Δένδιας: Η πρόταση δυσπιστίας είναι πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη


Απόψε (28/03) ολοκληρώνεται με τη διαδικασία της ψηφοφορίας η συζήτηση στη Βουλή επί της προτάσεως δυσπιστίας που κατέθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, με την ομιλία του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και την αντιπαράθεση με τους πολιτικούς αρχηγούς

«Στεκόμαστε όλοι με συντριβή μπροστά στις οικογένειες των θυμάτων και συμμετέχουμε όλοι με συντριβή στην οδύνη που έχει προκαλέσει το τραγικό δυστύχημα» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μιλώντας από το βήμα της Βουλής επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ.

Τόνισε πως «αντιλαμβανόμαστε όλοι, πλήρως, την απαίτηση του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας για την πλήρη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος, για την απόδοση ευθυνών, την απονομή δικαιοσύνης».

Ειδικότερα, έκρινε πως η πρόταση δυσπιστίας δεν αποτελεί ένα βήμα ικανοποίησης του συνόλου της ελληνικής κοινωνίας για δικαιοσύνη. Μάλιστα, χαρακτήρισε την πρόταση δυσπιστίας πολιτικά εσφαλμένη και θεσμικά επικίνδυνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, απηύθυνε έκκληση: «Να αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Επίσης, στηλίτευση την αντιπολίτευση για την κατηγορία της περί συγκάλυψης. Τι προσέθεσε συζήτηση στη δικαστική έρευνα, διερωτήθηκε.

«Υπάρχουν δικαστές στην Αθήνα και στη Λάρισα και να τους αφήσουμε να κάνουν τη δουλειά τους» τόνισε απευθυνόμενος στην αντιπολίτευση.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ