Η απόλυτη φρίκη στη Χαλκίδα: Στη φυλακή 36χρονος για σεξουαλική κακοποίηση 13χρονης – Διέρρευσε φωτογραφίες της στο Instagram


Χαλκίδα: Σε ποινή κάθειρξης 12 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο  ένας 36χρονος για τη σεξουαλική κακοποίηση ανήλικης.

Ο εν λόγω 36χρονος κρίθηκε ένοχος για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, αθέμιτη αποτύπωση σε υλικό φορέα μη δημόσιας πράξης τρίτου, τελεσθείσα άπαξ, μετάδοση ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων σε μη δικαιούμενα πρόσωπα, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση, απειλή κατ’ εξακολούθηση.

Ο καταδικασθείς είχε γνωρίσει την 13χρονη μέσω του ανήλικου ανιψιού του

Το δικαστήριο δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό και μετά την καταδίκη του οδηγήθηκε στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του, ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 50.000 ευρώ.

Την ενοχή του είχε ζητήσει και ο εισαγγελέας της έδρας.

Χαλκίδα: Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση χρονολογείται στο 2020, όταν ο 32χρονος, τότε, καταδικασθείς είχε γνωρίσει την 13χρονη μέσω του ανήλικου ανιψιού του.

Όπως μεταφέρει το egnomi.gr, μεταξύ τους αναπτύχθηκε μία φιλική σχέση την οποία ο ενήλικας εκμεταλλεύτηκε.

Τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης για την μικρή, που περιελάμβανε απειλές βία και γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Ο 36χρονος, σήμερα, την κλείδωσε στο σπίτι του και την απειλούσε για να έχουν σεξουαλική επαφή, αλλά και τη φωτογράφησε παρά τη θέλησή της.

Τη φωτογραφία, μάλιστα, την ανήρτησε στον λογαριασμό της 13χρονης στο Instagram ώστε να εμφανιζόταν ως ανάρτηση δική της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ