Λονδίνο: Νύχτα τρόμου – Ανθρωποκυνηγητό για τον «μαχαιροβγάλτη« στον υπόγειο που τραυμάτισε επιβάτη


Σε εξέλιξη είναι ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στο Λονδίνο για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος επιτέθηκε και μαχαίρωσε επιβάτη μέσα σε τρένο στον υπόγειο σιδηρόδρομο. Σε ένα δεύτερο περιστατικό εκκενώθηκε σταθμός μετά από αναφορές για ύποπτο με μαχαίρι. Μέχρι στιγμής τα δύο περιστατικά δεν είναι γνωστό αν συνδέονται, ενώ η αστυνομία απευθύνει έκκληση να προσέλθουν μάρτυρες.

Η Transport for London (TfL) επιβεβαίωσε ότι ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου Kennington έκλεισε λόγω ενός «περιστατικού», εν μέσω ισχυρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για «μαχαιρώματα».

Ο επιβάτης που δέχθηκε την επίθεση στο τρένο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση από τις πολλαπλές μαχαιριές.

Πλάνα από το πρώτο περιστατικό δείχνει έναν επιτιθέμενο πάνω από έναν άνδρα με ένα μεγάλο μαχαίρι στο χέρι σε ένα τρένο προς το Beckenham Junction.

Ένας επιβάτης μπορεί να ακουστεί να ουρλιάζει.

Φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον ύποπτο να περπατά στους δρόμους του Λονδίνου χθες φορώντας μάσκα και οπλισμένο με μια μεγάλη λεπίδα.

London-maxairi

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών ανέφερε σε ανακοίνωσή της: «Οι αξιωματικοί διεξάγουν εκτεταμένες έρευνες για να εντοπίσουν τον ύποπτο για ένα μαχαίρι στο Beckenham Junction. Θα δείτε ενισχυμένη αστυνομική παρουσία σε όλους τους σταθμούς της περιοχής όλη τη νύχτα και μέχρι αύριο. Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχει κίνδυνος για το ευρύτερο κοινό».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση υπήρξαν αναφορές για τσακωμό δύο ανδρών πριν από το μαχαίρωμα, ωστόσο αυτές προηγήθηκαν της επίσημης ανακοίνωσης της TfL ότι εκκενώθηκε ο σταθμός του υπόγειου σιδηρόδρομου Kennington λόγω ενός «περιστατικού».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ