Πώς να βρείτε τα καλύτερα γυαλιά ηλίου για το σχήμα του προσώπου σας;


Όταν βρίσκετε το σωστό ζευγάρι γυαλιά ηλίου, τότε γίνονται κάτι περισσότερο από μια απλή ανάγκη για αντηλιακή προστασία, είναι μια δήλωση μόδας και ένα ισχυρό αξεσουάρ

Σκεφτείτε την αγορά των γυαλιών ηλίου όπως θα κάνατε με οποιοδήποτε ρούχο: τα πιο κολακευτικά κομμάτια είναι αυτά που είναι προσαρμοσμένα στο σχήμα του προσώπου σας. Ακριβώς όπως ένα τζιν ή ένα power κοστούμι, τα γυαλιά ηλίου δείχνουν καλύτερα όταν είναι σχεδιασμένα για τις καμπύλες, τα σχήματα και τα μεγέθη που είναι μοναδικά για εσάς.

Η εύρεση του κατάλληλου μεγέθους και στυλ σκελετού για το μοναδικό σχήμα του προσώπου σας μπορεί να βελτιώσει τα χαρακτηριστικά σας και να αναδείξει το στυλ σας. Η εύρεση του τέλειου ζεύγους δεν είναι επιστήμη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις το σχήμα του προσώπου σου και τι θα το κολακεύει περισσότερο.

Πώς να βρείτε το σχήμα του προσώπου σας
Γνωρίζετε τον τύπο δέρματος και το χρώμα των μαλλιών σας, αλλά μπορεί να μην γνωρίζετε το πραγματικό σχήμα του προσώπου σας. Δεν είναι κάτι που σκεφτόμαστε συχνά, αλλά το σχήμα του προσώπου σας καθορίζει ποια σχήματα και μεγέθη σας κολακεύουν περισσότερο αλλά θα αναδείξουν και τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Για να καταλάβετε το σχήμα του προσώπου σας, τραβήξτε τα μαλλιά σας προς τα πίσω για να δείτε το πλήρες περίγραμμα. Προσδιορίστε το πιο φαρδύ μέρος του προσώπου σας: είναι το σαγόνι, τα μάγουλα ή το μέτωπο; Η απάντηση συνήθως δίνει την κύρια ένδειξη του σχήματος του προσώπου σας, αλλά μπορείτε επίσης να εξετάσετε παράγοντες όπως το σχήμα της γνάθου σας αν είναι στρογγυλό, γωνιακό ή μυτερό. Καθώς και το μήκος του προσώπου σας αν είναι μακρύ έναντι κοντό. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι για το σχήμα σας, μπορείτε να εντοπίσετε το περίγραμμα του προσώπου σας στον καθρέφτη με κραγιόν ή μαρκαδόρο ξηρής διαγραφής.

Σκεφτείτε τα τετράγωνα πλαίσια προσώπου σαν κιτ περιγράμματος. Οι γωνιακές γραμμές και οι άκρες εξισορροπούν τη στρογγυλότητα του προσώπου σας, επομένως αποφύγετε οτιδήποτε έχει απαλές γραμμές και στρογγυλεμένες άκρες. Όταν αγοράζετε γυαλιά ηλίου, αναζητήστε ορθογώνιους σκελετούς με αιχμηρές άκρες ή τέσσερις γωνίες, κατά προτίμηση με πιο λεπτό σκελετό. Εάν ένα τετράγωνο γυαλί ηλίου εξισορροπεί ένα στρογγυλό πρόσωπο, τότε ένα στρογγυλό πλαίσιο εξισορροπεί ένα τετράγωνο πρόσωπο. Οι στρογγυλεμένες γωνίες και οι απαλές γωνίες εξισορροπούν τις αιχμηρές σιαγόνες και τα τετράγωνα μέτωπα, που θα απαλύνουν το σχήμα του προσώπου σας. Αναζητήστε κυκλικά πλαίσια με απαλές γραμμές για να απαλύνετε τα χαρακτηριστικά σας.

Σε αντίθεση με άλλα σχήματα προσώπου, το πιο κολακευτικό καρέ σε πρόσωπα με σχήμα καρδιάς είναι αυτό που μιμείται το σχήμα της καρδιάς. Οι σκελετοί σε cat-eye σχήμα είναι φαρδύτεροι στο επάνω μέρος και πιο στενοί στο κάτω μέρος, έτσι θα τονίσουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά σας. Ωστόσο, η ισορροπία είναι σημαντική στις αναλογίες. Εάν έχετε μικρότερα χαρακτηριστικά, επιλέξτε ένα μικρότερο και λεπτότερο πλαίσιο. Εάν έχετε πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, μπορείτε να επιλέξετε τα παχύτερα ή μεγαλύτερα πλαίσια.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ