Η πιο πολυτελής σουίτα κρουαζιερόπλοιου στον πλανήτη (pics)


Μπορεί το Splendor να ξεκινά τα ταξίδια του τον Φεβρουάριο του 2020, ωστόσο η Regent Seven Seas έχει ήδη ξεκινήσει να χτίζει μέσω διαφημιστικής καμπάνιας τον μύθο του πιο πολυτελούς κρουαζιερόπλοιου που υπήρξε ποτέ.

Η πιο πολυτελής σουίτα κρουαζιερόπλοιου στον πλανήτη

Πρόσφατα, έδωσε στη δημοσιότητα λεπτομέρειες σχετικά με την καλύτερη σουίτα του πλοίου. Αυτή, απλώνεται σε 400 τμ και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 6 άτομα. Διαθέτει 2 υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, σπα και σάουνα, ακόμη και κρεβάτια για σολάριουμ.

ΣΟΥΙΤΑ SPLENDOR 3

Μία από τις πολυσυζητημένες της λεπτομέρειες είναι τα χειροποίητα κρεβάτια της, που έχει κατασκευάσει η σουηδική εταιρεία Hästens (φημίζεται ως η καλύτερη του κλάδου παγκοσμίως) και το καθένα από αυτά κοστίζει €180.000. Σε αυτά έχει χρησιμοποιηθεί ξύλο σουηδικού πεύκου για το σκελετό, υφάσματα που απορροφούν τον ήχο, βαμβάκι και πλήθος άλλων εκλεκτών υλικών.

ΣΟΥΙΤΑ SPLENDOR 2

Ο πρόεδρος και CEO της Regent, Jason Montague, έχει δηλώσει σχετικά με τη σουίτα πως “θα καταπλήξει τους ταξιδιώτες που αναζητούν την πολυτέλεια και θα τους επιτρέψει να χαλαρώσουν στον απόλυτο βαθμό, απολαμβάνοντας χαβιάρι και αστακό στην τραπεζαρία, ξαπλώνοντας στα κρεβάτια της Hästens και σβήνοντας στο σπα. Θέλουμε να προσφέρουμε μία ολιστική εμπειρία πολυτέλειας εν πλω“.

ΣΟΥΙΤΑ SPLENDOR 5

Στις γενικότερες παροχές για όποιον νοικιάσει τη σουίτα συγκαταλέγονται ένας μπάτλερ καθώς και ένας οδηγός που θα βοηθήσει τους ταξιδιώτες με τις μετακινήσεις τους σε κάθε λιμάνι.

Όπως εύκολα μπορείς να αντιληφθείς, κάτι τέτοιο έχει και το ανάλογο κόστος, με τις τιμές να ξεκινούν από τις €9.500/διανυκτέρευση. Αν απογοητεύτηκες, υπάρχουν και φθηνότερα (όχι πολύ) δωμάτια στο Splendor.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ