Φάλτσαρε μέχρι και το κλαρίνο: Ξεσάλωσε σε πανηγύρι και τα «πέταξε έξω»


Φάλτσαρε μέχρι και το κλαρίνο: Γυναίκα σε πανηγύρι στο Αγρίνιο δεν άφησε τίποτα στη φαντασία… Τα έπαιξε ο κλαρινοπαίχτης

Ως γνωστόν τα πανηγύρια, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού. Σε χωριά και πόλεις της χώρας μεγάλες παρέες μαζεύονται και γλεντάνε στους ρυθμούς των παραδοσιακών χορών του κάθε τόπου.

Τα πανηγύρια είναι καθημερινά ιδιαίτερα την περίοδο αυτή του Δεκαπενταυγούστου.

Πριν λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, ένα τέτοιο γλέντι ξεσήκωσε ντόπιους και τουρίστες με αποτέλεσμα μάλιστα να πάρει η χαρά άλλες διαστάσεις και το πανηγύρι αυτό να μείνει αξέχαστο… αλλά και viral.

Οι τοπικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν βίντεο από πανηγύρι σε χωριό στο Αγρίνιο που δείχνει μία γυναίκα να αναδεικνύει το στήθος της χορεύοντας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, λίγο πριν τη λήξη του γλεντιού, στον χώρο έχουν απομείνει ελάχιστοι. Εκτός από τον τραγουδιστή και τους οργανοπαίκτες είναι και κάποιοι που χορεύουν.

Μια γυναίκα από τους εναπομείναντες, περνούσε τόσο ωραία που αποφάσισε να σηκώσει τη μπλούζα της, δείχνοντας το στήθος της στον κλαρινοπαίχτη, ο οποίος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να παίζει το κλαρίνο, κολλώντας το πάνω της.


1 ΣΧΟΛΙΟ

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ