Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 26 Μαρτίου

Tα τρία πιο τυχερά ζώδια των εορταστικών ημερών του Δεκέμβρη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 26η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Βοηθητική η σημερινή ημέρα για σοβαρές συζητήσεις και διαπραγματεύσεις

Βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης – Πανσελήνου, ενώ η Σελήνη παραμένει και σήμερα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον Ζυγό δίνοντας έμφαση στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας. Η Σελήνη δεν θα σχηματίσει καμία κύρια όψη σήμερα, όπως επίσης δεν έχουμε και καμία άλλη πλανητική δραστηριότητα. Η Τρίτη είναι βοηθητική για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, διαπραγματεύσεις. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα τόσο για θέματα που αφορούν σε σπουδές, σεμινάρια, οποιαδήποτε διαδικασία μάθησης, όσο και για να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση είτε επαγγελματική είτε προσωπική, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Επίδραση Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό: Άγχος, εσωτερική ένταση

Συνεχίζεται η επίδραση της Σεληνιακής έκλειψης στον Ζυγό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια στην εφαρμογή των σχεδίων. Στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα θα πρέπει οι ενέργειες να στηρίζονται στη λογική σκέψη και όχι στην παρόρμηση. Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές, ίσως να υπάρξουν αυταπάτες. Για να ολοκληρωθεί ένα θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει οι πράξεις να είναι σκεπτόμενες και οι ενέργειες οργανωμένες.

Αναγκαίο θα είναι να επαναπροσδιοριστούν οι αξίες και οι σχέσεις, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αλλαγές που θα δημιουργήσουν μία καινούργια βάση δεδομένων. Κάποιοι θα πάρουν την απόφαση να τερματίσουν μία σχέση ή μία συνεργασία, ουσιαστικά θα υπάρξει η ανάγκη για αναδόμηση.

Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στις οικογενειακές υποθέσεις και γενικότερα σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με τις προσωπικές σχέσεις. Ίσως να είναι δύσκολο να παρθούν αποφάσεις, οι διαθέσεις θα είναι κυκλοθυμικές. Θα υπάρξει συναισθηματική ένταση, σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα λείψουν οι εξάρσεις. Η σκέψη θα πρέπει να είναι σφαιρική, καλό θα είναι να οριοθετηθεί η προσκόλληση στα παλιά αρνητικά συμβάντα.

Στα ζευγάρια ίσως να αλλάξουν οι βλέψεις και οι προοπτικές, προσοχή στις δηλώσεις και στις βιαστικές ή αντιδραστικές αποφάσεις. Ενδεχομένως ο τρόπος σκέψης να είναι αγχωτικός, η εσωτερική πίεση μπορεί να φέρει εξάρτηση και συναισθηματική προσκόλληση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Ζυγό στη διάρκεια της ημέρας στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης – Πανσελήνου δίνοντας ένα κοινωνικό τόνο, αλλά και αρκετές ευκαιρίες για επαφές σε προσωπικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες μέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης – Πανσελήνου στον τομέα των καθημερινών σας υποχρεώσεων, της δουλειάς, της υγείας και το μυαλό σας θα είναι περισσότερο σε αυτά τα θέματα. Η έλλειψη όψεων θα βοηθήσει να συγκεντρωθείτε καλύτερα παρόλα αυτά στις υποχρεώσεις της ημέρας. Η Σελήνη στον Ζυγό σας διευκολύνει να συνειδητοποιήσετε τις ευθύνες σας και να τις ιεραρχήσετε όπως πρέπει. Μέσα στον φόρτο δουλειάς μη ξεχνάτε όμως τα θέματα της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Θέλουν κι αυτά φροντίδα για να φέρνετε εις πέρας όλα τα υπόλοιπα.

Δίδυμοι

Η Τρίτη στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης στρέφει την προσοχή σας σε αυτά που «πρέπει» να κάνετε. Το θετικό μέσα σε όλα είναι ότι δεν είστε μόνοι-ες. Έχετε στο πλευρό σας κατάλληλους συνεργάτες και φίλους έτοιμους να σας δώσουν μια χείρα βοηθείας προκειμένου να ολοκληρώσετε τους στόχους σας. Η σημερινή μέρα μάλιστα είναι από αυτές που βοηθά να συγκεκριμενοποιήσετε κιόλας στόχους που μπορεί να ήταν μπερδεμένοι στο μυαλό σας σε σχέση με το μέλλον σας. Η Τρίτη σε κάθε περίπτωση είναι μια από τις πιο αξιοποιήσιμες ημέρες της εβδομάδας σε όλα τα επίπεδα, αλλά και για την προσωπική σας ζωή.

Καρκίνος

Μολονότι η έκλειψη μπορεί να σας κούρασε κάπως ψυχολογικά ή να δημιούργησε αλλαγές σε θέματα σπιτιού ή δουλειάς, η σημερινή μέρα μολονότι είναι στον απόηχο της έκλειψης είναι σίγουρα πιο παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε στους επαγγελματικούς και οικογενειακούς σας στόχους. Βέβαια μπορεί κάποιες απαιτητικές συνθήκες ή κάποιες δυσκολίες στην καθημερινότητα σας να εξακολουθούν και τη σημερινή μέρα. Όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να δείχνουν πιο αισιόδοξα από αύριο που η Σελήνη θα αποχωρήσει από τον Ζυγό.

Λέων

Η σημερινή μέρα έρχεται για να ισορροπήσει κάπως τα πράγματα και να βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στα πρακτικά σας ζητήματα. Είναι μια εξαιρετική μέρα, μολονότι βρισκόμαστε ακόμη στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης, για να επικοινωνήσετε τις σκέψεις, τις ιδέες σας, να βάλετε σε μια ιεραρχία τις δουλειές που έχετε να κάνετε, να οργανώσετε τις λεπτομέρειες ενός εγχειρήματος, μιας επιχειρηματικής κίνησης, των σπουδών ή ενός ταξιδιού. Γενικότερα είναι ίσως η πιο σταθερή αλλά και παραγωγική ημέρα της εβδομάδας για σας.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Ζυγό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης χωρίς να σχηματίζει κύριες όψεις. Η Τρίτη έρχεται να σας βοηθήσει να προσγειωθείτε λίγο σε θέματα που αφορούν τη δράση σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Αν έχετε να συζητήσετε τις προοπτικές μιας χρηματοδότησης, πίστωσης, δανείου, αν ακόμη θέλετε να κάνετε ένα διακανονισμό με το δημόσιο ή κάποιο πιστωτικό ίδρυμα, να συζητήσετε τις οικονομικές παραμέτρους ενός πρότζεκτ ή ακόμη και να συζητήσετε μια αύξηση η μέρα προσφέρεται.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης σε όλη τη διάρκεια της μέρας παρατείνοντας με κάποιο τρόπο το στρες που μπορεί να έχετε. Όμως σήμερα η Σελήνη δεν σχηματίζει απαιτητικές όψεις κι αυτό βοηθά ιδιαίτερα στο να συγκεντρώνεστε καλύτερα στους στόχους σας και να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί. Είναι μια καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις κυρίως επαγγελματικής φύσης και να έχετε απτά αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Ακόμη είναι μια καλή μέρα για να θέσετε ευδιάκριτα τα όρια σας σε σχέση με τους άλλους στη ζωή σας.

Σκορπιός

Αν τις προηγούμενες μέρες έπρεπε να ασχοληθείτε με κάτι που δεν σας ευχαριστεί (προσωπικό, θέμα υγείας, επαγγελματικό), κάτι που θέλετε να ξεχάσετε την ύπαρξη του ή κάτι που αναβάλλετε γιατί είναι δύσκολο, η σημερινή μέρα επιβάλλει να το «διαχειριστείτε». Πρακτικά, μεθοδικά, με υπομονή και επιμονή μπορείτε να το επιλύσετε ή να το τακτοποιήσετε μέσα σας έστω εκεί που πρέπει. Σήμερα γενικότερα μπορείτε να οργανωθείτε κάπως καλύτερα τόσο σε προσωπικά θέματα όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης.

Τοξότης

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης και κάνει ιδιαίτερα παραγωγική τη σημερινή μέρα, ενώ συνεισφέρει ιδιαίτερα σε νοητικό επίπεδο. Έτσι μπορείτε να κάνετε όλες τις δουλειές σας με μεγαλύτερη ευκολία και συγκέντρωση. Σημαντική και σήμερα η συμβολή συνεργατών και φίλων προκειμένου να επιτευχθούν οι στόχοι σας. Βρείτε χρόνο να ανταλλάξετε ιδέες, ζητήστε να σας προτείνουν καινούρια πράγματα, συνεργαστείτε περισσότερο με την ομάδα που δουλεύετε μαζί. Ακόμη είναι μια θετική μέρα για να ψάξετε τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να βοηθήσουν στη δουλειά σας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ζυγό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης και μπορεί να βοηθήσει να γειωθείτε λίγο στις υποχρεώσεις σας, να γίνετε πιο επιλεκτικοί σε σχέση με τους στόχους που θέτετε και να βάλετε σε μια ιεραρχία τα πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσετε είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν θέλετε να κάνετε μια συζήτηση για το μέλλον των επαγγελματικών σας η σημερινή μέρα προσφέρεται, όπως και για να διαπραγματευθείτε σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνετε διακανονισμούς.

Υδροχόος

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις ημέρες, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει την πορεία της στον φιλικό σας Ζυγό κάνοντας τη μέρα ιδιαίτερα παραγωγική και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας. Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης και βοηθά να ισορροπήσετε ανάμεσα στις διάφορες υποχρεώσεις σας μέσα στη μέρα και της δίνει πιο πρακτικό τόνο. Έτσι σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης είτε βρίσκοντας ένα κατάλληλο γιατρό, θεραπευτή, διαιτολόγο, γυμναστή κλπ., είτε παίρνοντας απόφαση να βάλετε σε εφαρμογή αυτά που ήδη ξέρετε.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ