Νέοι κουλοχέρηδες στο Posido


Νέοι κουλοχέρηδες στο Posido: Όσοι είναι ενεργοί παίκτες καζίνο είναι πιθανώς εξοικειωμένοι με το είδος των κουλοχέρηδων

Το Posido διαθέτει πολλούς κουλοχέρηδες – μάθετε περισσότερα για τους νέους βιντεοκουλοχέρηδες του Posido παρακάτω.

The Great Stick-Up

Η Pragmatic Play κυκλοφόρησε έναν κουλοχέρη πέντε τροχών αφιερωμένο στη μαφία. Ο παίκτης του Posido φτάνει στην αμερικανική πόλη, όπου οι εγκληματικές αρχές προσπαθούν να εδραιώσουν τη δική τους τάξη. Οι συνδυασμοί που πληρώνουν μπορούν να συγκεντρωθούν σε 20 γραμμές. Στο ρόλο των ακριβών συμβόλων είναι τα πορτρέτα των μελών του εγκληματικού συνδικάτου με επικεφαλής έναν ληστή με καπέλο, η εικόνα του οποίου χρησιμοποιείται ως wild. Τα μεσαία και χαμηλά κέρδη φέρνουν μια ποικιλία χαρακτηριστικών των γκάνγκστερ, καθώς και εικόνες που σχετίζονται με την αναζήτηση ληστών.

Τρεις εικόνες φλας (πρόκειται για scatter) ενεργοποιούν μια σειρά δωρεάν περιστροφών. Κατά τη διάρκειά τους στον αγωνιστικό χώρο εμφανίζεται το μυστικιστικό κολλώδες σύμβολο. Πίσω από το εικονίδιο μπορεί να κρύβεται οποιοδήποτε εικονόγραμμα. Η εικόνα παραμένει σταθερή στα τύμπανα. Το εικονόγραμμα που κρύβεται πίσω του αναβαθμίζεται σταδιακά από χαμηλόμισθο σε ακριβό. Ο μέγιστος συντελεστής πληρωμής φτάνει το x5000. Το μηχάνημα Great Stick-Up έχει υψηλή μεταβλητότητα και η RTP του είναι 96,3%.

Hot Slot: 777 Crown

Ο πάροχος Wazdan αποφάσισε να επιστρέψει στις ρίζες του και κυκλοφόρησε έναν κλασικό βιντεοκουλοχέρη με 5 τροχούς και 20 γραμμές. Προσφέρονται συνδυασμοί που μπορείτε να συλλέξετε από παραδοσιακά εικονογράμματα: εικόνες φρούτων, εφτάρια, ενώ ο κύριος ρόλος στο σύνολο των συμβόλων ανατίθεται στο εικονίδιο με το στέμμα. Πρόκειται για ένα scatter, το οποίο φέρνει βραβεία ανεξάρτητα από τη θέση του στους τροχούς. Ο χρήστης του Posido μπορεί να υπολογίζει σε μια πληρωμή με πολλαπλασιαστή έως και x305 του συνολικού πονταρίσματος.

Εάν η περιστροφή στεφθεί με νίκη, ανοίγει η ευκαιρία να αυξηθεί το ποσό της ανταμοιβής στον γύρο διπλασιασμού. Σε αυτόν στην οθόνη εμφανίζεται το περιστρεφόμενο στέμμα. Για να κερδίσετε πρέπει να μαντέψετε ποιο θα είναι το χρώμα του κατά τη διάρκεια της στάσης: πράσινο ή κόκκινο. Η RTP του μηχανήματος είναι 96,47%, ο παίκτης μπορεί να ρυθμίσει ανεξάρτητα το επίπεδο μεταβλητότητας.

Irish Thunder

Η Belatra αποφάσισε να απευθυνθεί στην αγαπημένη ιρλανδική αισθητική πολλών παικτών του Posido. Όπως και σε άλλα μηχανήματα αυτού του είδους, ο κουλοχέρης δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα ξωτικό. Εδώ όμως δεν εμφανίζεται με τη μορφή νάνου, αλλά σε ρόλο πολύχρωμου άνδρα με τατουάζ. Ο βιντεοκουλοχέρης διαθέτει 5 τροχούς. Οι παίκτες μπορούν να συλλέξουν συνδυασμούς πληρωμών σε 10 κατευθύνσεις. Η εικόνα του κεντρικού χαρακτήρα συνδυάζει τις λειτουργίες του wild και του scatter. Πέφτει στους τροχούς σε αναδιπλωμένη μορφή, αλλά εμφανίζεται μόνο στους 3 κεντρικούς τροχούς. Εάν συμβεί σε μια φορά, θα ξεκινήσει μια σειρά δωρεάν περιστροφών.

Η έναρξη των δωρεάν περιστροφών μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να περιμένετε την εμφάνιση του κατάλληλου συνδυασμού. Για να γίνει αυτό, ο χρήστης πρέπει να κάνει ένα ειδικό στοίχημα. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών λειτουργεί ένας πρόσθετος πολλαπλασιαστής, ο οποίος αυξάνεται όταν το σύμβολο πέφτει με τη μορφή νομίσματος. Η αξία του μπορεί να φτάσει το x250. Μετά από έναν επιτυχημένο γύρο, ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ξεκινήσει ένα παιχνίδι κινδύνου. Το μηχάνημα συνδέεται με το σύστημα προοδευτικών τζάκποτ της Belatra ” Τροχός της τύχης “.

Lollipop

Οι προγραμματιστές της Yggdrasil βρίσκουν πάντα κάτι για να εκπλήξουν το κοινό. Αυτή τη φορά έχουν ετοιμάσει μια γλυκιά περιπέτεια τυχερών παιχνιδιών για τους παίκτες. Ο κουλοχέρης αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Avatar UX. Αρχικά, οι περιστροφές έρχονται σε τροχούς με τρεις σειρές. Καθώς όμως ο χρήστης προχωράει, μπορεί να ξεκλειδώσει τους τροχούς: ένα κελί προστίθεται όταν πέφτει ένα κέρδος. Εάν ως αποτέλεσμα σχηματιστεί ένας νέος συνδυασμός, οι τροχοί μεγαλώνουν ξανά.

Ένα scatter με τη μορφή γλειφιτζουριού ενεργοποιεί μια σειρά δωρεάν περιστροφών. Κατά τη διάρκεια των δωρεάν περιστροφών, κάθε σύμβολο scatter φέρνει πρόσθετες ανταμοιβές. Τα τυπικά εικονογράμματα αποκλείονται από τους τροχούς, εμφανίζονται μόνο ειδικές εικόνες. Ο χρήστης μπορεί να ενεργοποιήσει το μπόνους άμεσα με ένα πρόσθετο ποντάρισμα. Η συσκευή RTP είναι 95,8% και η μεταβλητότητα δηλώνεται από τους προγραμματιστές ως πολύ υψηλή.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ