Τι …ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του!


Τι… ΔΕΝ πρέπει να πεις: Μία πολύ σοφή λαϊκή παροιμία λέει πώς όσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος. Τι σημαίνει αυτό;

Ότι μέσα σε μία στιγμή μπορούν να αλλάξουν τα πάντα γύρω μας και να μην έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε κάτι για να αλλάξουμε την κατάσταση.

Σίγουρα, φίλες μου, όλες μας έχουμε βρεθεί στην δυσάρεστη θέση, να πετάξουμε μία ατάκα ή να κάνουμε μία ερώτηση σε έναν άνδρα και μετά από λίγο να γίνει καπνός … δηλαδή να εξαφανιστεί!

Για να μην καταστρέψεις λοιπόν το όμορφο κλίμα που υπάρχει στη σχέση σου, διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει και μάθε ποιες ατάκες/ερωτήσεις απαγορεύονται διά ροπάλου…

ΚΡΙΟΣ

«Σήμερα θα κανονίσω εγώ τι θα κάνουμε το βράδυ, για μία φορά ας κάνουμε κάτι που θα αποφασίσω και θα θέλω»

Φίλη μου ξέρω καλά ότι μπορεί να σε κουράζει η εγωιστική στάση του Κριού σου, που θέλει διαρκώς αυτός να αποφασίζει για τα πάντα… μπορείς όμως να τον φέρεις στα νερά σου με ποιο διπλωματικό τρόπο!

«Δηλαδή ο σημερινός αγώνας είναι ποιο σημαντικός από το να δεις το κοριτσάκι σου»;

Αν κάνεις αυτή την ερώτηση, μην σου κακοφανεί αν η απάντηση είναι ΝΑΙ! Ο Κριός δεν γίνεται να χάσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας!

«Αν δεν αλλάξεις, λυπάμαι αλλά χωρίζουμε»

Ο δρόμος ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα θα σκεφτεί από μέσα του ή και θα ξεστομίσει ο παρορμητικός Κριός αν ακούσει αυτή την ατάκα. Φυσικά δεν σηκώνει απειλές και μην νομίζεις σε καμία περίπτωση ότι θα φοβηθεί!

«Πότε θα σοβαρευτείς επιτέλους; Εμείς πότε θα παντρευτούμε να κάνουμε την οικογένειά μας»;

Ο Κριός θέλει αυτός να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο και φυσικά θέλει να έχει την πλήρη ελευθερία ώστε να μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις που θέλει αυτός, όταν το θέλει αυτός! Μην τον πιέσεις για γάμο, γιατί τότε αντιδραστικά θα το βάλει στα πόδια …

«Δεν είσαι και ο πρώτος σε όλα…»

Του δημιουργείς την αμφιβολία ότι είναι ο ένας και ο μοναδικός; Τότε την πάτησες… Ακόμα και αν δεν το πιστεύεις ούτε εσύ αλλά ούτε και αυτός, άφησε το να αιωρείται ότι αυτός έχει την πρωτιά σε όλα!

ΤΑΥΡΟΣ

«Σαν να μου φαίνεται ότι έχεις τσιμπήσει κάποια κιλάκια, δεν κόβεις καλύτερα τα μπινελίκια»;

Είναι καλοφαγάς όμως θέλει να διατηρεί μία άριστη εμφάνιση! Μπορεί τον τελευταίο καιρό να έχει πετάξει κοιλίτσα, αλλά ο Ταύρος αυτή την ατάκα θα την πάρει ως προσβολή!
«Δεν βαριέσαι να είσαι τόσες ώρες σε έναν καναπέ βλέποντας TV; Εγώ πάντως βαριέμαι»
Είτε σου αρέσει, είτε δεν σου αρέσει ο άνδρας Ταύρος λατρεύει το cocooning, δηλαδή τα χουζούρια στον καναπέ χαζεύοντας ταινίες. Μερικές φορές το προτιμά από το να βγαίνει έξω. Αν είναι στο στυλ σου να θέλεις διαρκώς εξόδους, τότε δύσκολα θα σε πάρει στα σοβαρά!

«Δεν ξέρω να μαγειρεύω και να σου πω και την αλήθεια μου ούτε έχω διάθεση να μάθω»

Το Ταυράκι είναι καλοφαγάς! Θέλει να έχει στο πλάι του μία γυναίκα που εκτός των άλλων προσόντων της θα είναι και καλή μαγείρισσα.

« Ρε παιδί μου, είσαι τα ζώα μου αργά»

Καταρχάς δεν του αρέσουν οι απότομες και καυστικές εκφράσεις και κατά δεύτερον είναι ένας άνθρωπος που επιλέγει σε όλους τους τομείς της ζωής του να κινείται με αργά και σταθερά βήματα. Αν τον βιάσεις για οτιδήποτε θα σε θεωρήσει επιπόλαιη!

«Ένας άνδρας πρέπει πάντα να κερνάει το κορίτσι του. Αυτός που δεν το κάνει έχει καβούρια στις τσέπες του»

Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία gentleman (κύριος), αν όμως κάποια στιγμή δεν πληρώσει και τον θίξεις, τότε θα το πάρει βαρέως.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Στα λόγια είσαι τέλειος, στην πράξη όμως κολλάς…»

Σίγουρα ο άνδρας Δίδυμος έχει το επικοινωνιακό ταλέντο και θα τον θαυμάσεις για τα λόγια του! Όμως αν τον θίξεις ότι δεν είναι το ίδιο καλός στις πράξεις, τότε θα προσβάλεις τον ανδρισμό του!

«Όλα τα ξέρεις ποια εσύ; Τόσο παντογνώστης είσαι»;

Δεν αντέχει την ειρωνεία, ακόμα και αν είναι για πλάκα. Πόσο μάλλον όταν αμφισβητείς τις γνώσεις του!

«Όλο με το κινητό και το laptop ασχολείσαι. Θέλω να περάσουμε ένα σαββατοκύριακο χωρίς τίποτα από όλα αυτά»!

Σίγουρα είναι εκνευριστικό να περνάς μία ρομαντική βραδιά με τον Δίδυμο όπου οι στιγμές σας θα διακόπτονται από το τηλέφωνο ή από τα emails. Αν προσπαθήσεις να του επιβληθείς, είναι δύσκολο να τα καταφέρεις!

«Ορισμένες φορές γίνεσαι πολύ κρύος με αυτά τα άγουστα αστεία σου»

Και μπορεί όντως να γίνεται και να μην το καταλαβαίνει… όμως ένας Δίδυμος θεωρεί ότι ξέρει τα πάντα και ότι τα ανέκδοτά του και οι ατάκες του είναι οι καλύτερες. Άφησέ τον να συνεχίσει να το πιστεύει, άσχετα αν κάποιες φορές νομίζεις το αντίθετο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Έλεος πια με την μάνα σου, δηλαδή αν δεν μιλήσετε 5 φορές την ημέρα, θα χαλάσει ο κόσμος»;

Φυσικά και θα χαλάσει ο κόσμος, ο άνδρας Καρκίνος έχει μεγάλη αδυναμία στη μαμά και ότι και να γίνει αυτό δεν θα αλλάξει. Αν του ασκήσεις και «βέτο» όταν είσαστε μαζί να μην πέφτουν τηλεφωνάκια από τη μαμά, τότε θα την κάνει με ελαφρά…

«Ώρες – ώρες σκέφτεσαι σαν γυναίκα και όχι σαν άνδρας»

Είναι γνωστό ότι ο άνδρας Καρκίνος λειτουργεί σε όλους τους τομείς της ζωής του, βάση συναισθήματος. Πολλές φορές μπορεί να του βγουν ευαισθησίες, ζήλιες και εκρηκτικότητα όπως συμβαίνει συχνά σε μας τις γυναίκες. Μην του θίξεις όμως τον ανδρισμό του, γιατί το αθώο τρυφερό γατάκι, μπορεί να μεταμορφωθεί πολύ γρήγορα σε άγριο τίγρη!

«Βαρέθηκα να μου μιλάς συνέχεια για το παρελθόν σου, ας πούμε και κάτι άλλο, αυτά τα ξέρω»

Σαν τι άλλο δηλαδή θέλεις να πείτε; Υπάρχουν πιο ωραίες συζητήσεις από τις αναμνήσεις που πέρασε το αγαπημένο σου Καρκινάκι, και που πάντα θέλει να τις μοιράζετε και να τις συζητά;

«Δεν είμαι η μάνα σου για να σου τα έχω όλα στο χέρι, οι εποχές έχουν αλλάξει»

Ο άνδρας Καρκίνος θέλει μία γυναίκα που θα τον φροντίζει και θα τον προσέχει όπως η μαμά του. Είναι ο παραδοσιακός τύπος άνδρα και αν δεν του δείχνεις την αγάπη σου και με τις πράξεις του, τότε την έχεις βαμμένη …

«Δεν ξέρω τι αισθάνομαι για σένα, ο χρόνος θα δείξει …»

Άουτς, αυτό πόνεσε! Μην περιμένεις να σου το συγχωρήσει εύκολα… Ολυμπία!

ΛΕΩΝ

«Θέλω να πάμε μαζί για ψώνια, νομίζω ότι πρέπει να αλλάξεις λίγο το στυλ σου»

Ε όχι και πρέπει να αλλάξω το στυλ μου, σκέφτεται ο άνδρας Λέων που νομίζει ότι αυτός είναι και άλλος δεν υπάρχει … Αν δεν τον θαυμάζεις την πάτησες!

«Ρε μωρό μου συγνώμη, ξέχασα ότι σήμερα είναι τα γενέθλια σου»

Είτε είστε μαζί έναν μήνα, είτε είστε μαζί αρκετά χρόνια, είναι ασυγχώρητο για το Λέοντα, να ξεχάσεις τα γενέθλιά του! Αν όντως τα έχεις ξεχάσει και αργήσεις να τα θυμηθείς, απλά προσπάθησε να σκαρφιστείς μία έκπληξη για να το καλύψεις!

«Ο πρώην μου με πρόσεχε σαν τα μάτια του… ενώ εσύ …»

Μην τον συγκρίνεις σε καμία περίπτωση με τον πρώην σου. Ακόμα και αν έχεις δίκιο σε αυτά που θέλεις να του πεις, ο άνδρας Λέων δεν αντέχει τις συγκρίσεις…

«Δεν υπάρχει ποιο ωραίος άνδρας από τον Σάκη Ρουβά»

Είσαι σίγουρη πώς δεν υπάρχει; Μα καλά ο Λιονταρίνος σου δεν είναι καλύτερος από τον Σάκη; Μην παραξενευτείς αν ακολουθήσει σκηνή μετά από αυτή την δήλωση, το έχουμε πει σαν τον Λέοντα δεν είναι κανείς!

«Σε όλες τα ίδια λες, το έμαθα το ποιηματάκι σου, δεν μπορείς να με ξεγελάσεις»

Τον αμφισβητείς; Αμφιβάλεις; Κάνεις ζήλιες και τον προσβάλεις; Σε καμία περίπτωση δεν θα το δεχτεί και θα εξοργιστεί…

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι… ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

«Με κούρασες πια με την γκρίνια σου και τις απαιτήσεις σου»

Στέκεται στην λεπτομέρεια, γκρινιάζει με το παραμικρό, όμως αυτός είναι και δεν πρόκειται να αλλάξει όσο και να προσπαθήσεις…

«Το χρήμα είναι για να το σκορπάμε, όχι για να κάνουμε τσιγγουνιές»

Σίγουρα θα σε θεωρήσει επιπόλαιη αν του πετάξεις αυτή την ατάκα… Ο Παρθένος μπορεί να σου φαίνεται ότι κάνει τσιγγουνιές, στην ουσία όμως δεν θέλει να πετά άσκοπα τα λεφτά του!

«Ρε μωρό μου για δες με λίγο… Μήπως έχω παχύνει»;

Και ενώ περιμένεις να σου απαντήσει όχι, γιατί θέλεις να ακούσεις ένα κολακευτικό σχόλιο, δεν μπορεί να συγκρατηθεί και σου λέει την ωμή αλήθεια: « Ναι έχεις παχύνει, η κοιλιά σου έχει κάνει δίπλες, καλύτερα να ξεκινήσεις γρήγορα το γυμναστήριο, γιατί το καλοκαίρι δεν θα μπορείς να βγεις στην παραλία»! Μετά από μία τόσο αθώα ερώτηση λοιπόν, ακολουθεί μία στεγνή, σκληρή απάντηση που γίνεται η αρχή ενός μεγάλου καβγά!

«Θα αργήσω μία ώρα στο ραντεβού μας, δεν πιστεύω να σε πειράζει»;

Φυσικά και τον πειράζει, όταν κανονίζετε κάτι πρέπει ότι και να γίνει να είσαι συνεπής. Η συνέπεια είναι απαραίτητη για έναν Παρθένο!

«Δεν συμπεριφέρεσαι σωστά, φρόντισε να αλλάξεις τακτική»

Του αρέσει να κριτικάρει όμως δεν του αρέσει σε καμία περίπτωση να τον κριτικάρουν, αυτό θα πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου!

ΖΥΓΟΣ

«Αποφάσισε επιτέλους τι θέλεις, βαρέθηκα να περιμένω»

Αν του ασκήσεις «βέτο» να πάρει μία απόφαση, τότε σίγουρα θα το βάλει στα πόδια, προκειμένου να μην πιεστεί να βγει από το δίλημμα. Άνδρας Ζυγός και να είναι αποφασιστικός δεν γίνεται …

«Τον τελευταίο καιρό έχεις αλλάξει, έχει χαλάσει το γούστο σου»

Εντάξει, μπορεί να έκανε 1-2 άσχημες επιλογές, όμως είναι πολύ βαρύ να θίξεις έναν άνδρα Ζυγό για το γούστο του!

«Ότι και να πεις, εσύ φταις για όλα»

Όταν του ρίχνουν ευθύνες, πληγώνεται, κλείνεται στο καβούκι του και σε παγώνει με την αδιαφορία του.

«Με έχεις εκνευρίσει τόσο πολύ, που μου έρχεται να σε βρίσω»

Είτε δείξεις εκνευρισμένη, είτε κάνεις το λάθος και τον βρίσεις, ο Ζυγός θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και θα εξαφανιστεί! Δεν του αρέσουν ούτε οι εντάσεις, ούτε τα προσβλητικά λόγια.

«Πόσο δειλός μπορεί να είσαι; Ούτε ένα μικρό παιδάκι δεν κάνει έτσι»

Μπορεί κατά βάθος να το παραδέχεται και ο ίδιος ότι είναι δειλός, δεν χρειάζεται όμως να του το λες ευθέος γιατί τον βουτάς χειρότερα μες στην ανασφάλεια!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

«Μην είσαι και τόσο σίγουρος ότι τα ξέρεις όλα για μένα…»

Μπορεί να θέλεις να το παίξεις ωραία και μοιραία και να σου αρέσει που τσιμπά σαν το ψάρι και ζηλεύει. Αν όμως του αφήσεις υπονοούμενα ότι του κρατάς μυστικά, τότε αυτό θα σταθεί εις βάρος σου!

«Δεν αντέχω άλλο, με πνίγεις με την συμπεριφορά σου και τις απαιτήσεις σου»

Σίγουρα κάποιες στιγμές σε κάνει να ασφυκτιάς, όμως ο άνδρας Σκορπιός είναι χείμαρρος και αν προσπαθείς να τον απομακρύνεις και να τον κάνεις πιο χαλαρό, σίγουρα η κατάσταση θα επιδεινωθεί!

«Νομίζω ότι στο σεξ έχεις περιθώρια βελτίωσης»

Ακόμα και να το πιστεύεις, προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εαυτό σου και μην πετάξεις ποτέ μία τέτοια ατάκα σε άνδρα Σκορπιό. Πιστεύει ότι είναι ο καλύτερος εραστής που έχει υπάρξει … άφησε τον να τον πιστεύει αν τον θέλεις κοντά σου!

«Απόψε έχω κανονίσει να βγω με κάτι φιλαράκια από τα παλιά»

Μην παραξενευτείς αν δεις τον Σκορπιό σε μία γωνία να κατασκοπεύει σαν ντεντέκτιβ… αν τον βάζεις σε αμφιβολίες σίγουρα τον φουντώνεις, αν όμως τον απορρίπτεις για να βγεις με φίλους τότε θα έχεις πρόβλημα!

«Αν δεν αλλάξεις χαρακτήρα, τότε να ξέρεις ότι σύντομα θα βρω άλλον»

Δεν του αρέσει ούτε να τον απειλούν αλλά πολύ περισσότερο δεν του αρέσει όταν μία γυναίκα βάζει στο μυαλό της το κέρατο! Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Είτε θα έχουμε μαζί κάτι σοβαρό, είτε δεν θα έχουμε τίποτα»

Μην περιμένεις να τον θορυβήσεις με αυτή την ατάκα σου… το ποιο πιθανό να σου απαντήσει «Είτε θα έχουμε κάτι χαλαρό, είτε δεν θα έχουμε τίποτα»!

«Πάλι με τους φίλους σου θα βγεις; Έχω κανονίσει να περάσουμε οι δυο μας, άλλη φορά θα δεις τους φίλους σου»!

Μην περιμένεις να ακυρώσει την έξοδό του με φίλους, πάντα θα προτιμά να ακυρώνει την δική σας!

«Πες μου μωρό μου, με αγαπάς»;

Ακόμα και αν σε αγαπά, θα πανικοβληθεί ακούγοντας στην ερώτηση και θα το βάλει στα πόδια!

«Αγάπη μου, το Σάββατο οι γονείς μου μας έχουν καλέσει για φαγητό, θέλουν να σε γνωρίσουν»

Ξαφνικά τον πιάνει κρύος ιδρώτας, φυσά και ξεφυσά και πάει στο περίπτερο να πάρει μία κόκα κόλα. Μην παραξενευτείς αν δεν επιστρέψει ποτέ από το περίπτερο…

«Ο φίλος σου ο Τάκης νομίζω ότι σε παρασύρει, κόψε τα πολλά-πολλά μαζί του»

Αν προσπαθήσεις να τον αποκόψεις από έναν φίλο, σίγουρα θα προτιμήσει να αποκοπεί από εσένα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

«Πότε θα ακούσω επιτέλους μία γλυκιά κουβέντα από το στόμα σου; Είσαι πολύ κρύος»

Όπως κάθε άνδρας έτσι και ο Αιγόκερως δεν αντέχει την γκρίνια, πόσο μάλλον όταν του «χτυπάς» ένα στοιχείο της προσωπικότητάς του. Αυτός ο άνδρας δεν πρόκειται να σε αποθεώσει με τα κομπλιμέντα και τα υποκοριστικά! Θα σου δείξει με τις πράξεις τα αισθήματά του…

«Δουλεύεις τόσες ώρες και το αποτέλεσμα ποιο είναι; Πάλι στα ίδια δεν είσαι»;

Ο φιλόδοξος άνδρας Αιγόκερως θέλει να τον θαυμάζεις για τα επαγγελματικά του επιτεύγματα. Αν τον μειώσεις ή θελήσεις να τον ανταγωνιστείς, είναι σαν να τον εκδικείσαι…

«Δεν σου έχω καμία απολύτως εμπιστοσύνη»

Δεν του αρέσουν να τον αμφισβητούν, ιδιαίτερα αν δεν συντρέχει λόγος. Η απάντησή του σε μία τέτοια δήλωσή σου θα είναι κοφτερή και παγερή και πολύ απλά θα σου εκφράσει ότι σε αυτή την περίπτωση δεν βρίσκει το λόγο να συνεχίσετε.

«Δεν με νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, εγώ θα συνεχίσω να φωνάζω μέχρι να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι»

Σε καμία περίπτωση δεν θέλει να γίνεται ρεζίλι! Αν λοιπόν είσαι θυμωμένη και έχεις ξεφύγει από τον έλεγχο και αρχίζεις να φωνάζεις, χωρίς να δίνεις σημασία αν ξεσηκώνεις τη γειτονιά, δεν θα στο συγχωρέσει!

«Βαριέμαι να την βγάζουμε μόνο μέσα στο σπίτι, εξάλλου δεν λες και καμιά κουβέντα»

Ήσυχες στιγμές στο σπίτι, χωρίς πολλά λόγια αλλά απολαμβάνοντας την ηρεμία είναι μία από τις ανάγκες του Αιγόκερω. Αν συνέχεια του το «χτυπάς» και προσπαθείς να τον αλλάξεις, στο τέλος θα τον δεις να απομακρύνεται!

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι… ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Αυτό που θέλω είναι μία σοβαρή, σταθερή, μόνιμη σχέση»

Α πα πα πα! Δεν λένε τέτοια πράγματα σε έναν Υδροχόο, γιατί είναι σαν να του βάζεις τη θηλιά στο λαιμό! Το ξέρω ότι μπορεί να θέλεις γάμο, οικογένεια και παιδάκια, αλλά αν του εκφράσεις την επιθυμία σου, τότε θα πανικοβληθεί!

«Σταμάτα πια να τρέχεις όταν όλοι ζητούν την βοήθειά σου, για μένα πότε έτρεξες»;

Ο Υδροχόος πάντα είναι εξυπηρετικός στους φίλους, στους γνωστούς αλλά πολλές φορές και στους αγνώστους. Αν λοιπόν αγανακτήσεις από αυτή την στάση του και του θίξεις ότι δεν κάνει και το ίδιο με σένα, τότε θα έχεις πρόβλημα…

«Κόψε τα τηλέφωνα με την πρώην σου αν θέλεις να συνεχίσουμε να βγαίνουμε»

Με την πρώην του έχει παραμείνει φίλος και μιλούν συχνά στο τηλέφωνο τυπικά, κάθε Υδροχόος το κάνει αυτό. Σίγουρα δεν σου αρέσει αυτό, όμως αν του επιβάλεις να κόψει τις επικοινωνίες, είναι σαν να τον ωθείς περισσότερο σε αυτές!

«Δεν μπορώ με τίποτα να σε πάρω στα σοβαρά»

Και ποιος σου είπε ότι ο σκοπός του Υδροχόου είναι να τον πάρει μία γυναίκα στα σοβαρά. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να έχουμε σκοτούρες σκέφτεται και σου απαντά : «Δεν πειράζει αγάπη μου, ούτε εγώ μπορώ να σε πάρω στα σοβαρά»!

«Από όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σου, ποια αγάπησες περισσότερο»;

Σίγουρα θα λαχταράς να ακούσεις: «Μα φυσικά εσένα αγάπη μου», πρόσεξε όμως, γιατί η απάντησή του μπορεί να σου δημιουργήσει έκπληξη : «Όλες αγάπη μου σας αγάπησα και θα σας αγαπώ για πάντα»!

ΙΧΘΕΙΣ

«Τι παραμύθια μου πουλάς»;

Εντάξει μπορεί να βάζει τις σάλτσες του, σίγουρα κάποιες στιγμές υπερβάλει, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν τον πληγώνει όταν τον αμφισβητείς…

«Γίνεσαι πολύ προβλέψιμος»

Μπορεί να είναι το καλύτερο παιδί, που θα σε έχει στα όπα όπα, θα σου συμπεριφέρεται τρυφερά και ρομαντικά και θα το θεωρείς δεδομένο… αλλά μην τον προκαλείς… Το ψαράκι μπορεί εύκολα να μεταμορφωθεί σε καρχαρία!

«Μου φαίνεται ότι εσύ αγόρι μου είσαι εντελώς στον κόσμο σου»

Ε ναι λοιπόν, ο Ιχθύς είναι στον δικό του ονειρικό κόσμο και δεν του αρέσει όταν θέλουν να τον προσγειώνουν στην πραγματικότητα!

«Δεν μπορώ να καταλάβω τελικά τι θέλεις από μένα; Όλο υπεκφυγές είσαι»

Γλιστράει σαν το χέλι το ψαράκι σου και αν το πιέσεις για μία σταθερή και άμεση απάντηση με ύφος αυστηρό και απόλυτο σίγουρα θα το παγώσεις!

«Βαρέθηκα να κάνουμε όλο τα ίδια και τα ίδια, τίποτα καινούριο δεν έχει το πρόγραμμα»

Ο άνδρας Ιχθύς είναι λάτρης της συνήθειας, μπορεί να λατρεύει να πηγαίνει μαζί σου κάθε Σάββατο στο ίδιο ρομαντικό μέρος, μέχρι να βαρεθεί ο ίδιος. Αν δυσανασχετήσεις, θα το πάρει επί πόνου.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ