Toμ Κρουζ: Χώρισε με την Ελσίνα Χαϊρόβα λόγω του «πρώην» της – Ο ρόλος του Ρώσου μεγιστάνα


Ο Toμ Κρουζ χώρισε με την Ελσίνα Χαΐρόβα λόγω ανησυχιών της ομάδας του για τον φλύαρο πρώην σύζυγό της. σύμφωνα με πηγές

Ο Τομ Κρουζ χώρισε από τη Ρωσίδα αγαπημένη του για να αποφύγει προβλήματα με τον ολιγάρχη πρώην σύζυγό της, αποκάλυψε πηγή στο Page Six. Μετά την είδηση ότι ο διάσημος ηθοποιός και η Ελσίνα Χαΐρόβα έβγαιναν ραντεβού, ο πρώην σύζυγός της – ο διεθνής έμπορος διαμαντιών, Ντμίτρι Τσβέτκοφ- έδωσε μια μεγάλη συνέντευξη στην Daily Mail, περιγράφοντας λεπτομερώς τον γάμο τους και προειδοποιώντας τον Κρουζ «να έχει τα μάτια και το πορτοφόλι του ορθάνοιχτα».

Πηγή κοντά στον Χολιγουντιανό αστέρα λέει ότι το άρθρο ανησύχησε την ομάδα του. «Κάνει γυρίσματα και δεν μπορεί να κάνει γυρίσματα και δεν μπορεί να έχει τον σύζυγό της να λέει πράγματα κάθε φορά που αναφέρεται στον Τύπο», τόνισε. «Απλώς δεν ήθελαν να ασχολούνται με τον πρώην σύζυγο της να λέει κάτι άσχημο κάθε λίγες εβδομάδες».

Ο Τσέτκοφ – ο οποίος φέρεται να προτιμά τον όρο «μεγιστάνας» από τον ολιγάρχη – αναφέρθηκε με δόση ειρωνίας στον Κρουζ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, αποκαλώντας τον «αγαπημένο του ηθοποιό», δηλώνοντας ότι έχει δει το «Μάτια Ερμητικά Κλειστά» 30 φορές (και επίσης λατρεύει τον «Άνθρωπο της Βροχής» και τη «Φίρμα»), και πρόσθεσε ότι έχει μιλήσει με έναν φίλο παραγωγό του Χόλιγουντ για να τον ενσαρκώσει ο Κρουζ σε μια ταινία για τη ζωή του.

«Είπα στον παραγωγό ότι ο μόνος ηθοποιός που θα μπορούσε να με υποδυθεί είναι ο Τομ Κρουζ», είπε ο Τσέτκοφ στη βρετανική εφημερίδα. «Είμαστε περίπου το ίδιο ύψος και βάρος και θα ήταν τιμή μου αν συμβεί αυτό. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάποιον καλύτερο να με υποδυθεί από τον Τομ. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να τον συναντήσω μια μέρα για να συζητήσουμε αυτό το έργο».

Ο Κρουζ έχει γίνει πρωτοσέλιδο καθώς αυτή τη στιγμή γυρίζει την όγδοη ταινία του «Eπικίνδυνη Αποστολή». Ο 61χρονος ηθοποιός, ο οποίος είναι γνωστός για τη συμμετοχή του σε επικίνδυνες σκηνές, εθεάθη πρόσφατα να κάνει σπριντ στο Λονδίνο για μια σκηνή. Η Sun ανέφερε ότι ο Κρουζ και η Χαϊρόβα είχαν χωρίσει στο τέλος Φεβρουαρίου με μια πηγή να λέει: «Δεν υπάρχουν σκληρά συναισθήματα μεταξύ τους και, για τον Τομ, η σχέση τους απλά τελείωσε».

Η Ρωσίδα καλλονή είναι κόρη ενός συμμάχου του Βλαντάμιρ Πούτιν, του Ρώσου πολιτικού Ρινάτ Χαϊρόφ. Ο Τσέτκοφ, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και φέρεται να βρισκόταν στη λίστα των πιο καταζητούμενων του Κρεμλίνου το 2020, ισχυρίζεται ότι επέζησε από απόπειρες δολοφονίας.

Στο άρθρο της Daily Mail, είπε επίσης ότι ξόδεψε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια σε ρούχα και περίπου 2,5 εκατομμύρια δολάρια σε τσάντες για την πρώην του κατά τη διάρκεια του 11χρονου γάμου τους. Ισχυρίστηκε επίσης ότι έχασε σχεδόν 200 εκατομμύρια δολάρια στο διαζύγιο.

Ο χωρισμός τους έγινε διεθνές πρωτοσέλιδο καθώς διακυβεύθηκαν εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένης μιας έπαυλης στο Surrey της Αγγλίας, πέντε διαμερισμάτων στο Λονδίνο, μιας Bentley και μιας Ferrari, καθώς και κοσμήματα Cartier και έργα τέχνης με την υπογραφή των Renoir και Chagall. «Ανεξάρτητα με όποιον είναι, τον Τομ Κρουζ ή οποιονδήποτε άλλο, θα πρέπει να γνωρίζει ότι της αρέσουν τα καλύτερα πράγματα στη ζωή και έχει ακριβά και πολυτελή γούστα», είπε στο δημοσίευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 36χρονη Χαϊρόβα, εξακολουθεί να ελπίζει ότι η ίδια και ο Κρουζ θα μπορούσαν να αναζωπυρώσουν το ειδύλλιό τους. «Δεν έκανε τίποτα κακό», φέρεται να λέει. Ωστόσο, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει πολύ άσχημα τον χωρισμό. Αυτή την εβδομάδα ανεβάζει στιγμιότυπα στο Instagram από πολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου.

Την Πέμπτη, δημοσίευσε μια φωτογραφία της στο Instagram Stories λέγοντας: «Η ενέργεια μιας γυναίκας αντανακλάται στην καθημερινή της πρακτική να αγαπά, να εκτιμά και να αποδέχεται τον εαυτό της, καθώς και να αναγνωρίζει την αξία της», με ένα emoji καρδιάς.

Σε ένα άλλο, η λεζάντα έγραφε, «Πάντα ερωτευμένη», με ένα emoji καρδιάς. Η Χαΐρόβα και ο Κρουζ εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί δημόσια σε ένα πάρτι τον Δεκέμβριο στην Grosvenor Square του Λονδίνου και η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι συναντήθηκαν όταν ένας φίλος της Χαΐρόβα την έφερε σε ένα από τα αποκλειστικά tea party στο ρετιρέ του στο Hyde Park.

«Έχει μπάτλερ και σπιτικά κέικ, και όλα είναι πολύ βρετανικά», είπε η πηγή μας εκείνη την εποχή. Τον Ιούνιο του 2022, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι o Kρουζ ψώνιζε για διαμερίσματα στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού ερωτεύτηκε το Λονδίνο.



Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ