Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 28 Μαρτίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 28η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα είναι θετική και βοηθητική

Η Πέμπτη φιλοξενεί την πιο θετική όψη της εβδομάδας, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μας κάνει πιο δεκτικούς σε αγαπησιάρικα συναισθήματα, ενώ θα νιώθουμε πιο ενθουσιώδες με ό,τι καινούριο υπόσχεται να μας βγάλει από τη ρουτίνα μας. Πιο εύκολα θα κάνουμε γνωριμίες ενώ μπορεί να προκύψουν και κεραυνοβόλοι έρωτες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς το μεσημέρι κι αντίθεση με τον Δία το βράδυ. Έτσι είναι μια θετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα κι αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κι άλλο χρόνο προκειμένου να υλοποιήσετε ή να συζητήσετε κάτι, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να αναβάλλετε όποιο νέο ξεκίνημα για το τέλος Απριλίου κι ακόμη καλύτερα τον Μάιο μιας και την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό – Ανανεωτικές συναντήσεις

Με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Ουρανό ανεβαίνουν οι διαθέσεις, τα χαρακτηριστικά θα είναι ενθουσιασμός, ενέργεια, θετική σκέψη. Οι εκδηλώσεις θα είναι άνετες και απελευθερωμένες, θα υπάρξουν επαφές τόσο σε κοινωνικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Στον αισθηματικό τομέα οι καινούργιες γνωριμίες θα έχουν ευχάριστη και ανανεωτική εξέλιξη.

Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στις συναντήσεις, στις επαφές και γενικότερα σε ζητήματα δικτύωσης και κοινωνικής δραστηριοποίησης. Στον επαγγελματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακουστούν καινούργιες πρωτοποριακές ιδέες, θα υπάρξει δυνατότητα για υλοποίηση. Ανοίγματα θα προκύψουν σε ζητήματα οικονομικής φύσης, κάποιοι θα καταφέρουν να βρουν καινούργιες πηγές εσόδων.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο φεύγουν τα εμπόδια, ανοίγει ο δρόμος για επιδιώξεις και διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό αρκεί να υπάρχει συντονισμός και οργάνωση. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφωνίες, ρυθμίσεις και διαπραγματεύσεις.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Δία ελλοχεύει κίνδυνος για επιπολαιότητες, στον επαγγελματικό τομέα οι ενέργειες θα πρέπει να είναι προσγειωμένες και πολύ καλά σκεπτόμενες. Κάποιοι χαρακτήρες ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να ελέγξουν τις αντιδράσεις τους, προσοχή στην απαιτητικότητα και στην ανάγκη για επιβολή. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι παρορμητικές και σπασμωδικές ενέργειες, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Πέμπτη φιλοξενεί την πιο θετική όψη της εβδομάδας, το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο, που μας κάνει πιο δεκτικούς σε αγαπησιάρικα συναισθήματα, ενώ θα νιώθουμε πιο ενθουσιώδες με ό,τι καινούριο υπόσχεται να μας βγάλει από τη ρουτίνα μας. Πιο εύκολα θα κάνουμε γνωριμίες ενώ μπορεί να προκύψουν και κεραυνοβόλοι έρωτες. Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σχηματίζοντας τρίγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς το μεσημέρι κι αντίθεση με τον Δία το βράδυ. Έτσι είναι μια θετική ημέρα για συζητήσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, για να χαράξουμε τα νέα μας σχέδια και πλάνα κι αν είμαστε έτοιμες-οι φυσικά να τα βάλουμε μπροστά. Αν νιώθετε ότι χρειάζεστε κι άλλο χρόνο προκειμένου να υλοποιήσετε ή να συζητήσετε κάτι, σκεφτείτε ότι θα πρέπει να αναβάλλετε όποιο νέο ξεκίνημα για το τέλος Απριλίου κι ακόμη καλύτερα τον Μάιο μιας και την επόμενη εβδομάδα ξεκινά η ανάδρομη πορεία του Ερμή.

Ταύρος

Αρκετά απαιτητική μέρα η σημερινή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, καθώς η Σελήνη απέναντι σας στον Σκορπιό κάνει όλους να στρέφονται σε σας για λύσεις. Οι επαφές και οι συζητήσεις δίνουν και παίρνουν σήμερα, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τα όρια σας γιατί μπορεί να μην συμφωνείτε σε κάποιες λεπτομέρειες χειρισμού των επαγγελματικών σας. Από την άλλη, σήμερα είναι μια μέρα για να έχετε διαπραγματεύσεις και συζητήσεις με πιθανούς συνεταίρους ή συνεργάτες με το ιδιαίτερα βοηθητικό εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Εξαιρετική ημέρα για να προωθήσετε τη δουλειά, τα ταλέντα, τις ικανότητες σας, να κάνετε διαφήμιση, να ασχοληθείτε με θέματα διαδικτύου ή σπουδών! Ακόμη η μέρα προσφέρεται για αγορές τεχνολογίας.

Δίδυμοι

Την προσοχή σας σε θέματα δουλειάς και υγείας στρέφει η Σελήνη στον Σκορπιό σήμερα, σε μια ουδέτερη σχετικά μέρα για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο. Επειδή το Σαββατοκύριακο θα έχετε πολύ πιο απαιτητικό πρόγραμμα και μεγαλύτερη δυσκολία στην εφαρμογή του, μην αναβάλλετε δραστηριότητες που μπορείτε με μεγαλύτερη ευκολία να τις φέρετε εις πέρας σήμερα. Εκμεταλλευτείτε επίσης την ημέρα για να συζητήσετε θέματα που αφορούν στα οικονομικά ή τις προοπτικές της καριέρας σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό σας αβαντάρει αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου και μπορεί να προκύψει μια ουρανοκατέβατη πρόταση.

Καρκίνος

Η Πέμπτη είναι σίγουρα η πιο άνετη μέρα της εβδομάδας σχεδόν για όλους, γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Αυτό αναφέρεται τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στα θέματα των σχέσεων. Καταρχάς η Σελήνη στον Σκορπιό διάκειται ιδιαίτερα φιλικά προς το ζώδιο σας, ενώ και το εξάγωνο της Αφροδίτης από τους Ιχθύς με τον Ουρανό στον Ταύρο δίνει μια επικοινωνιακή υπεροχή στη μέρα σας. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να κάνετε μια διαπραγμάτευση ή μια σοβαρή συζήτηση η μέρα προσφέρεται. Η Πέμπτη είναι και μια ευχάριστη μέρα για τα ερωτικά σας, οπότε αν βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο κοιτάξτε να τον διαθέσετε στη σχέση σας. Ή αν είστε γονείς στα βλαστάρια σας!

Λέων

Αρκετά πιεστική η Πέμπτη καθώς ίσως είναι δύσκολο να βγάλετε συμπεράσματα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες. Ειδικά τις βραδινές ώρες με την αντίθεση Σελήνης-Δία ίσως να έχετε αντίθετες απόψεις ή τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης πάνω σε κάποια πράγματα που αφορούν είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι. Αν μπορείτε προσπαθήστε σημαντικές συζητήσεις να τις ορίσετε μέχρι το απόγευμα. Χωρίς να είναι ιδιαίτερα δύσκολη μέρα φαίνεται ότι έχετε περισσότερο άγχος για κάτι και δεν μπορείτε εύκολα να το περιορίσετε. Αν έχει όμως μια πολύ θετική όψη η μέρα για σας τους Λέοντες είναι στον οικονομικό τομέα. Με κάποιο τρόπο μπορεί να προκύψει μια πολύ ευχάριστη είδηση σε αυτό τον τομέα αν είστε γεννημένοι τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Παρθένος

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στο χώρο της δουλειάς. Εξαιρετική και για τα θέματα των σπουδών. Την Πέμπτη συνοδεύει η υπέροχη όψη Αφροδίτης-Ουρανού και σας ανοίγει τους ορίζοντες σας. Επειδή προς το τέλος της εβδομάδας όλοι θα ζοριστείτε περισσότερο, μην αναβάλλετε για το τέλος του μήνα σημαντικές δραστηριότητες αν θέλετε να σας βγουν όπως επιθυμείτε.

Ζυγός

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα. Αν θέλετε να προχωρήσετε σε συμφωνίες οικονομικού ενδιαφέροντος ή συζητήσεις επ’ αυτών είναι μια αξιόλογη μέρα από κάθε άποψη. Το ίδιο και σε ό,τι έχει να κάνει με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και βλέψεις. Μην αφήσετε για το Σαββατοκύριακο διαπραγματεύσεις ή σημαντικές εκκινήσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο σας για τη μηνιαία της επίσκεψη και σας εφοδιάζει με ζωτικότητα, ενεργητικότητα, αλλά κι ευαισθησία σε αυτά που ακούτε ή βλέπετε στην καθημερινότητα σας. Τις βραδινές ώρες με την αντίθεση της Σελήνης με τον Δία αποφύγετε συζητήσεις με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, ειδικά αν ξέρετε ότι δεν ομονοείτε. Ακόμη και μια διαφορά απόψεων αν το τραβήξετε εσείς ή οι άλλοι μπορεί να πυροδοτήσει μια σειρά διαφωνιών. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό ευνοεί περισσότερο την προσωπική σας ζωή, τα θέματα παιδιών, αλλά και τους στόχους σας μακροπρόθεσμα σε επαγγελματικό ή σπουδαστικό επίπεδο αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

Τοξότης

Η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού όλη μέρα σας κάνει να συνειδητοποιείτε περισσότερο την ανάγκη που έχετε στην καθημερινότητα σας να αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και όχι μόνο σε όσα «πρέπει». Αν τα καταφέρετε εκμεταλλευτείτε μια σχετικά πιο ήρεμη μέρα σήμερα για να ξεκλέψετε λίγο χρόνο για όσα επιθυμείτε να κάνετε είτε είναι μια ώρα γυμναστικής, λίγου περισσότερου ύπνου ή και λίγης περιήγησης στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δηλαδή να μην κάνετε απολύτως τίποτε και να ξεκουράζετε τον εγκέφαλο σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό είναι μια εξαιρετική όψη για τα επαγγελματικά σας και ευνοεί το μέλλον μιας νέας συνεργασίας ή επιχειρηματικής κίνησης. Ακόμη μπορεί να βρείτε μια λύση σε ένα θέμα οικογενειακό.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας σήμερα και επιτρέπει μεγαλύτερη άνεση κινήσεων και ευελιξία. Προσπαθήστε να αξιοποιήσετε τη μέρα αν έχετε κάποια επαγγελματικά ραντεβού, μια σύσκεψη, κάποιες επαφές που θέλετε να κάνετε για να προωθήσετε τα μελλοντικά σας σχέδια. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις που στηρίζονται ξεκάθαρα σε υποκειμενικές απόψεις όμως ειδικά το βράδυ. Ακόμη δεν θα ήταν κακή ιδέα σήμερα να βρεθείτε με κάποιους φίλους για να χαλαρώσετε λίγο. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε αυτή την εβδομάδα που σας στηρίζει μέχρι το τέλος της ιδιαιτέρως και μην αφήνετε σημαντικές συζητήσεις ή διεκδικήσεις για την άλλη εβδομάδα. Σήμερα είναι μια από τις πιο τυχερές μέρες του μήνα για το ζώδιο σας με την Αφροδίτη να σχηματίζει ακριβές εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Για κάποιους μπορεί να προκύψει και μια πρόταση συνεργασίας.

Υδροχόος

Τα θέματα της δουλειάς σάς απασχολούν περισσότερο σήμερα καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει τον τομέα της καριέρας. Φυσικά μια αμφιθυμία και πολλές διαφορές στον τρόπο ανάληψης δράσης θα είναι πιο έντονα, καθώς θα είναι δύσκολο να έχετε μια κοινή άποψη και να ομονοείτε με τους συνεργάτες, τους προϊσταμένους ή τους υφισταμένους σας. Σήμερα όμως έχει και την πιο θετική όψη του μήνα για να κάνετε συζητήσεις για το μέλλον των επαγγελματικών σας. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να έχετε περισσότερες από μια προτάσεις αυτή την περίοδο και να μην ξέρετε τι να ακολουθήσετε τελικά. Δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πάρετε μια απόφαση σήμερα. Κάντε τις συζητήσεις που πρέπει και αργότερα παίρνετε μια πιο σταθερή απόφαση. Οι γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχετε μια ευχάριστη εξέλιξη στα οικονομικά.

Ιχθύες

Μια πιο συμπαθητική μέρα όπως είναι η σημερινή σημαίνει ότι πρέπει να την εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο αγαπητοί μου Ιχθύες. Η Σελήνη στον Σκορπιό είναι βοηθητική για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, για ζητήματα σπουδών, για να κάνετε μια πιο λεπτομερή οργάνωση για τα μελλοντικά σας πλάνα. Μέσα σε όλα καλό βέβαια είναι να προσέχετε λίγο περισσότερο και τα θέματα της υγείας σας και να ξεκουράζεστε όταν έχετε κάποιες πιο ελεύθερες στιγμές ή αν μη τι άλλο να χαίρεστε τους αγαπημένους σας ανθρώπους, τον σύντροφο, την οικογένεια και τα παιδιά σας. Το εξάγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο σας με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σας προσφέρει μια πολύ καλή ευκαιρία σε επίπεδο συνεργασίας ή και σε προσωπικό επίπεδο στα ερωτικά ή στα θέματα γάμου αν είστε γεννημένοι στο τέλος του δευτέρου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ