ΑΕΚ – Χιμένεθ: “Είμαι οπαδός της ομάδας. Ο Μελισσανίδης υπέφερε στα ματς του Champions League”


Ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά την επιστροφή του στην ΑΕΚ, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη και στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, αποκάλυψε μέρος της συνομιλίας του.

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, τις αλλαγές που θα φέρει στην ομάδα, αλλά και τις προτάσεις που αρνήθηκε για να επιστρέψει στην Ένωση, μίλησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά την πρώτη του επαφή με τους παίκτες στα Σπάτα.Οι δηλώσεις του Χιμένεθ

«Αυτό που είπα στους βοηθούς μου ήταν ότι αισθάνομαι σαν να μην έλειψα στιγμή, σαν να μην έφυγα ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι έχουν περάσει 7-8 μήνες, ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα και όμως είμαστε εδώ και πάλι και είναι πολύ όμορφο. Η αλήθεια είναι ότι το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι την ΑΕΚ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Αλλά χωρίς λόγο μπορεί κάποιος να κάνει καλή δουλειά και να μην έχει όμως το καλό αποτέλεσμα, συμβαίνει αυτό. Δεν έχουμε χρόνο να κοιτάμε πίσω. Ούτε να σκεφτόμαστε ότι έχουμε κερδίσει ένα πρωτάθλημα πίσω μας. Ούτε να σκεφτόμαστε ότι είμαστε μακριά από τους στόχους που έχει πάντα η ΑΕΚ και πρέπει να έχει.

Δεν έχω μαγικό ραβδάκι, αν το να κερδίζεις με το που το λες απλά μπορούσε να γίνει, θα το κάναμε πάντα, δεν μπορώ όμως να εγγυηθώ κάτι τέτοιο. Έχουμε όμως το χρόνο να ενωθούμε και να δώσουμε τη μάχη μας για την ΑΕΚ. Αυτό που μετράει είναι η Ένωση, να είμαστε ενωμένοι για την ομάδα».

Για όσα του είπε ο Μελισσανίδης: «Η αλήθεια είναι ότι ο κ. Μελισσανίδης εκτός από ιδιοκτήτης είναι και οπαδός, υπέφερε επειδή η ομάδα δεν κέρδισε κάποιους βαθμούς στο Τσάμπιονς Λιγκ και το ίδιο ισχύει για το γεγονός ότι δεν είναι πρώτη η ΑΕΚ στο πρωτάθλημα. Ωστόσο γνωρίζει και καταλαβαίνει ότι έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλει είναι σε κάθε ματς όσοι είναι στην ΑΕΚ να κάνουν τα πάντα να τιμάνε την φανέλα. Ένα ματς μπορεί να το κερδίσει μια ομάδα, αλλά ένα πρωτάθλημα, μπορεί να το κερδίσει μόνο η καλύτερη ομάδα και εμείς αυτό πρέπει να γίνουμε».

Για την επιστροφή του στην ΑΕΚ: «Είναι αλήθεια ότι αισθάνομαι και είμαι οπαδός της ΑΕΚ. Το ‘χω ξαναπεί ότι για την ΑΕΚ και την Σεβίλλη όποτε και να μου ζητηθεί θα είμαι εκεί, δεν μπορώ να πω όχι σε καμία περίπτωση. Είχα τη δυνατότητα να πάω στην Αραβία αλλά αρνήθηκα. Το ίδιο και με ομάδα στην Κίνα. Αν αργούσαμε 2-3 μέρες μπορεί να ήμουν στο Μεξικό, αλλά είμαι εδώ, για την ΑΕΚ, για να δώσω τη μάχη για την ΑΕΚ και να μπω και ο ίδιος στη μάχη για την ΑΕΚ».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ