Κέιτ Μίντλετον: Την εκβίαζε άγνωστος πως θα αποκαλύψει πως είχε καρκίνο


Στις 22 Μαρτίου η Κέιτ Μίντλετον έκανε γνωστό στον πλανήτη πως δίνει μάχη με τον καρκίνο. Η εν λόγω ανακοίνωση ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από όργιο φημών για την υγεία της, ωστόσο σύμφωνα με τους Βρετανούς φαίνεται πως είχε προηγηθεί εκβιασμός προς την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Σύμφωνα με την Daily Mail και τον δημοσιογράφο Ephraim Hardcastle, η πριγκίπισσα της Ουαλίας και το παλάτι του Κένσιγκτον δέχτηκαν απειλές από άγνωστο άτομο, που τους προειδοποιούσε πως μέσα στις επόμενες ώρες θα δώσει στη δημοσιότητα τον ιατρικό φάκελο της Κέιτ.

Το δημοσίευμα δεν αναφέρει ωστόσο αν η πληροφορία έχει διαρρεύσει από την London Clinic, στην οποία βρισκόταν η Κέιτ ή από κάποιο άτομο του περιβάλλοντός της.

Το παλάτι του Κένσινγκτον είχε επικοινωνήσει σχετικά με τη διάγνωση της Κέιτ, γεγονός που δεν άφηνε άλλη επιλογή από το να βιαστούν να προλάβουν την ιστορία, δήλωσε ο πληροφοριοδότης στη στήλη του Ephraim Hardcastle της Daily Mail.

Από που προήλθε η πληροφορία για την Κέιτ Μίντλετον

Δεν είναι σαφές αν η διαρροή προήλθε από το εσωτερικό της Κλινικής του Λονδίνου, όπου η πριγκίπισσα υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ή από αλλού.

«Όποιος κι αν ήταν ο λόγος, η καθολική επιδοκιμασία που εισέπραξε η Κέιτ επιβεβαίωσε ότι ήταν η σωστή απόφαση», ανέφερε η στήλη.

Μετά από εβδομάδες φρενήρων εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με την υγεία και την ευεξία της, η Κέιτ δημοσίευσε το ειλικρινές βιντεοσκοπημένο μήνυμα πριν από λίγο περισσότερο από μία εβδομάδα, επιβεβαιώνοντας ότι υποβάλλεται σε χημειοθεραπεία για καρκίνο.

Η πριγκίπισσα, μίλησε για το «τεράστιο σοκ» μετά τις εξετάσεις που εντόπισαν καρκίνο μετά την εγχείρηση στην κοιλιά της και για τους “απίστευτα δύσκολους δύο μήνες” που βίωσε η οικογένειά της, με τη φωνή της να σπάει από τη συγκίνηση κατά διαστήματα κατά τη διάρκεια του υλικού.

Η μορφή του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η μελλοντική βασίλισσα ξεκίνησε μια πορεία «προληπτικής χημειοθεραπείας» στα τέλη Φεβρουαρίου και λέγεται ότι έχει θετική νοοτροπία για την ανάρρωσή της και είναι σε καλή διάθεση, περιγράφοντας τον εαυτό της ως «καλά και κάθε μέρα γίνεται πιο δυνατή».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ