Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 27 Μαρτίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 27η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

4 ζώδια θα έχουν μια ιδιαίτερα απαιτητική ημέρα

Η Τετάρτη βρίσκει τη Σελήνη σε φάση κενής πορείας μέχρι τις 11:03 το πρωί κι αμέσως μετά θα περάσει στον Σκορπιό δίνοντας μας περισσότερη ενέργεια αλλά και πάθος για ό,τι κάνουμε. Η πρώτη της όψη θα είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα που δημιουργεί συναισθηματικό αναβρασμό και κάποιες φορές εκνευρισμό όταν οι άλλοι μας πάνε κόντρα. Πιθανόν να έχουμε διαφορές και διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα. Στην πορεία η Σελήνη θα σχηματίσει την τελευταία της όψη για σήμερα το απόγευμα της Τετάρτης, ένα τρίγωνο με τον Άρη δίνοντας μας την ευκαιρία να σκεφτούμε πιο καθαρά και αντικειμενικά μέσα στη μέρα, να έχουμε πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες και να βλέπουμε τα πράγματα με περισσότερη φαντασία αλλά και πυγμή. Τα σταθερά ζώδια Ταύρος, Λέων, Σκορπιός και Υδροχόος θα έχουν μια πιο απαιτητική μέρα, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Σκορπιό: Μεθοδικότητα, μυστικές ενέργειες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Σκορπιό, τα χαρακτηριστικά θα είναι διαίσθηση, στρατηγικός τρόπος σκέψης, μυστικοπάθεια, καχυποψία. Σε ζητήματα επαγγελματικά ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για διεκδικήσεις, οι βλέψεις θα είναι μεθοδικές και συντονισμένες. Ευκαιρίες θα προκύψουν για νέα εγχειρήματα, για διαπραγματεύσεις και για οικονομικές συμφωνίες.

Στον αισθηματικό τομέα οι ενέργειες θα είναι δυναμικές και οι προσεγγίσεις ελκυστικές, δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες. Οι ευάλωτοι και κτητικοί χαρακτήρες προσοχή στις ανασφάλειες, οι καχύποπτες σκέψεις ενδεχομένως να πυροδοτήσουν τις αμφιβολίες και να κλονιστεί η συναισθηματική ισορροπία. Οι κλειστοί χαρακτήρες θα νιώσουν την ανάγκη να κλειδώσουν τον εσωτερικό τους κόσμο και να προστατέψουν τα μυστικά τους.

Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή και τετράγωνο με τον Πλούτωνα είναι μία δύσκολη όψη, στην επιφάνεια θα βγει η αντίδραση, η αδιαλλαξία, η εξουσιαστική διάθεση και η ανάγκη για επιβολή. Στις συζητήσεις η συνεννόηση θα είναι δύσκολη, θα υπάρξουν εναντιώσεις και πείσματα. Στις αντικρουόμενες απόψεις αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι ρήξεις και οι εντάσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη ενισχύεται η αισιοδοξία και η ανάγκη για δραστηριοποίηση. Καινούργια ανοίγματα θα προκύψουν, θα παρθούν αποφάσεις άμεσες και δυναμικές, οι επιδιώξεις θα είναι συντονισμένες. Η χρονική στιγμή θα είναι ευνοϊκή για άλματα και νέα εγχειρήματα, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα και όχι παρορμητικά, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Σήμερα είναι από τις μέρες που σας απασχολούν κάποια οικονομικά ζητήματα, αλλά και από αυτές που ίσως έχετε μια πολύ έξυπνη ιδέα την οποία αν υλοποιήσετε θα μπορούσε να αποφέρει σε οικονομικό ή επαγγελματικό επίπεδο. Ακόμη είναι από τις μέρες που ίσως πρέπει να δείτε πιο προσεκτικά και τις ανάγκες των άλλων στη ζωή σας, κυρίως των ανθρώπων με τους οποίους συμβιώνετε ή την οικογένεια σας. Αν σας έχει λείψει κάποιος-α θα ήταν μια καλή ιδέα να επικοινωνήσετε μαζί του-ης. Από την άλλη, το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας κάνει κάπως πιο δύσπιστους σε ό,τι ακούτε. Μην υπερβάλλετε όμως και δημιουργείτε δράματα πίσω από κάθε λέξη.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό από τις 11:03 το πρωί και σε όλη την υπόλοιπη μέρα σάς φέρνει πιο κοντά με άτομα τα οποία προσπαθούν να έχουν περισσότερο χρόνο μαζί σας, αλλά κάτι μέσα σας δεν σας αφήνει να τον δώσετε αυτό το χρόνο, εκτός αν η άλλη πλευρά έχει να σας πει κάτι διαφορετικό ή έχει να σας προτείνει κάτι που δεν είναι «μια από τα ίδια». Καλώς ή κακώς το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα σας κάνει να έχετε έναν ιδιαίτερα ανήσυχο νου. Η σημερινή μέρα έχει έμφαση στην επικοινωνία με τους άλλους και θα είστε κι εσείς πιο ενεργητικοί σε συζητήσεις. Ενδεχομένως να μάθετε κάτι το οποίο να σας εκπλήξει θετικά τις απογευματινές ώρες από ένα φίλο ή συνεργάτη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Σκορπιό από τις 11:03 το πρωί και στο υπόλοιπο της ημέρας κάνει προτεραιότητα τα θέματα της δουλειάς και γενικά των υποχρεώσεων που έχετε στην καθημερινότητα σας. Θα έχετε την ευκαιρία να είστε ιδιαίτερα παραγωγικοί σήμερα και να τα έχετε όλα υπό έλεγχο. Ίσως μάλιστα να κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες σήμερα ή να μάθετε πράγματα από τους συνεργάτες σας τα οποία να σας εξάψουν την περιέργεια. Από την άλλη, η βοηθητική όψη Σελήνης-Άρη μπορεί να φέρει ένα νέο σε σχέση με τα επαγγελματικά σας. Όχι κάτι σπουδαίο, αλλά ίσως μια είδηση που θα βοηθήσει να αισιοδοξήσετε λίγο.

Καρκίνος

Μολονότι έχετε αρκετά να κάνετε σήμερα, μετά τις 11:03 το πρωί θα υπάρχει μια ροή μες την ημέρα και οι δουλειές σας θα γίνονται πιο εύκολα, έτσι θα καταφέρετε να εξοικονομήσετε λίγο χρόνο για να τον απολαύσετε το βράδυ πιο χαλαρά στο σπίτι με την οικογένεια ή κάνοντας δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν προσωπικά. Η μέρα δίνει έμφαση στην επικοινωνία και ίσως έχετε κάποιες ωραίες ιδέες για να προτείνετε σε άλλους. Ή μπορεί να μάθετε κάτι το οποίο πιθανώς να σας εκπλήξει θετικά. Σε κάθε περίπτωση, η πορεία της εβδομάδας έχει ένα θετικό προσανατολισμό και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να σκέφτεστε κάποιο ταξίδι που επιθυμείτε να κάνετε ή ένα νέο επαγγελματικό σας σχέδιο που θέλετε να οργανώσετε.

Λέων

Η Σελήνη ωθεί την προσοχή σας στα προσωπικά σας θέματα των σχέσεων, της οικογένειας και του σπιτιού και μάλιστα μπορεί να έχετε και πολύ ωραίες ιδέες που θα ανανεώσουν τόσο τις σχέσεις όσο και το περιβάλλον που ζείτε. Υπάρχει και μια περίπτωση σήμερα να βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδα σας. Όχι κάτι υπερβολικό, αλλά κάτι που μπορεί να σας διευκολύνει κάπως. Σήμερα ενδέχεται να μην έχετε πολλά κέφια για κοινωνικότητες και να προτιμάτε να γυρίσετε νωρίς σπίτι σας κάνοντας τις δραστηριότητες που σας χαλαρώνουν. Να διαβάσετε ένα βιβλίο, να δείτε την αγαπημένη σας σειρά, να μαγειρέψετε ένα αγαπημένο σας φαγητό.

Παρθένος

Μια πολυάσχολη μέρα σας περιμένει καθώς θα έχετε πολλά να κάνετε αλλά και να συζητήσετε. Σε κάθε περίπτωση είναι μια πιο ήπια και παραγωγική μέρα για σας με τη Σελήνη στον Σκορπιό στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Πιθανώς να σας προσφέρει μερικές έξυπνες ιδέες ή λύσεις που μπορεί να σας βοηθήσουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια ή ακόμη και στις σπουδές. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι μια τάση να είστε κάπως απρόσεκτοι ή να διασπάται εύκολα η προσοχή σας. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να φτιάξετε μια λίστα με τις προτεραιότητες σας και να την τσεκάρετε μερικές φορές μέσα στη μέρα για να μην ξεχάσετε κάτι σημαντικό.

Ζυγός

Σήμερα η Σελήνη ξεκολλάει τις πρωινές ώρες από το ζώδιο σας και στις 11:03 θα προχωρήσει στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σας σε θέματα πρακτικά της υγείας, της δουλειάς και των οικονομικών. Το τρίγωνο με τον Άρη είναι μια θετική όψη αν θέλετε να ανανεώσετε λίγο την ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που διαμένετε ή εργάζεστε, ή αν θέλετε να απομονωθείτε λίγο και να σκεφτείτε μόνοι σας τα σχέδια σας χωρίς περιττές παρεμβάσεις και εξωτερικούς «θορύβους». Ακόμη είναι μια μέρα που θα μπορούσε να σας προσφέρει βοήθεια σε θέματα επαγγελματικά ή οικονομικά. Μπορεί να συζητάτε ας πούμε μια μυστική επαγγελματική ή οικονομική πρόταση. Η βοηθητική όψη Σελήνης-Άρη μπορεί να φέρει κάποιο άτομο το οποίο έχει τη διάθεση να σας στηρίξει και να σας βοηθήσει τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά σας ζητήματα.

Σκορπιός

Η Τετάρτη ξεκινά με αρκετές έγνοιες για τα επαγγελματικά ή γενικότερα για τα μελλοντικά σας σχέδια, αλλά όπως φαίνεται θα έχετε αρκετές βοήθειες για να τα υλοποιήσετε παρακάτω. Αν το προηγούμενο διάστημα είχαν κολλήσει τα πλάνα σας, φαίνεται ότι σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα το μεσημέρι και μπορεί να νιώθετε μέσα σας μεγαλύτερο ψυχολογικό αναβρασμό ή να είστε και αβέβαιοι σχετικά με την κατεύθυνση που κινείστε π.χ. στα προσωπικά ή στα επαγγελματικά. Όμως αγαπητοί μου Σκορπιοί το ξέρετε πολύ καλά ότι χωρίς συγκεκριμένο και καθαρό στόχο δεν πάτε πουθενά. Προσπαθήστε λοιπόν με τη βοηθητική όψη της Σελήνης προς τον Άρη το απόγευμα να προσγειωθείτε λίγο και να βρείτε μια άκρη αναφορικά με τις προτεραιότητες σας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Σκορπιό σας βρίσκει σε μια πιο αποτραβηγμένη και εσωτερική διάθεση σήμερα και προτιμάτε να διαχειριστείτε ό,τι έχετε στην καθημερινότητα σας μόνοι σας χωρίς τη συμβολή των άλλων, ακόμη κι αν μιλάμε για τον σύντροφο ή τον καλύτερο φίλο σας. Ίσως δεν νιώθετε την ανάγκη παρέας ή το μυαλό σας είναι απασχολημένο με όλα αυτά που έχετε κατά νου να ξεκινήσετε και τα μελλοντικά σας σχέδια. Η ανεξαρτησία άλλωστε είναι το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή στη ζωή σας. Όχι ότι απαρνείστε σχέσεις ή συνεργασίες, αλλά θέλετε να νιώθετε μεγαλύτερη αυτονομία μέσα σε αυτές. Το τρίγωνο Σελήνης-Άρη θα είναι βοηθητικό προς αυτή την κατεύθυνση.

Αιγόκερως

Η Τετάρτη ξεκινά με θετικές προδιαγραφές, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό θα σας ευνοήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τους άλλους, να έχετε πιο πρωτότυπες ιδέες και να σκέφτεστε έξω από το «κουτί». Βέβαια το καινούριο στη ζωή σας μπορεί να το φέρνουν και οι άλλοι με την όψη Σελήνης-Άρη. Σήμερα θα έχετε ευκαιρίες να εξερευνήσετε καλύτερα πράγματα τα οποία θα διώξουν τη ρουτίνα μακριά. Ίσως δείτε κάτι που θα σας τραβήξει την περιέργεια να μάθετε ή να κάνετε. Σαφώς η μέρα δίνει έμφαση στη συλλογική δουλειά και στο να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί με τους άλλους, γιατί έτσι θα καταφέρετε περισσότερα. Παρόλα αυτά, το μεσημέρι προσέξτε λίγο περισσότερο με τις οικονομικές σας δοσοληψίες και αποφύγετε αχρείαστα έξοδα που μπορεί να σας επιβαρύνουν.

Υδροχόος

Οι φιλοδοξίες και οι στόχοι που έχετε ζωντανεύουν σήμερα με τη Σελήνη στον Σκορπιό και δεν είναι απίθανο να προκύψει μια ιδέα που θα σας λύσει τα χέρια ή θα σας βοηθήσει να εξελίξετε αυτά που έχετε κατά νου. Αν νιώθετε απογοητευμένοι ή νιώθετε ότι έχετε κολλήσει σε μια κατάσταση και δεν υπάρχει σημαντική πρόοδος, τότε ίσως πρέπει να δείτε τι μπορείτε εσείς οι ίδιοι να αλλάξετε στη συμπεριφορά ή στη διαχείριση που κάνετε. Από την άλλη πιθανώς να πρέπει να δείτε μια αλλαγή είτε στη δουλειά είτε σε κάτι που σχετίζεται με ένα ακίνητο ή και την οικογένεια σας. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να υπάρχει μια θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό ζήτημα.

Ιχθύες

Η μέρα ξεκινά με τη Σελήνη στον Ζυγό σε φάση κενής πορείας και θα είναι δύσκολο τις πρωινές ώρες να μείνετε συγκεντρωμένοι σε ένα πράγμα ή να καθίσετε με τις ώρες να ασχολείστε με τις υποχρεώσεις σας. Καθώς προχωρά στις 11:03 π.μ. στον Σκορπιό θα υπάρχει μια εσωτερική ανησυχία μέσα σας, μια ανάγκη ελευθερίας που δεν σας επιτρέπει να κάνετε τα ίδια και τα ίδια. Ίσως λοιπόν πρέπει να πειραματιστείτε περισσότερο σε μια μέρα σαν τη σημερινή για να δώσετε μια θετική διέξοδο στη νευρικότητα και την ανησυχία και να έχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις σχέσεις σας. Πιο ευνοημένοι θα είστε τις απογευματινές ώρες, καθώς η Σελήνη σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σας.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ