Μήνυση και αγωγή Μαρέβας Μητσοτάκη κατά Έλενας Ακρίτα


Η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη κινείται νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα

Την οδό της δικαιοσύνης λαμβάνει πλέον το θέμα με την Μαρέβα Μητσοτάκη και την Έλενα Ακρίτα.

Η σύζυγος του πρωθυπουργού κινείται νομικά κατά της Έλενας Ακρίτα, καταθέτοντας κατά της βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε ανάρτηση στο Facebook στο οποίο στηρίζει τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ενώ αναφέρει ότι «έχει στοχοποιηθεί», για να χτυπήσουν τον ίδιο.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έρχεται σε συνέχεια των νομικών ενεργειών που αναμένεται να αναλάβει η σύζυγός του, Μαρέβα Γκραμπόφκσι, έπειτα από «συκοφαντική» όπως την χαρακτηρίζει ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα εις βάρος της. Μάλιστα, από το πρωθυπουργικό γραφείο ζητήθηκε η άρση της ασυλία της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που έκανε δεκτό η ίδια.

Στην ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφέρεται ότι η σύζυγός του στοχοποιήθηκε ακριβώς επειδή είναι σύζυγός του, ώστε να κάνουν στον ίδιο ζημιά. Επίσης, ο πρωθυπουργός αναφέρει χαρακτηριστικά ότι «όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου».

Η ανάρτηση:

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός. Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο.

Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά. Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα.

Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά.

Όμως αντέξαμε, και προς στιγμήν νομίσαμε ότι τουλάχιστον αυτή η φάση της πολιτικής τοξικότητας έχει παρέλθει. Μέχρι που η Μαρέβα ξαναέγινε πρωτοσέλιδο με ένα τελείως ψευδές και ανυπόστατο δημοσίευμα. Για να ακολουθήσει μια χυδαία και απρόκλητη ανάρτηση της βουλευτή επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Χρειάζεται μεγάλο συγγραφικό ταλέντο για να χωρέσει τόσα ψέματα και τόση κακία σε μία ανάρτηση.

H Μαρέβα θα κινηθεί νομικά. Και εγώ θα πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ. Όποιος θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου πολιτικά, είναι ελεύθερος το κάνει. Όμως ας αφήσουν επιτέλους εκτός πολιτικής σύγκρουσης την οικογένειά μου.»


Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ