Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 1η Απριλίου

Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του
Τι... ΔΕΝ πρέπει να πεις σε έναν άνδρα ανάλογα με το ζώδιο του

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 1η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα απαιτεί προσοχή και ξεκάθαρα όρια

Ο μήνας ξεκινά με τον Ερμή, ο οποίος βρίσκεται ήδη σε στάση στον Κριό, να γυρίζει ανάδρομος αργά το βράδυ της Δευτέρας ξημερώματα Τρίτης, απορρυθμίζοντας από σήμερα κιόλας τα θέματα της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, δημιουργώντας ένα πλαίσιο καθυστερήσεων, αναβολών και παρεξηγήσεων στην καθημερινότητα μας. Πάντα οι πρώτες μέρες της στάσης για να γυρίσει ανάδρομος και οι τελευταίες πριν γυρίσει ορθός ο Ερμής είναι και οι πιο ενοχλητικές ή απρόβλεπτες.

Σήμερα η Σελήνη θα περάσει τη μέρα της στον Αιγόκερω υποχρεώνοντας μας με κάποιο τρόπο να υποχωρήσουμε σε σχέση με την επίτευξη των επιθυμιών μας και να δώσουμε ενέργεια στα «πρέπει», τις υποχρεώσεις και τη δουλειά.

Το να έχουμε ξεκάθαρα όρια είναι ίσως ό,τι πιο σημαντικό στη σημερινή μέρα, καθώς οι άλλοι θα είναι πιο πιεστικοί απέναντι μας. Η μοναδική όψη της Σελήνης στη διάρκεια της μέρας θα είναι το βοηθητικό εξάγωνο με τον Άρη που διευκολύνει να έχουμε ενέργεια ώστε να φέρουμε τις υποχρεώσεις μας εις πέρας, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Αιγόκερω – Έμφαση στην καριέρα

Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω θα προκύψουν άμεσα επαγγελματικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να ακουστούν νέες προτάσεις, οι συνεργασίες θα προχωρήσουν δημιουργικά. Η χρονική στιγμή είναι ευνοϊκή για να τακτοποιηθούν ζητήματα οικονομικά, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για διακανονισμούς. Οι ηγετικοί και οργανωτικοί χαρακτήρες θα καταφέρουν να προχωρήσουν την καριέρα τους ένα σκαλί πιο πάνω.

Η χρονική στιγμή είναι κατάλληλη για πρωτοβουλίες, οι προσπάθειες αν είναι συντονισμένες το αποτέλεσμα θα οδηγήσει σε άμεση βελτίωση. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργια επαγγελματικά εγχειρήματα θα πρέπει να υπολογιστούν όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά και ύστερα να παρθούν οι αποφάσεις. Στα ζευγάρια το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για συζητήσεις που έχουν να κάνουν με δεσμεύσεις και οριστικοποιήσεις.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ερμή και εξάγωνο με τον Άρη ενισχύεται η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός. Θα υπάρξει η δυνατότητα να δημιουργηθούν καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, ωστόσο θα χρειαστεί σύνεση στα ρίσκα και στα καινούργια εγχειρήματα. Στον αισθηματικό τομέα θα προκύψουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα υπάρχει διάθεση για φλερτ και δυναμικές προσεγγίσεις.

Με τη Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα σε ψυχολογικό επίπεδο δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και οι συναισθηματικές διακυμάνσεις, θα υπάρξουν τάσεις φυγής. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις, η χρονική στιγμή δεν είναι κατάλληλη για τελικά συμπεράσματα. Στον αισθηματικό τομέα δεν θα πρέπει να δοθεί έκταση στις αντιζηλίες και στις καχύποπτες σκέψεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Τα γενέθλιά σας ως τώρα μάλλον σας έχουν κουράσει με διάφορα ουρανοκατέβατα με τη δουλειά ή το σπίτι και κυρίως με αρκετές έγνοιες σε θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Βλέπετε φέτος είναι «ιδιαίτερα» γενέθλια αφού τα γιορτάζετε μέσα σε εκλείψεις. Οι συνθήκες είναι κάπως πιεστικές γύρω σας σήμερα με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και ίσως ζορίζεστε από ανωτέρους, προϊσταμένους ή κι από την ίδια σας την οικογένεια, πιθανώς όμως κι από ένα επιβαρυμένο πρόγραμμα υποχρεώσεων. Από σήμερα ξεκινούν και τα παρατράγουδα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις με τον Ερμή σε στάση να ετοιμάζεται για τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σας από απόψε το βράδυ. Επίσης είναι σημαντικό αυτές τις ημέρες να προσέχετε και την υγεία σας, γιατί η πίεση μπορεί να βγαίνει και σε ψυχοσωματικό επίπεδο λόγω του στρες.

Ταύρος

Από σήμερα ο Ερμής θα γυρίσει φαινομενικά ανάδρομος το βράδυ δημιουργώντας αρρυθμίες στην καθημερινότητα σας. Αυτές τις μέρες θα χρειαστεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία που έχετε με άλλους, τις επαφές σας, αλλά ακόμη και σε ό,τι σχετίζεται με τις μετακινήσεις σας. Προσέξτε το μεταφορικό σας μέσο. Μην μπαίνετε σε διαμάχες με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε είτε στο δρόμο είτε ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και κυρίως προσπαθήστε να μη χάνετε τη πίστη σας και απογοητεύεστε. Η Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι τόσο απαιτητική για το ζώδιο σας και θα καταφέρετε με κάποιο τρόπο να ανταποκριθείτε σε όλα όσα έχετε στο πρόγραμμα σας παρά τις πιέσεις και τις απαιτήσεις των άλλων.

Δίδυμοι

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας στρέφει την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά και στις συναλλαγές ή τις δοσοληψίες σας με το δημόσιο, τις τράπεζες κλπ. Σε γενικές γραμμές μπορεί να σας απασχολήσουν και τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή τα οικονομικά της εταιρείας που μπορεί να εργάζεστε. Στην εποχή των περικοπών που μπορεί να κάνουν οι επιχειρήσεις ίσως νιώθετε μεγάλη πίεση να χρειάζεται να εργαστείτε με λιγότερα χρήματα ή με λιγότερους συνεργάτες και να βγάζετε εσείς περισσότερη δουλειά. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι συνέχεια έτσι στο μέλλον. Σήμερα ακόμη προσέξτε θέματα που σχετίζονται με την υγεία ή τη φυσική σας κατάσταση και τα κοινά οικονομικά που διαχειρίζεστε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Από απόψε ο κυβερνήτης σας Ερμής μπαίνει στη φάση της φαινομενικά ανάδρομης πορείας του και μπορεί να σας κάνει πιο αφηρημένους, να φέρει προβλήματα στην επικοινωνία ή ασυνεννοησία και παρεξηγήσεις με φίλους και συνεργάτες. Προσέξτε περισσότερο και στις διαδρομές σας.

Καρκίνος

Η Σελήνη ακριβώς απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερω επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών ορίζοντας μια σύνθετη εικόνα σήμερα. Κάτι φαίνεται να μπαίνει στη μέση και να χαλάει την καλή σας διάθεση. Καταρχάς υπάρχει αρκετή ένταση και τη νιώθετε σε κάθε επαφή σας, είτε πρόκειται για μια συζήτηση με τους συνεργάτες σας ή για μια συζήτηση με τον σύντροφό σας. Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη αφού άλλα θέλετε εσείς και άλλα οι άλλοι, αλλά μάλλον σήμερα δεν «σας παίρνει» να επιβάλλετε τις δικές σας απόψεις με το ζόρι. Προσπαθήστε λοιπόν να μη φανείτε αρνητικοί και εν καιρώ θα περάσετε με διπλωματία και τις δικές σας θέσεις. Το σημαντικό είναι να μη δημιουργήσετε κακές εντυπώσεις! Για κάποιους θα μπορούσε τώρα να προκύψει και μια καινούρια πρόταση σε επαγγελματικό επίπεδο ή κάποιο άτομο να σας πλησιάσει ερωτικά επιθυμώντας μια σχέση μαζί σας. Πριν πέσετε με τα μούτρα σε όποιο από αυτά τα σενάρια, πάρτε λίγο χρόνο, σκεφτείτε και προτιμήστε τη δράση να τη μεταθέσετε για μετά τις 26/04 που ο Ερμής θα γυρίσει σε ορθή πορεία.

Λέων

Η Σελήνη στον Αιγόκερω και η έναρξη της ανάδρομης φαινομενικά πορείας του Ερμή στον Κριό συνθέτουν ένα αρκετά ζόρικο κλίμα στην καθημερινότητα σας σήμερα. Μπορεί να νιώθετε ότι πιέζεστε, κάποιες φορές ίσως να ασφυκτιείτε με τις υποχρεώσεις ή τις απαιτήσεις των άλλων, ή πιθανόν να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση μέσα στο χώρο της δουλειάς ανάμεσα στους συνεργάτες σας και ξώφαλτσα ίσως να εμπλέκεστε κι εσείς. Ενδεχομένως και οι ανταγωνιστές σας να σας δημιουργούν αυξημένο στρες αυτές τις μέρες. Μπορεί να υπάρχει ένα θέμα επικοινωνίας στη δουλειά ή με τις σπουδές σας αν είστε νεότεροι, κάποιες καθυστερήσεις στο να επιλυθούν νομικά ή οικονομικά θέματα. Σε όλα αυτά τα θέματα ο εκνευρισμός δεν βοηθά κάπου. Αντιμετωπίστε τα με υπομονή.

Παρθένος

Ο Ερμής από τη φάση της στάσης περνά στην ανάδρομη φαινομενικά πορεία του σήμερα κι έτσι ξεκινά ένα διάστημα που θα σας ταλαιπωρήσει λίγο περισσότερο στην επικοινωνία, στις μετακινήσεις και γενικώς στις επαφές και στις δοσοληψίες στην καθημερινότητα σας. Η Σελήνη θα βρίσκεται σε ένα ζώδιο ιδιαίτερα φιλικό προς το δικό σας, τον Αιγόκερω, σε όλη τη διάρκεια της μέρας και θα είναι βοηθητική ως ένα βαθμό τόσο σε θέματα της δουλειάς όσο και στην προσωπική σας ζωή. Βέβαια γύρω σας μπορεί να υπάρχει αυξημένη ένταση. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε τα όρια σας με όσο πιο διπλωματικό κι ευγενικό τρόπο για να μη ζορίζεστε περαιτέρω. Από την άλλη, η Σελήνη ανοίγει ένα παράθυρο στη δημιουργικότητα σας και τα επιχειρηματικά σας σχέδια.

Ζυγός

Η Σελήνη σε όλη τη διάρκεια της μέρας θα βρίσκεται στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σας στην οικογένεια και στον χώρο του σπιτιού. Σήμερα μπορεί να πιεστείτε σε κάποιο ζήτημα που ίσως αφορά και τον σύντροφο σας ή τους γονείς σας. Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι πολύ εύκολη μέρα κι ακόμη κι αν δεν εμπλέκεστε άμεσα σε μια κατάσταση μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε ένταση και στρες. Μπορεί το πρόβλημα να αφορά το ταίρι σας, μπορεί να σχετίζεται με ένα ακίνητο ή ένα σπίτι που θέλετε να αγοράσετε, ενοικιάσετε ή επισκευάσετε και δημιουργούνται αυτή τη στιγμή κάποια προβλήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι στην πορεία δεν θα έχετε τις εξελίξεις που θέλετε, απλά τώρα πρέπει να φανείτε όσο γίνεται υπομονετικοί και ίσως λίγο συμβιβαστικοί. Από σήμερα όλοι θα είμαστε κάτω από την επιρροή του ανάδρομου φαινομενικά Ερμή στον Κριό που δε διευκολύνει ιδιαίτερα θέματα επικοινωνίας.

Σκορπιός

Ο Ερμής γυρίζοντας ανάδρομος στον Κριό θα μας δώσει από σήμερα μια γεύση από τα παρατράγουδα του και για το δικό σας ζώδιο ή ωροσκόπο αυτά θα συνδέονται με την καθημερινότητα της δουλειάς σας, τις σχέσεις με συνεργάτες ή πελάτες. Ας είστε προσεκτικοί σε τι δεσμεύεστε, τι υπογράφετε και βέβαια διπλά προσεκτικοί με την επαγγελματική σας αλληλογραφία. Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας φαίνεται ότι μπορεί να έχετε ένα πολύ φορτωμένο καθημερινό πρόγραμμα και θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι για να τα προλάβετε όλα, αλλά και να μην έχετε προβλήματα. Προσοχή ακόμη στις σχέσεις με τους ανθρώπους που έχετε καθημερινή επαφή σήμερα καθώς όλοι μπορεί να είναι στην «τσίτα». Επειδή γενικότερα οι συνθήκες είναι πιο πιεστικές αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε κι εσείς πιο ευέλικτοι και προσαρμοστικοί.

Τοξότης

Η Δευτέρα φέρνει τα επαγγελματικά και τα οικονομικά και γενικώς το «χρήμα» και τα αποκτήματα σας στην πρώτη θέση των προτεραιοτήτων σας. Αυτός δεν είναι λόγος να προβληματίζεστε, αφού μπορεί να υπάρξουν καινούριες προτάσεις, ευκαιρίες και τρόποι εξεύρεσης νέων πηγών εσόδων. Φυσικά δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να έρχονται φουσκωμένοι λογαριασμοί. Μολονότι μπορεί να σας πιάνει απαισιοδοξία, πιστέψτε με τα πράγματα θα ομαλοποιηθούν στην πορεία του Απριλίου κι ακόμη περισσότερο τον Μάιο. Απλά μην το κάνετε χειρότερο κάνοντας αναίτια έξοδα. Από σήμερα με την ανάδρομη πορεία του Ερμή ξεκινά και μια περίοδος με διάφορα ευτράπελα στην καθημερινότητα σας σε θέματα επικοινωνίας, ακόμη όμως και μετακινήσεων. Από την άλλη μπορεί να έχετε επιστροφές ατόμων από το ερωτικό σας παρελθόν.

Αιγόκερως

Η Σελήνη θα βρίσκεται από το πρωί στο ζώδιο σας και θα πιέζει αρκετά την καθημερινότητα σας με θέματα που αφορούν στις σχέσεις ή στις συνεργασίες σας. Μπορεί να νιώθετε πιεσμένοι σε ό,τι αφορά τον διαθέσιμο χρόνο σας προκειμένου να κάνετε όλα όσα είναι απαραίτητα και να έχετε το αίσθημα της ασφυξίας, μπορεί να χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει να τα βγάλετε πέρα κι αυτό το άτομο να μην υπάρχει ή να μην είναι διαθέσιμο προς στιγμήν. Η συμβουλή μου είναι μην πιέζετε τα πράγματα πολύ αφού βλέπετε ότι όλα καθυστερούν. Από σήμερα άλλωστε γυρίζει ανάδρομος κι ο Ερμής και ξεκινούν οι συνήθεις παρενέργειες του. Αν επείγει να φύγετε από μια δουλειά ή ένα σπίτι βρείτε ίσως μια συμβιβαστική λύση προς το παρόν και κάντε τα πλάνα σας για αργότερα. Ακόμη μπορεί να υπάρχει μια εκκρεμότητα του παρελθόντος που ζωντανεύει αυτή τη στιγμή.

Υδροχόος

Αν υπάρχει κάτι που κάνετε με ζήλο, επιμονή και εμμονή αυτή την περίοδο είναι «να σκέφτεστε»! Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της μέρας βρίσκεται μέσα σε ένα αρκετά σκοτεινό κομμάτι του ωροσκοπίου σας μέσα στον 12ο Ηλιακό σας οίκο. Σε κάθε περίπτωση αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάτι δουλεύετε πιθανώς και αρκετά μοναχικά ή ότι έχετε αρκετές υποχρεώσεις και ένα φορτωμένο πρόγραμμα που σας εξαντλεί ενεργειακά. Μπορεί να είναι μια προετοιμασία που χρειάζεται π.χ. αν θέλετε να δώσετε εξετάσεις, αν ετοιμάζετε μια επιχείρηση, γράφετε κάτι ή σχεδιάζετε κάτι. Όμως η Δευτέρα, καθώς ο Ερμής ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, δημιουργεί από την άλλη και μια ψυχική ή πνευματική υπερένταση καθώς φαίνεται ότι μπορεί να είναι δύσκολο να συμφωνήσετε σε κάποια πράγματα με άλλους που συνεργάζεστε ή υπάρχει ασάφεια και σύγχυση στη δουλειά. Μην το βάζετε κάτω και μην απογοητεύεστε.

Ιχθύες

Πολλά και ποικίλα τα ενδιαφέροντα και οι δραστηριότητες σας αυτές τις μέρες, με προεξέχουσα την ανάγκη σας όμως να μοιραστείτε με τους άλλους τις ιδέες, τα σχέδια, τις αγωνίες σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα δίνει έμφαση στις επαφές ή τις κοινές δραστηριότητες με φίλους, συνεργάτες ή και τα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Ενδεχομένως να υπάρχει σήμερα κάτι πιεστικό στον οικονομικό τομέα σε αυτή τη φάση που δεν σας επιτρέπει να κάνετε όσα ονειρεύεστε ή όσα χρειάζονται για να εξελιχθούν καλύτερα τα θέματα σας. Σήμερα όμως που ο Ερμής γυρίζει φαινομενικά ανάδρομος προσέξτε ιδιαίτερα και τις σχέσεις με φίλους και συνεργάτες, καθώς εύκολα μπορεί να διαταραχτούν για ψύλλου πήδημα αφού όλοι έχουν μεγαλύτερη νευρικότητα και ένταση.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ