Χανιώτης νοικιάζει «σπίτι lux» 4 τ.μ. μόνο με…


Χανιώτης νοικιάζει «σπίτι lux»: Μία αγγελία για ενοικίαση ενός «διαμερίσματος» έχει «viral» και προφανώς σκοπό έχει να καυτηριάσει τις υψηλές τιμές ενοικίων στα Χανιά

Τόσο οι φοιτητές όσο και οι οικογένειες δυσκολεύονται αρκετά στην ανεύρεση κατοικίας στα Χανιά, αφού τα ενοίκια που ζητούν οι ιδιοκτήτες, είναι εξωφρενικά.

Ο Χανιώτης λοιπόν, με εμφανή διάθεση για χιούμορ, αποφάσισε να σχολιάσει με τον καλύτερο τρόπο το γεγονός αυτό, αναρτώντας μια αγγελία που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στα ελληνικά χρονικά.

Το εν λόγω “διαμέρισμα” το οποίο το χαρακτηρίζει και “lux”, είναι 4 (!) ολόκληρα τετραγωνικά, αρκετά «ευρύχωρο» όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, έχει κουζίνα και τουαλέτα δύο σε ένα, ενώ έχει και μία φωλιά από χελιδόνια…

Μάλιστα, στην αγγελία τονίζει πως είναι κατάλληλο και για… τετραμελή οικογένεια!

Το ενοίκιο είναι στην προνομιακή τιμή των 750 ευρώ ενώ η ζήτηση είναι μεγάλη, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βιαστούν!

Ο χρήστης του Facebook προφανώς μας τρολάρει! Δείτε την επίμαχη αγγελία:

Χανιώτης νοικιάζει «σπίτι lux» 4 τ.μ. μόνο με...
Χανιώτης νοικιάζει «σπίτι lux» 4 τ.μ. μόνο με…

Δείτε πιο κάτω το viral θέμα που σάρωσε το διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες

Φάλτσαρε μέχρι και το κλαρίνο: Γυναίκα σε πανηγύρι στο Αγρίνιο δεν άφησε τίποτα στη φαντασία… Τα έπαιξε ο κλαρινοπαίχτης

Ως γνωστόν τα πανηγύρια, είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ελληνικού καλοκαιριού. Σε χωριά και πόλεις της χώρας μεγάλες παρέες μαζεύονται και γλεντάνε στους ρυθμούς των παραδοσιακών χορών του κάθε τόπου.

Τα πανηγύρια είναι καθημερινά ιδιαίτερα την περίοδο αυτή του Δεκαπενταυγούστου.

Πριν λίγες ημέρες στο Αγρίνιο, ένα τέτοιο γλέντι ξεσήκωσε ντόπιους και τουρίστες με αποτέλεσμα μάλιστα να πάρει η χαρά άλλες διαστάσεις και το πανηγύρι αυτό να μείνει αξέχαστο… αλλά και viral.

Οι τοπικές ιστοσελίδες δημοσίευσαν βίντεο από πανηγύρι σε χωριό στο Αγρίνιο που δείχνει μία γυναίκα να αναδεικνύει το στήθος της χορεύοντας.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, λίγο πριν τη λήξη του γλεντιού, στον χώρο έχουν απομείνει ελάχιστοι. Εκτός από τον τραγουδιστή και τους οργανοπαίκτες είναι και κάποιοι που χορεύουν.

Μια γυναίκα από τους εναπομείναντες, περνούσε τόσο ωραία που αποφάσισε να σηκώσει τη μπλούζα της, δείχνοντας το στήθος της στον κλαρινοπαίχτη, ο οποίος δεν πτοήθηκε και συνέχισε να παίζει το κλαρίνο, κολλώντας το πάνω της.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ