Τορτελίνια με τυρί και κρέμα γάλακτος – Πανεύκολη συνταγή


Τορτελίνια με τυρί και κρέμα γάλακτος – Εύκολο, απλό και αγαπητό κυρίως στα παιδιά – Πάμε να δούμε πως γίνεται

Θα χρειαστούμε ένα πακέτο τορτελίνια, λίγο βούτυρο, φιλέτο γαλοπούλας, η μπέικον, η ζαμπόν, ότι σας αρέσει, λίγο κρασί, μια κρέμα γάλακτος χωρίς λιπαρά και τυρί τριμμένο της αρεσκείας σας, του πάει η παρμεζάνα.

Συνταγή για να το φτιάξουμε…

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα τορτελίνια κι αφού βράσουν σύμφωνα με τις οδηγίες, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη να μας περιμένουν.

Σε ένα τηγάνι τώρα, βάζουμε λίγο βούτυρο κ τσιγαρίζουμε ελαφριά την ψιλοκομμένη γαλοπούλα, η όποιο άλλο αλλαντικό βάλετε, σβήνουμε με το κρασί, τα ανακατεύουμε καλά, χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε πέντε λεπτά, αμέσως μετά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε καλά να ενσωματωθεί με το αλλαντικό μας και μόλις ζεσταθεί, ρίχνουμε μέσα το τριμμένο τυρί τόσα ώστε να πήξει η σάλτσα μας, στο τέλος προσθέτουμε λίγο πιπέρι.

Τορτελίνια με τυρί και κρέμα γάλακτος - Πανεύκολη συνταγή
Τορτελίνια με τυρί και κρέμα γάλακτος – Πανεύκολη συνταγή

Αφού ετοιμαστεί η σάλτσα την ανακατεύουμε με τα τορτελίνια που μας περιμένουν και τα σερβίρουμε ζεστά.

Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα και κρασάκι παγωμένο.

ΔΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΔΩ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ