί να δοθεί χρόνος στα γεγονότα. Στις οικογενειακές υποθέσεις αναγκαία θα είναι η συγκατάβαση, για να υπάρξει συνεννόηση θα πρέπει να υπάρχει διάθεση για αποδοχή. Καλό θα είναι να αποφευχθούν οι εντάσεις, οριοθετημένη θα πρέπει να είναι η νευρικότητα και η παρόρμηση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Χρόνια πολλά! Σήμερα σχέσεις, γάμος, συνεργασίες είναι ο τομέας που θα επηρεάσει η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος που σχηματίζεται απέναντι σας. Για κάποιους μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση στην προσωπική τους ζωή. Όχι γιατί απαραίτητα θα υπάρχει πρόβλημα με τον σύντροφο τους, αλλά μπορεί το πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι τους να πιέζει κι εκείνους έμμεσα. Άλλοι ίσως αντιμετωπίσουν μια πιο δύσκολη κατάσταση με τους συνεργάτες τους. Επειδή αυτό το φεγγάρι κάνει τους περισσότερους βιαστικούς, μπορεί να νιώσετε περίεργα ή αμήχανα. Αυτό δεν σημαίνει όμως αγαπητοί μου Κριοί ότι πρέπει να «ζήσετε» τα δράματα των άλλων ή ότι πρέπει να πάρετε αποφάσεις κάτω από την επιρροή μιας έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Προσπεράστε, μην επηρεάζεστε και διατηρήστε όσο μπορείτε την ψυχραιμία σας. Διαφυλάξτε τα όρια σας και αποστασιοποιηθείτε. Προσοχή και σε θέματα υγείας.

Ταύρος

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος της χρονιάς στον Ζυγό σήμερα φωτίζει τον τομέα της δουλειάς, των καθημερινών ρουτινών και της υγείας αγαπητοί μου Ταύροι, αλλά ακόμη και των κατοικίδιων σας. Είναι λοιπόν η στιγμή να ασχοληθείτε με όλα αυτά επισταμένως, να διορθώσετε τη συμπεριφορά και τις κακές σας συνήθειες αν μπορείτε, να ξεκινήσετε μια πιο υγιεινή διατροφή, ένα πιο χαλαρό αλλά αποτελεσματικό πλάνο άσκησης και γενικώς να κάνετε τη φυσική σας κατάσταση προτεραιότητα. Είναι ακόμη η στιγμή που πρέπει να δείτε λίγο πιο ουσιαστικά και τις επαγγελματικές σας σχέσεις με ανωτέρους, συναδέλφους και υφισταμένους. Ενδεχομένως να υπάρχει ένα «κλίμα» έντασης αυτές τις μέρες και για να γίνεστε ο αποδέκτης του θυμού ή των παραπόνων κάποιων ανθρώπων χωρίς καν να φταίτε εσείς οι ίδιοι. Θέστε τα όρια σας και μη χορέψετε στους ρυθμούς των άλλων. Προσπαθήστε να μην είστε αντιδραστικοί αλλά και υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας. Προσοχή και σε θέματα υγείας οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο.

Δίδυμοι

Χρόνια πολλά! Σε κάθε άλλη περίπτωση μια έκλειψη – Πανσέληνος στον φιλικό σας Ζυγό, σαν κι αυτή που πραγματοποιείται σήμερα, θα σήμαινε περισσότερη χαρά, διασκέδαση, έρωτα, υπέροχες στιγμές με τα παιδιά σας για σας που είστε γονείς ή την απογείωση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σας σχεδίου. Όμως αυτό το φεγγάρι έρχεται κάτω από την επιρροή του Κρόνου και του Άρη στους Ιχθύς σε κόντρα με το ζώδιο σας και δεν επιτρέπει πολλά περιθώρια ανεμελιάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε την προσπάθεια για λίγες πιο χαλαρές και διασκεδαστικές ώρες μέσα στη μέρα σας. Άλλωστε για ποιο λόγο δουλεύετε τόσο σκληρά; Αν είναι μόνο να ταλαιπωρείστε χωρίς να ζείτε ίσως πρέπει να ξανασκεφτείτε τις προτεραιότητες σας. Από την άλλη μπορεί να είστε αγχωμένοι για τα θέματα ενός παιδιού σας ή του ερωτικού σας συντρόφου για θέματα που αφορούν έμμεσα εσάς.

Καρκίνος

Χρόνια πολλά! Μια έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος που ενεργοποιεί τον άξονα καριέρας-οικογένειας σχηματίζεται σήμερα αγαπητοί μου Καρκίνοι, δημιουργώντας μεγαλύτερο ζόρι κυρίως σε σας του πρώτου δεκαημέρου. Τα πράγματα ίσως να μην κυλήσουν όπως τα προγραμματίζετε κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε προετοιμασμένοι και για καθυστερήσεις και για ανατροπές και να παραμείνετε όσο γίνεται πιο ψύχραιμοι. Φυσικά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και με την υγεία και τις μετακινήσεις σας. Η ένταση και ο φόβος δεν είναι ποτέ καλοί σύμβουλοι. Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι δεν μπορείτε να έχετε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα. Κι όσο το πιέζετε τόσο δεν βγαίνει. Προσοχή σε σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Λέων

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος της χρονιάς σήμερα εστιάζει το ενδιαφέρον σας σε οτιδήποτε αφορά τις σχέσεις με στενούς συγγενείς, τα αδέλφια σας, τους γείτονες, τους συναδέλφους, τους φίλους. Ακόμη σε ό,τι σχετίζεται με την επικοινωνία, το μεταφορικό σας μέσο, την οδήγηση. Οι μέρες αυτές θέλουν ειδική μεταχείριση για να τις βγάλετε με ηρεμία και στους ρυθμούς που θέλετε εσείς, όχι αυτόν που προσπαθούν να σας επιβάλλουν οι άλλοι. Προσοχή επίσης σ’ αυτά που λέτε ή γράφετε, αλλά και στα μέσα επικοινωνίας που διαθέτετε. Μπορεί κάτι να μη λειτουργεί ή να σας σπάει τα νεύρα. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι περισσότεροι θα έχουν ένα πιο ευαίσθητο νευρικό σύστημα αυτές τις μέρες.

Παρθένος

Χρόνια πολλά! Θέματα που αφορούν στα οικονομικά σας αγαπητοί μου Παρθένοι έρχονται στην επιφάνεια με την πρώτη έκλειψη – Πανσέληνο της χρονιάς όμως όχι μόνο αυτά. Μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες σε σχέση με την αξία σας, το πόσο σας εκτιμούν οι άλλοι και πόσο σας το δείχνουν. Είναι περίεργες μέρες και αυτό πρέπει να το έχετε στο πίσω μέρος του μυαλού σας για να τις βαδίσετε με ασφάλεια ακόμη και στις προσωπικές σας σχέσεις. Αποφύγετε συζητήσεις που μπορεί να ανάψουν φωτιές. Αποστασιοποιηθείτε όσο γίνεται επίσης από τα δράματα των άλλων ακόμη κι αν είναι στενοί συγγενείς σας. Αφήστε τις συζητήσεις και την παρηγοριά στους άλλους να την προσφέρετε σε μια πιο χαλαρή φάση χωρίς έντονους συναισθηματισμούς.

Ζυγός

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη Σελήνης – Πανσέληνος της χρονιάς πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σας και υπερτονίζει τα συναισθήματα σας. Έτσι αν είστε αισιόδοξοι θα πετάτε στα σύννεφα, ενώ αν είστε απογοητευμένοι θα τη βιώσετε ως μια πιο βαριά Πανσέληνο. Στην πραγματικότητα το φεγγάρι επηρεάζει τη διάθεση μας αυξομειώνοντας την ένταση των συναισθημάτων μας. Από τη μια σας ενεργοποιεί, σας ξεδιαλύνει πολλά πράγματα τα οποία ήταν συγκεχυμένα στο μυαλό σας και σας δίνει κίνητρο να κυνηγήσετε τις φιλοδοξίες σας, από την άλλη σας κάνει πιο βιαστικούς, ορμητικούς και κάποιες στιγμές επιθετικούς όταν βλέπετε ότι τα πράγματα δεν έρχονται όπως θέλετε. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να νιώσετε περισσότερη εσωτερική ανησυχία. Ίσως οι ανασφάλειες σας σχετικά με την εμφάνιση, την προσωπικότητα σας να γίνονται πιο έντονες αυτές τις μέρες. Αποφύγετε όμως να κάνετε παρέα και με ανθρώπους που σας ασκούν κριτική ή επιτείνουν την αίσθηση απογοήτευσης. Ας προσέξετε λίγο παραπάνω αυτές τις μέρες επίσης την υγεία σας. Αυτή η έκλειψη – Πανσέληνος μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας με περισσότερη πίστη στον εαυτό σας!

Σκορπιός

Χρόνια πολλά! Σήμερα η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος της χρονιάς σας βρίσκει να έχετε τάσεις φυγής ή μάλλον διαφυγής από τη δύσκολη πραγματικότητα και καθημερινότητα που μπορεί να βιώνετε. Η επιρροή της είναι περισσότερο σε επίπεδο ψυχολογικό και μάλλον παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας. Από την άλλη είναι μια έκλειψη – Πανσέληνος με έντονο παρασκήνιο, με αποκαλύψεις μυστικών ή με συζητήσεις που γίνονται μυστικά πιθανώς για επαγγελματικά θέματα. Μολονότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για αποφάσεις, γιατί είναι βέβαιο ότι μπορεί να αλλάξετε ρότα από τον άλλο μήνα, δεν είναι κακό να δείτε πιο σοβαρά τα πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να διευκολυνθείτε στη δουλειά σας. Ακόμη είναι σημαντικό να προστατέψετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση αναλαμβάνοντας έναν πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση του χρόνου που αφιερώνετε στον εαυτό σας.

Τοξότης

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος της χρονιάς σήμερα ρίχνει φως στις σχέσεις σας ερωτικές και φιλικές, αλλά και στις πληγές που μπορεί να έχετε από αποτυχημένες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι μπορεί να νιώθετε ότι δεν έχετε βρει ακόμη μια παρέα, έναν κύκλο ανθρώπων που να ταιριάζετε και να έχετε κοινά ενδιαφέροντα και δράσεις. Άλλοι μπορεί να νιώθετε παρίες στο κοινωνικό σας περιβάλλον και να σας πιάνει το παράπονο. Το θέμα όμως αγαπητοί μου Τοξότες δεν είναι μόνο να «ανήκετε», αλλά να «ανήκετε» εκεί που θέλετε κι εκεί που θα σας εκτιμήσουν και θα σας αγαπήσουν. Μην κοιτάτε την λίστα με τους «ακολούθους» σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… δεν είναι φίλοι σας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακώνεστε με αγνώστους. Προσπαθήστε να οικοδομήσετε στη ζωή σας αληθινές φιλίες. Ακόμη, αυτό το φεγγάρι ρίχνει το φως του στους στόχους σας, δίνοντας σας την ευκαιρία να απαλλαγείτε από οτιδήποτε δεν σας πάει μπροστά και δεν σας επιτρέπει να αγγίξετε το όνειρο σας.

Αιγόκερως

Χρόνια πολλά! Η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος της χρονιάς στον άξονα καριέρας-οικογένειας σήμερα είναι ιδιαίτερα δυνατή αγαπητοί μου Αιγόκεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα δυσκολευτείτε. Μπορεί να προκύψει και κάτι θετικό κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην καριέρα σας. Παρόλα αυτά, μπορεί να σας πιάνουν ανασφάλειες για το πόσο επιτυχημένοι είστε ή μπορεί να γίνετε για το μέλλον της καριέρας σας. Προσπαθήστε να ησυχάσετε λίγο, να σκεφτείτε καλύτερα τις προοπτικές σας, να κάνετε κάποιες διορθωτικές κινήσεις και να επαναπροσδιορίσετε τους χρόνους σας. Οι ανασφάλειες είναι μόνο δικές σας, δεν σημαίνει ότι θα επηρεάσουν την πορεία και τις εξελίξεις. Είναι βασικό όμως να μη βασανίζετε τον εαυτό σας. Προσπαθήστε επίσης να προφυλάξετε σήμερα την υγεία σας και την προσωπική σας ζωή. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε εντάσεις και σε μια προσωπική σχέση.

Υδροχόος

Χρόνια πολλά! Η σημερινή έκλειψη – Πανσέληνος ρίχνει φως στις πεποιθήσεις, στα πιστεύω, στις αντιλήψεις, στην κοσμοθεωρία σας, σε θέματα που σχετίζονται με τα μελλοντικά σας σχέδια, θέματα σπουδών ή νομικά θέματα, ταξίδια και επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας, να αναζητάτε τις αιτίες της επιτυχίας ή της αποτυχίας, να ψάχνετε να βρείτε τι θα αλλάξετε στη συμπεριφορά σας ή στις συνθήκες γύρω σας ώστε να είστε πιο ικανοποιημένοι στο μέλλον. Όμως αγαπητοί μου Υδροχόοι δεν είναι η στιγμή της δράσης. Είναι η στιγμή των διορθωτικών κινήσεων, των μικρών αλλαγών κι όχι του ρίσκου. Δείτε τι μπορείτε να βελτιώσετε, όχι τι καινούριο θα κάνετε.

Ιχθύες

Χρόνια πολλά! Σήμερα η πρώτη έκλειψη – Πανσέληνος της χρονιάς ρίχνει άπλετο φως σε θέματα που αφορούν τόσο σε οικονομικά ζητήματα από φόρους, επενδύσεις, κοινά χρήματα με το σύντροφο σας, ακίνητη περιουσία μέχρι στα πιο βαθιά συναισθήματα σας. Δεν είναι ένα ελαφρύ και χαλαρό φεγγάρι καθώς σχηματίζει στενό τρίγωνο με τον Πλούτωνα και αυτό που χρειάζεται περισσότερο από όλα να κάνετε είναι προστατέψετε τα όρια σας τόσο σε συναισθηματικό επίπεδο όσο και στην οικονομική σας διαχείριση. Ακόμη δείτε πώς μπορείτε να ξεφορτωθείτε χρέη ή να βρείτε πόρους να ενισχύσετε το πορτοφόλι σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά για την ερωτική σας ζωή με τον σύντροφο σας. Αν δεν είναι δεκτικός ψάξτε τον κατάλληλο σύμβουλο που θα μπορούσε να σας ξεμπλοκάρει. Προσέξτε ακόμη θέματα υγείας. Μην «κάνετε τον γιατρό», βρείτε τον θεραπευτή που θα σας βοηθήσει να έχετε καλύτερη υγεία.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ