Άνω Λιόσια: «Βλέπω εφιάλτες στον ύπνο μου» – Τι λέει η 53χρονη που κατήγγειλε την προσπάθεια βιασμού


«Εμένα με ρώτησε κανείς πως νιώθω;», είπε μεταξύ άλλων η γυναίκα για την προσπάθεια βιασμού σε λεωφορείο στα Άνω Λιόσια 

Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέες ανατριχαστικές αποκαλύψεις από την 53χρονη γυναίκα που όπως κατήγγειλε, οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να τη βιάσει στα Άνω Λιόσια.

Πιο συγκεκριμένα, η 53χρονη με τρεμάμενη φωνή μίλησε στο MEGA, δίνοντας νέα ακριβή στοιχεία για το τι συνέβη στο λεωφορείο. Η ίδια αρχικά είπε πως υπήρχαν και άλλα άτομα μέσα στο λεωφορείο, τα οποία κατέβηκαν και όταν έμεινε μόνη της, ο οδηγός σταμάτησε σε μια στάση που η ίδια δεν γνώριζε.

Τότε, την πλησίασε, λέγοντας της φράσεις που την έφερναν σε δύσκολη θέση και άρχισε να την ακουμπάει και την τρίβει σε όλο της το σώμα. Η ίδια αντέδρασε, έβαλε τις φωνές και τότε εκείνος σταμάτησε. Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο οδηγός στην συνέχεια έκανε ένα τσιγάρο, την ρώτησε εάν θα τον καταγγείλει και στη συνέχεια ξεκίνησε κανονικά το δρομολόγιο και την άφησε σε μια στάση.

«Βλέπω εφιαλτές στον ύπνο μου, δεν μπορώ να κοιμηθώ, με πλησιάζει ο άντρας μου και σιχαίνομαι, καταλαβαίνεις τι έχω πάθει;», είπε χαρακτηριστικά η 53χρονη.

«Εμένα με ρώτησε κανείς πως νιώθω;», είπε καταλήγοντας.

Ελεύθερος με όρους ο οδηγός λεωφορείου

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα, ελεύθερος με όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο οδηγός λεωφορείου που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο για απόπειρα βιασμού επιβάτιδας.

Σε βάρος του επιβλήθηκε ο περιοριστικός όρος της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα, ενώ απολογούμενος στην 17η τακτική ανακρίτρια φέρεται να αρνήθηκε την κατηγορία ισχυριζόμενος πως δεν αποπειράθηκε να βιάσει την επιβάτιδα.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ