Άγρια καταδίωξη της ΔΙ.ΑΣ. γύφτων στην Εκάλη – Εμβόλισαν μηχανή και τραυμάτισαν με μπουνιές αστυνομικούς


Άγρια καταδίωξη της ΔΙ.ΑΣ. έγινε χθες Κυριακή 24/03 στις 7.30 το βράδυ οχήματος που επέβαιναν τέσσερις σεσημασμένοι γύφτοι

Οι τέσσερις δράστες είχαν διαπράξει νωρίτερα κλοπή οικίας στην περιοχή της Εκάλης.

Ομάδες της ΔΙ.ΑΣ. και περιπολικό της Άμεσης Δράσης (214-1 και 206-1 της Α’ αλλαγής με τη συνδρομή του Β1-3 της Άμεσης Δράσης) με επικεφαλής τον 200Α1 κατάφεραν να εγκλωβίσουν το γκρι Opel Astra με ψεύτικη πινακίδα μετά από καταδίωξη που κράτησε αρκετά λεπτά.

Η καταδίωξη ξεκίνησε από τη Νέα Ερυθραία, ακολούθησε καταδίωξη στη Λ. Θησέως, οι δράστες εισήλθαν στην Λ. Κηφισίας με κατεύθυνση προς Αθήνα παραβιάζοντας όλα τα φανάρια, ενώ στο φανάρι του ΚΑΤ έκανε αναστροφή προς Κηφισιά.

Άγρια καταδίωξη της ΔΙ.ΑΣ. γύφτων στην Εκάλη - Εμβόλισαν μηχανή και τραυμάτισαν με μπουνιές αστυνομικούς
Άγρια καταδίωξη της ΔΙ.ΑΣ. γύφτων στην Εκάλη – Εμβόλισαν μηχανή και τραυμάτισαν με μπουνιές αστυνομικούς

Το όχημα με ιλιγγιώδη ταχύτητα μπήκε ανάποδα σε μονόδρομο της Γρ. Λαμπράκη, ενώ με επικίνδυνους ελιγμούς, κατάφεραν να φτάσουν στην πλατεία Προφήτη Ηλία, όπου και εγκλωβίστηκαν. Κατόπιν, έκαναν όπισθεν και συγκρούστηκαν με όχημα πολίτη που βρισκόταν πίσω του, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί.

Οι δράστες κινήθηκαν απειλητικά προς τους αστυνομικούς, ενώ χτύπησαν τον επικεφαλής, ενώ προσπάθησαν κατά τη διάρκεια της καταδίωξης να εμβολίσουν και μοτοσυκλέτα της ΔΙ.ΑΣ.

Εντός του οχήματος βρέθηκε πληθώρα κοσμημάτων, ρολογιών και αλυσίδων αξίας αλλά και ζευγάρι των πραγματικών πινακίδων που ανήκαν στο επιχειρησιακό κλαπέν όχημα.

Συνελήφθησαν κατά παράβαση των άρθρων για διακεκριμένες κλοπές, εγκληματική οργάνωση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά αστυνομικών και απείθεια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ