Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη: Αυτοί είναι οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού μου


Ο Γιάννης Τοπαλούδης, με αφορμή τη δολοφονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, αποκάλυψε ένα περιστατικό που είχε συμβεί στην Ελένη, ένα χρόνο πριν τη δολοφονία της.

Με την αποτρόπαια δολοφονία έξω από το Αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων και τη δολοφονία 28χρονης Κυριακής ασχολήθηκε η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

Στην εκπομπή συμμετείχε και το πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ο οποίος καθήλωσε και συγκλόνισε με τα λόγια του.

«Αυτοί ήταν οι δύο πρώτοι δολοφόνοι της Ελένης»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως η κόρη του, ένα χρόνο πριν από την δολοφονία της, είχε μεταβεί μαζί με άλλες τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου και είχε καταγγείλει τον βιασμό της. Αστυνομικοί του τμήματος δεν της έδειξαν τον σεβασμό που έπρεπε χαρακτηρίζοντας τους ως τους πρώτους δολοφόνους της κόρης του.

Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ θέλω να σταθώ σε ότι αφορά το δικό μας περιστατικό με την Ελένη μας ότι είχε πάει την προηγούμενη χρονιά, όπου είχε βιαστεί, ήταν 20 χρονών και βρήκε το θάρρος και πήγε με τρεις συμφοιτήτριες της στο αστυνομικό τμήμα της Ρόδου», είπε αρχικά, για να συμπληρώσει, «κι εκεί τι της είπαν ένας αστυνομικός και ένας αξιωματικός; Να πας να βρεις το βίντεο και να μας το φέρεις. Αυτοί οι δύο ήταν οι πρώτοι δολοφόνοι του παιδιού. Και δυστυχώς, την επόμενη χρονιά, όταν έγινε το συμβάν της δολοφονίας της κόρης μου, πήγαν στην ανακρίτρια, αυτοβούλως, και έδωσαν γι’ αυτό το… περσινό συμβάν. Ίσως γιατί είχαν τη φωλιά τους λερωμένη».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ