Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 29 Μαρτίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 29η ημέρα του Μαρτίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Ενισχύεται η φαντασία σήμερα

Η Σελήνη παραμένει στον Σκορπιό στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Οι κύριες όψεις της είναι η αντίθεση με τον Ουρανό, το τρίγωνο με την Αφροδίτη στη διάρκεια της νύχτας και το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα το απόγευμα. Στις 17:40 θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Σκορπιό μέχρι τις 21:52 που θα περάσει στον Τοξότη. Η όψη που κυριαρχεί στη διάρκεια της μέρας είναι το τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που μας δίνει μια πιο ζωντανή φαντασία, ενισχυμένη ενσυναίσθηση, δημιουργική διάθεση, αλλά πιθανώς και έλλειψη συγκέντρωσης ή μεγαλύτερη σύγχυση, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη: Eπικοινωνιακά ανοίγματα, νέες γνωριμίες

Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη, φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, θα υπάρξουν ευκαιρίες για επαγγελματικές συνεργασίες. Όσοι αναζητούν καινούργια εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να βρουν κάτι αξιόλογο, απαραίτητο θα είναι να συντονιστούν οι προσπάθειες. Το κλειδί της επιτυχίας θα είναι η συγκέντρωση στους στόχους, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο σε ταξίδια, μετακινήσεις, κοινωνικές επαφές. Τόσο σε αισθηματικό επίπεδο όσο και σε κοινωνικό δεν θα λείψουν οι νέες γνωριμίες, θα υπάρξει ανάγκη για επικοινωνία και για συναναστροφή. Φεύγει η εσωστρέφεια και η επιφύλαξη, οι εκδηλώσεις θα είναι άμεσες και οι προσεγγίσεις αυθόρμητες.

Με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Ουρανό οι αντιδραστικοί χαρακτήρες δεν θα είναι σε θέση να ανεχτούν και να κινηθούν με συγκατάβαση, ίσως να μη λείψουν τα ξεσπάσματα και οι εξάρσεις. Θα υπάρξουν διχασμοί και κυκλοθυμίες, για κάποιους θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσουν τι ακριβώς θέλουν. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης, η χρονική στιγμή δεν ενδείκνυται για συμφωνίες και δεσμεύσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, διαίσθηση, έμπνευση, φαντασία. Βελτιώνονται οι σχέσεις, οι συζητήσεις θα γίνουν μέσα σε μία πιο ήρεμη και πιο συνεννοήσιμη ατμόσφαιρα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Σκορπιό και η πρώτη όψη που δημιουργεί είναι η αντίθεση με τον Ουρανό που είναι στον Ταύρο. Τα θέματα μιας ερωτικής σχέσης ή τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή και τα κοινά οικονομικά που έχετε με τον σύντροφο σας μπορεί να σας απασχολήσουν ιδιαίτερα τη σημερινή μέρα. Αυτό που σίγουρα δεν πρέπει να κάνετε είναι να βιαστείτε. Μολονότι η όψη αυτή τείνει να σας κάνει πιο βιαστικούς και δίνει την αίσθηση του επείγοντος, εσείς δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να βιαστείτε να πάρετε μια πολύ σημαντική απόφαση την οποία ίσως μετανιώσετε αργότερα. Καλύτερα να εξερευνήσετε πιο βαθιά τα θέματα σας, να κερδίσετε χρόνο και αργότερα να προχωρήσετε στις σημαντικές σας αποφάσεις.

Ταύρος

Σήμερα η μέρα έχει περισσότερες απαιτήσεις, καθώς η Σελήνη από τον Σκορπιό στον τομέα των σημαντικών σας σχέσεων αντιτίθεται στον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο σας κι εσείς προσπαθείτε να βρείτε αλήθειες και ψέματα στις σχέσεις σας. Όμως η μέρα δεν ευνοεί την ευθυκρισία κι αυτό μπορεί να έχει αποτέλεσμα να αδικήσετε κάποιον ή να νιώσετε εσείς αδικημένοι. Σε κάθε περίπτωση προσπαθήστε να μην είστε βιαστικοί και πιεστικοί σήμερα. Απολαύστε μια μέρα που μπορεί να σας βοηθήσουν και οι άλλοι να περάσετε καλά. Ακόμη αποφύγετε να δραματοποιήσετε καταστάσεις, να κάνετε υπερβολές ή να είστε παράτυποι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Σκορπιό και η πρώτη όψη που σχηματίζει σήμερα είναι η αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργώντας ατμόσφαιρα έντασης τις πρωινές ώρες, αλλά και παράλληλα περίεργων αντιδράσεων στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να είστε όσο γίνεται πιο αντικειμενικοί σήμερα με τους συνεργάτες σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες, αλλά μην ανακατέψετε το συναίσθημα σας εκεί που πρέπει να αποφασίζετε μόνο με τη λογική σας. Ακόμη προσπαθήστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις ώρες που αφιερώνετε στη δουλειά κι αυτές που αφιερώνετε στην ξεκούραση σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον φιλικό σας Σκορπιό σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και θα σας κάνει πιο δυναμικούς στην προσέγγιση σας σε όλα τα θέματα αλλά και πιο πρόθυμους να φλερτάρετε. Με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να ελκύεστε από τύπους οι οποίοι μπορεί να σας γοητεύουν μεν, από την άλλη μπορεί να σας δημιουργήσουν και προβλήματα μακροπρόθεσμα ή να είναι κάπως φευγάτοι. Ακόμη είναι σημαντικό σήμερα να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στον χρόνο που αφιερώνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα, τον σύντροφο, τα παιδιά σας, αλλά και στον ίδιο σας τον εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο αλλά είναι απαραίτητο για να μη νιώθετε ούτε εσείς ριγμένοι ούτε εκείνοι.

Λέων

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας σε θέματα σπιτιού και οικογένειας, αλλά η αντίθεση της με τον Ουρανό και τον τομέα της καριέρας απειλεί την ισορροπία τις πρωινές ώρες αν δεν διαθέσετε τον ανάλογο χρόνο τόσο στην προσωπική σας ζωή όσο και στα θέματα των επαγγελματικών. Σίγουρα δεν είναι από τις εύκολες ημέρες για σας, αλλά με λίγη υπομονή και ίσως δίνοντας περισσότερη προσοχή στην οικογένεια, την ξεκούραση και το να περιποιηθείτε το σπίτι σας θα περάσετε καλύτερα. Η είσοδος της Σελήνης στον Τοξότη το βράδυ προσφέρεται για μια έξοδο για διασκέδαση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Σκορπιό κάνοντας την Παρασκευή ιδιαίτερα ενθουσιώδη, ενώ αυξάνει και την περιέργεια σας και σας κάνει και αρκετά ανήσυχους νοητικά. Η αντίθεση με τον Ουρανό όμως που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει να έχετε διαφωνίες είτε με φίλους είτε με συγγενείς ή να μην βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο όπως εκείνοι. Δεν το συζητώ για τους ακολούθους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που μπορεί να διαξιφίζονται τις πρωινές ώρες για το παραμικρό. Δεν είναι ανάγκη να τσακωθείτε όμως για κάτι υποκειμενικό. Στο υπόλοιπο της ημέρας οι πιο θετικές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα θα σας χαρίσουν πιο ανάλαφρη διάθεση. Θέματα που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν το βράδυ.

Ζυγός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον Σκορπιό εστιάζοντας το ενδιαφέρον σας κυρίως σε οικονομικά ζητήματα. Η αντίθεση της όμως με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να σας κάνει πολύ παρορμητικούς σε σχέση με αγορές και γενικώς με τα έξοδα σας τις πρωινές ώρες. Θα πρέπει όμως να είστε συγκρατημένοι αν δεν θέλετε να βγείτε εντελώς εκτός προϋπολογισμού. Οτιδήποτε αφορά λογαριασμούς δεν πρέπει να το βλέπετε επιφανειακά. Ακόμη σήμερα είναι μια κάπως ασταθής μέρα και σε συναισθηματικό επίπεδο για σας, γι’ αυτό αποφύγετε παθιασμένες συζητήσεις. Μια αίσθηση σύγχυσης σε θέματα δουλειάς θα είναι πιο έντονη το απόγευμα γι’ αυτό αποφύγετε μια σημαντική δέσμευση.

Σκορπιός

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας μέχρι τις 21:52 που θα περάσει στον Τοξότη και θα σας ωθεί να δείτε τους στόχους σας καλύτερα αλλά και τις σχέσεις σας. Μάλιστα η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη στο ζώδιο σας είναι η αντίθεση με Ουρανό στον Ταύρο. Έτσι αν νιώθετε ότι θέλετε να εκφράσετε σε κάποιον τα συναισθήματα σας, αν κάτι δεν πήγε καλά και θέλετε τώρα να τα ξαναβρείτε ή έστω να γλυκάνετε την κατάσταση, να σπάσετε τον πάγο σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα. Δεν χρειάζεται να το υπεραναλύετε στο μυαλό σας. Χρειάζεται λίγη πίστη, ενσυναίσθηση και μια καλή κουβέντα. Οι βραδινές ώρες είναι πιο κουραστικές σε ψυχολογικό επίπεδο ή ίσως έχετε αρκετή προετοιμασία για τη δουλειά σας.

Τοξότης

Μια μέρα αρκετά κουραστική σας περιμένει αγαπητοί μου Τοξότες, καθώς μπορεί να έχουν μαζευτεί αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να καλύψετε ή υποχρεώσεις που έχετε κατά καιρούς αναβάλλει και τώρα έρχονται να σας πιέσουν. Από την άλλη μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση ακόμη και σε παρασκηνιακό επίπεδο στη δουλειά ή να πρέπει να κάνετε τον διαμεσολαβητή σε μια κατάσταση στον χώρο εργασίας που μπορεί να είναι κάπως αιχμηρή. Προσπαθήστε όμως να μην πιέσετε τον εαυτό σας ιδιαίτερα και αποφύγετε σήμερα να πάρετε παρορμητικά κάποιες αποφάσεις. Η Σελήνη στον Σκορπιό μέχρι το βράδυ απαιτεί να βρείτε ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την υγεία συμπεριλαμβανομένης και της ψυχικής και πνευματικής σας υγείας. Μην επιτρέπετε σε κανένα να τη διαταράσσει.

Αιγόκερως

Σήμερα η Σελήνη από τον Σκορπιό και τον τομέα φίλων και συνεργατών μπορεί να κάνει πιεστικές τις ανάγκες των ανθρώπων που αποτελούν τον κλειστό σας κύκλο -προσωπικό κι επαγγελματικό- κι εσείς να βρεθείτε στη μέση μην ξέροντας ποιον να ικανοποιήσετε περισσότερο. Με αποτέλεσμα βέβαια να μην έχετε χρόνο γι’ αυτά που θέλετε εσείς να κάνετε. Η καλύτερη βέβαια προσέγγιση θα ήταν να επιλέξετε τις δραστηριότητες σας με βάση τις προσωπικές σας επιθυμίες και ορέξεις! Σε κάθε περίπτωση είναι μια άνετη ημέρα για σας που μπορείτε να διασκεδάσετε λίγο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Υδροχόος

Η Σελήνη θα βρίσκεται στον Σκορπιό σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας και θα δίνει έμφαση στον τομέα της καριέρας και των επαγγελματικών σας φιλοδοξιών. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού τις πρωινές ώρες μπορεί να σας βρει σε μια κατάσταση που πρέπει να μοιράσετε την προσοχή σας ανάμεσα στη δουλειά και την οικογένεια και ως εκ τούτου να αισθανθείτε μεγαλύτερη πίεση. Προσπαθήστε να κρατήσετε μια ισορροπία και μην ταλαιπωρείτε πολύ τον οργανισμό σας. Μην ξεχνάτε ότι είμαστε ακόμη κάτω από την επιρροή της έκλειψης στον Ζυγό που είναι το ζώδιο της ισορροπίας και αυτή την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και το σπίτι πρέπει να κρατήσετε πάση θυσία στην καθημερινότητα σας αυτό το διάστημα.

Ιχθύες

Η πορεία της Σελήνης στον Σκορπιό σήμερα ενισχύει τις τάσεις φυγής που μπορεί να έχετε κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα το σώμα να είναι αλλού και το μυαλό να βρίσκεται σε ένα δικό του κόσμο! Ενδεχομένως δε και με την αντίθεση που σχηματίζει η Σελήνη με τον Ουρανό να κάνετε τους άλλους να μην μπορούν να επικοινωνήσουν σωστά μαζί σας. Να μην σας καταλαβαίνουν ή να μην καταλαβαίνετε εσείς τι θέλουν να σας πουν. Επειδή έχουμε και το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας η τάση να αφαιρείστε και να μην μπορείτε να συγκεντρωθείτε μπορεί να είναι πολύ έντονη. Προσέχετε και την οδήγηση αλλά και το μεταφορικό σας μέσο.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ