Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Απριλίου

Tα τρία πιο τυχερά ζώδια των εορταστικών ημερών του Δεκέμβρη

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 2η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Πρόκειται για μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα και πρέπει να την αξιοποιήσουμε στο έπακρο

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε όλη τη διάρκεια της Τρίτης μάς υπενθυμίζει τις υποχρεώσεις μας και μας καλεί να έχουμε ένα πρακτικό τρόπο προσέγγισης στα πράγματα για να είμαστε αποτελεσματικοί, αλλά να είμαστε κι αρκετά υπομονετικοί. Η Σελήνη από αυτό το ζώδιο σήμερα σχηματίζει ως επί το πλείστον θετικές όψεις. Το πρωί σχηματίζει εξάγωνο με τον Κρόνο στους Ιχθύς που αυξάνει το αίσθημα της ευθύνης και ευνοεί τις οργανωτικές μας ικανότητες, ενώ αργότερα το μεσημέρι το τρίγωνο με τον Δία κάνει τη μέρα πιο ευχάριστη δίνοντας μια θετική προδιάθεση για τις σχέσεις μας. Στην πορεία θα συναντηθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό φέρνοντας κάποια απρόοπτα αλλά που μπορούμε να διαχειριστούμε, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Ανάδρομος Ερμής στον Κριό – Ένταση στην επικοινωνία

Ο Ερμής γυρίζει στον Κριό σε ανάδρομη πορεία και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 25 Απριλίου, τα χαρακτηριστικά θα είναι εγρήγορση, αποφασιστικότητα, βιασύνη, παρόρμηση και εσωτερική ένταση. Στις συζητήσεις ελλοχεύει κίνδυνος για εντάσεις, οι παρορμητικοί χαρακτήρες αναγκαίο θα είναι να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν διαφωνίες οι απόψεις ενδεχομένως να διατυπωθούν με στόμφο και εναντίωση.

Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο θα χρειαστεί μεθοδικότητα, οι ενέργειες θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες και όχι σπασμωδικές. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια προσοχή στις εντάσεις και στις ανταγωνιστικές διαθέσεις, για να δοθούν λύσεις θα πρέπει να μείνει στην άκρη ο εγωισμός και να υπάρχει συγκατάβαση.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Ήλιο ίσως να υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες, ο τρόπος σκέψης θα πρέπει να είναι πρακτικός. Στις συζητήσεις και στις επαφές όσοι προσπαθήσουν να επιβληθούν θα προκαλέσουν εναντιώσεις, ελλοχεύει κίνδυνος για ρήξεις και αντιπαραθέσεις.

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι μια θετική όψη, τα χαρακτηριστικά θα είναι ορθολογισμός, εσωτερική πειθαρχία, οι μεθοδικές επιδιώξεις θα έχουν θετικό αποτέλεσμα.

Με τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία και τον Ουρανό ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για κοινωνική δικτύωση, ανοίγματα θα προκύψουν για επαφές, γνωριμίες, δραστηριότητες. Πρωτοποριακός θα είναι ο τρόπος σκέψης, θα ακουστούν καινοτόμες προτάσεις, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Μια θετική μέρα για τα θέματα που αφορούν στην καριέρα και γενικότερα στο μέλλον των επαγγελματικών σας θα έχετε σήμερα και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να είστε παραγωγικοί στη δουλειά σας, να κάνετε συζητήσεις, διαπραγματεύσεις ή ακόμη και μια σύσκεψη ζητώντας καλές ιδέες από τους συνεργάτες σας. Αν ψάχνετε δουλειά ή μια καλύτερη δουλειά ίσως είναι η κατάλληλη μέρα για να περάσετε από συνέντευξη ή να στείλετε ένα βιογραφικό. Η πρακτική προσέγγιση στα πράγματα είναι αυτή που θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε κι ας κουραστείτε λίγο παραπάνω. Προσπαθήστε να είστε όμως αρκετά υπομονετικοί σε σχέση με τα αποτελέσματα για να μην απογοητεύεστε.

Ταύρος

Η Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για το ζώδιο σας και μπορεί να έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, σε θέματα σπουδών ή σε συζητήσεις για την προώθηση των σχεδίων σας. Με το εξάγωνο προς τον Κρόνο φαίνεται ότι λειτουργεί σωστά η κρίση σας ενώ θα είστε και πιο επινοητικοί. Ευνοεί ακόμη τις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα. Η μέρα προσφέρεται εκτός των άλλων και για να είστε πιο χαλαροί και στις προσωπικές σας σχέσεις. Επειδή Τετάρτη και Πέμπτη θα είναι πιο απαιτητικές μέρες, προσπαθήστε σήμερα να οργανώσετε έτσι τον χρόνο σας ώστε να βάλετε τα δύσκολα και μην τα αναβάλλετε.

Δίδυμοι

Η Τρίτη ξεκινά κυρίως με πρακτικές και οικονομικές ως επί το πλείστον έγνοιες και ίσως προσπαθείτε να βάλετε σε μια τάξη λογαριασμούς, οικονομικές υποχρεώσεις και ό,τι άλλο πρέπει για να νιώθετε ασφαλείς. Μολονότι η πρακτική Σελήνη στον Αιγόκερω δεν είναι η αγαπημένη του ζωδίου σας, οι όψεις της την κάνουν πιο ευχάριστη και διασκεδαστική. Οι όψεις της με τον Κρόνο και τον Δία είναι πολύ βοηθητικές για να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμα σας, να έχετε θετικές αποκρίσεις στη δουλειά και καλύτερες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό βοηθά, όταν ξεμπερδέψετε με όλα όσα πρέπει να κάνετε, να αξιοποιήσετε βραδάκι για τη χαλάρωση και τη διασκέδαση σας.

Καρκίνος

Ιδιαίτερα κοινωνική μπορεί να είναι η Τρίτη για σας με τη Σελήνη απέναντι σας να σχηματίζει όμορφες όψεις με τον Κρόνο, τον Δία και τον Ουρανό στο τέλος της ημέρας. Έτσι μπορεί να έχετε κανονίσει μια συνάντηση με φίλους, να γιορτάζετε ένα γεγονός ή να συναντιέστε με αγαπημένα πρόσωπα. Θετική μπορεί να είναι η μέρα και για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν θέλετε να εισακουστεί η άποψη σας σε κάποιο συνεργάτη ή ανώτερο σας είναι μια καλή μέρα για να το συζητήσετε. Οι αντιστάσεις ή τα εμπόδια που θα συναντήσετε από άλλους θα είναι μειωμένα στην επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη για τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια επαφή για επαγγελματικούς ή προσωπικούς λόγους που να σας φέρει χαρά.

Λέων

Η Τρίτη ξεκινά με μια Σελήνη στον πρακτικό Αιγόκερω που σας προσγειώνει στην καθημερινότητα και στις πρακτικές σας ανάγκες και υποχρεώσεις, με έμφαση τόσο σε θέματα εργασίας όσο και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Αν αντιμετωπίζετε ένα θέμα υγείας, αν ψάχνετε τον κατάλληλο γιατρό, θεραπεία ή σύμβουλο φυσικής κατάστασης είναι μια καλή μέρα για έρευνα. Επίσης αν θέλετε να κάνετε εξετάσεις, ένα έλεγχο στην υγεία σας, η μέρα προσφέρεται. Πολύ καλή μέρα και για τις εργασιακές σας σχέσεις, αλλά και να προωθήσετε θέματα δουλειάς, να κάνετε γνωστές τις υπηρεσίες ή τα προϊόντα της δουλειάς σας διαφημίζοντας τα ή να έχετε μια αύξηση στις πωλήσεις σας αν ασχολείστε με το εμπόριο.

Παρθένος

Από τις θετικές μέρες της εβδομάδας η σημερινή ιδιαίτερα για το ζώδιο σας, καθώς η Σελήνη από τον Αιγόκερω σχηματίζει μόνο θετικές όψεις ξεκινώντας από το πρωί με τον Κρόνο, στην πορεία με τον Δία και το βράδυ με τον Ουρανό. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε σε θέματα σχέσεων προσωπικών ή επαγγελματικών, σε θέματα που αφορούν τα παιδιά ή τα νεότερα σε ηλικία άτομα. Ιδανική μέρα για θέματα που αφορούν επικοινωνία, σπουδές, έρευνα, διαφήμιση της δουλειάς ή των υπηρεσιών σας. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχετε μια θετική εξέλιξη σε μια προσωπική σχέση ή ακόμη και στη δουλειά. Σε κάθε περίπτωση η μέρα είναι παραγωγική χωρίς ιδιαίτερα εμπόδια και προβλήματα. Εκμεταλλευτείτε την στο έπακρο, καθώς τέτοιες μέρες σπανίζουν μες τον Απρίλιο.

Ζυγός

Αν και η Σελήνη στον Αιγόκερω μας υπενθυμίζει τα «πρέπει» μας, η σημερινή μέρα είναι σαφώς πιο θετική και τυχερή σε σχέση με τις επόμενες. Μπορείτε να την εκμεταλλευτείτε για θέματα που αφορούν ένα νέο ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε, για τα οικογενειακά σας, για να ρυθμίσετε θέματα ακινήτων ή της περιουσίας σας. Ακόμη, αν σκέφτεστε να κανονίσετε κάτι σπίτι με φίλους ή συγγενείς επιλέξτε τη σημερινή μέρα καλύτερα. Ακόμη είναι μια μέρα που ευνοεί συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα ή τα θέματα μιας συνεργασίας. Οι τόνοι θα είναι πιο χαμηλοί και θα υπάρχει πνεύμα σύμπνοιας σε σχέση με τις επόμενες πιο εκρηκτικές μέρες αυτής της εβδομάδας.

Σκορπιός

Θετική στο σύνολο της η Τρίτη και μπορείτε να την αξιοποιήσετε για να έχετε θετικά αποτελέσματα στις σχέσεις σας προσωπικές ή επαγγελματικές. Ακόμη είναι πολύ βοηθητική για όλα τα θέματα επικοινωνίας, διαφήμισης, προώθησης της δουλειάς σας, σπουδών, σεμιναρίων, αλλά και επαφών, διαπραγματεύσεων. Κανονίστε το πρόγραμμα σας με τέτοιο τρόπο ώστε να σας μείνει και χρόνος για να τον διαθέσετε στον εαυτό σας και όσους αγαπάτε. Μια έξοδος το βράδυ θα σας φτιάξει τα κέφια ακόμη περισσότερο. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι επόμενες μέρες και ιδιαίτερα αύριο το βράδυ και η Πέμπτη θα σας πιέσουν, προσπαθήστε αν έχετε δύσκολα στο πρόγραμμα σας να τα προγραμματίσετε σήμερα και να μην τα αναβάλλετε.

Τοξότης

Τα πρακτικά ζητήματα των οικονομικών και της δουλειάς φέρνει στο προσκήνιο η Σελήνη στον Αιγόκερω σήμερα και σας καλεί να οργανώσετε καλύτερα το πλάνο εσόδων – εξόδων για να έχετε τον έλεγχο και να μην πιέζεστε. Αν έχετε να κάνετε επαγγελματικές ή οικονομικές διαπραγματεύσεις σήμερα είναι μια θετική μέρα, ιδιαίτερα προς το μεσημέρι που η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Δία. Σε καμία περίπτωση μην το αφήσετε για την άλλη εβδομάδα. Και οι άλλοι θα είναι πιο δεκτικοί προς εσάς σήμερα και θα υπάρχει καλύτερη συνεννόηση. Βοηθητική η όψη και σε θέματα υγείας.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα όλη μέρα συναντά σε ευνοϊκές όψεις τον Κρόνο, τον Δία και τον Ουρανό δίνοντας ένα ξεχωριστό αλλά και πιο ευχάριστο και τυχερό τόνο στη μέρα σας. Προσπαθήστε τα δύσκολα και τα απαιτητικά να τα προγραμματίσετε σήμερα, γιατί αύριο δεν θα είναι το ίδιο εύκολη μέρα. Αν έχετε να κάνετε κάποια συζήτηση, μια διαπραγμάτευση, κάποιες επαφές, προτιμήστε τη σημερινή μέρα για να έχετε ένα πιο θετικό αποτέλεσμα. Ακόμη και για μια έξοδο για διασκέδαση το αποψινό βράδυ προσφέρεται πολύ περισσότερο. Αν είστε γεννημένοι στις αρχές του ζωδίου μπορεί να προκύψει μια θετική εξέλιξη είτε στα ερωτικά είτε στα οικονομικά σας.

Υδροχόος

Πιο χαλαρή η σημερινή μέρα αγαπητοί μου Υδροχόοι, ενώ είναι εξαιρετική αν θέλετε να κλείσετε εκκρεμότητες της δουλειάς. Μην τις αφήσετε για αργότερα μες την εβδομάδα και κυρίως όχι Τετάρτη και Πέμπτη, γιατί θα αγχωθείτε περισσότερο και ενδεχομένως να μην προχωρήσουν και όπως θέλετε. Ακόμη, η σημερινή μέρα προσφέρεται για να κάνετε έναν έλεγχο υγείας ή να βάλετε σε ένα πρόγραμμα διατροφή και άσκηση. Αν ψάχνετε να βρείτε τον κατάλληλο σύμβουλο για τα θέματα της υγείας σας είναι πολύ πιθανόν σήμερα να τον βρείτε. Καλή μέρα αν θέλετε να συζητήσετε και για επαγγελματικά θέματα ή να προωθήσετε θέματα της δουλειάς σας. Σε γενικές γραμμές θα είστε κι εσείς πιο υπομονετικοί και δεν θα βιάζεστε να έχετε άμεσα αποτελέσματα στις προσπάθειες σας. Στο τέλος της μέρας μπορεί να προκύψει κάτι απρόσμενο, αλλά όχι απαραίτητα αρνητικό.

Ιχθύες

Μια πολύ καλή μέρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας είναι η σημερινή και μάλιστα είναι άκρως βοηθητική σε θέματα που αφορούν τους στόχους σας, τη δουλειά σας, τις σπουδές, την πνευματική εργασία. Μπορείτε να βρείτε πιο εύκολα υποστηρικτές και συμμάχους ή μπορεί να εμπνεύσετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και άλλους και να σας στηρίξουν. Αν έχετε να κάνετε μια παρουσίαση, να συζητήσετε μια νέα ιδέα σας μην το αναβάλλετε για τις επόμενες ημέρες. Σήμερα θα έχετε πιο θετικές εξελίξεις. Πολύ θετική η μέρα αν θέλετε να κανονίσετε κάτι και με φίλους για το βράδυ. Αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να υπάρχει κάποια εξέλιξη σε σχέση με ένα στόχο σας που μπορεί να σας ικανοποιήσει ή να δεχτείτε τη στήριξη ενός φίλου-ης.

 

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ