Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 5 Απριλίου

Αυτά τα 5 ζώδια θα σε προδώσουν
Αυτά τα 5 ζώδια θα σε προδώσουν

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 5η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

3 zώδια ευνοούνται σήμερα

Η Παρασκευή ξεκινά με τη Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου να σχηματίζει μια τελευταία όψη εξαγώνου με τον Ερμή, δίνοντας ένα σούπερ επικοινωνιακό τόνο τις πρωινές ώρες. Βέβαια ακόμη και με θετικές όψεις όταν ενεργοποιείται ο ανάδρομος Ερμής πολλές φορές μπορεί να δείξει καθυστερήσεις, μικροπροβλήματα στην επικοινωνία ή στις μετακινήσεις. Στις 08:39 θα βγει σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι και συγκεκριμένα στις 14:12 που θα περάσει στους Ιχθύς. Το κύριο αστρολογικό θέμα της ημέρας βέβαια είναι ότι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της ομορφιάς, του χρήματος και των σχέσεων, προχωρά στον Κριό, σε ένα ενθουσιώδες, παρορμητικό και πύρινο ζώδιο κάνοντας μας όλους λίγο πιο αισιόδοξους και δραστήριους μέχρι τις 29/04 που θα παραμείνει σε αυτό το ζωδιακό περιβάλλον. Κριοί, Λέοντες και Τοξότες θα επωφεληθούν από αυτή την επιρροή λίγο περισσότερο, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Αφροδίτης στον Κριό – Αυθόρμητες προσεγγίσεις

Η Αφροδίτη κάνει την εμφάνιση της στον Κριό και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση μέχρι τις 29 Απριλίου, ανοίγματα θα υπάρξουν για νέες γνωριμίες, δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί. Τα χαρακτηριστικά θα είναι αισιοδοξία, ζωτικότητα, δυναμικότητα, αυτοπεποίθηση. Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στο φλερτ, στη διασκέδαση, οι προσεγγίσεις θα είναι άνετες, αυθόρμητες, ελκυστικές, ίσως να προκύψουν καινούργιοι έρωτες.

Ζευγάρια που διατηρούν μακροχρόνιο δεσμό θα μπορέσουν να ανανεώσουν τη σχέση τους, στόχος θα είναι ο απεγκλωβισμός από τη ρουτίνα. Σε θέματα οικονομικής φύσης θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκπεραιώσεις, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για επιδιώξεις και θετική εξέλιξη.

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στους Ιχθείς, τα χαρακτηριστικά θα είναι συναισθηματισμός, συμπόνια, διαίσθηση, φαντασία. Προσοχή στις έντονες ονειροπολήσεις, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να μείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα.

Ευνοούνται επαγγέλματα καλλιτεχνικής φύσης, θα υπάρξει φαντασία, έμπνευση, το πνεύμα θα είναι δημιουργικό. Βελτιώνονται οι σχέσεις προσωπικές, επαγγελματικές, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές. Τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να εκφράσουν τα αισθήματά τους, ανοίγματα θα υπάρξουν για επανασυνδέσεις.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον ανάδρομο Ερμή στις συζητήσεις θα υπάρξει δυνατότητα για συνεννόηση, λύσεις θα βρεθούν στα δύσκολα ζητήματα, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο σας σήμερα τα ξημερώματα για να βοηθήσει τη διάθεση, την εμφάνιση, αλλά και την προσωπική σας ζωή μέχρι τις 29/04. Μέσα σε ένα αρκετά ρευστό και ανασφαλές πλαίσιο που πολλά κινούνται υπογείως και που δεν έχετε ίσως κι εσείς τη φοβερή όρεξη να ανταποκριθείτε σε κοινωνικές και φιλικές προσκλήσεις, το να φιλοξενείτε από σήμερα την Αφροδίτη μόνο θετικό μπορεί να είναι. Θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν, θα ενισχύσει τις σχέσεις σας και μπορεί να είναι ιδιαίτερα υποστηρικτική και στην ερωτική σας ζωή. Καιρός να κάνετε προτεραιότητα τον εαυτό σας έτσι για αλλαγή. Μόνο σε καλό μπορεί να σας βγει. Η Παρασκευή ιδιαίτερα τις πρωινές ώρες είναι σούπερ επικοινωνιακή μέρα με τη Σελήνη να σχηματίζει εξάγωνο με τον Ερμή στο ζώδιο σας. Από το μεσημέρι κι έπειτα η θέση της στους Ιχθύς σας κλείνει λίγο.

Ταύρος

Τόσο η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα όσο κι η Αφροδίτη που προχωρά από σήμερα στον Κριό σε ένα πιο ψυχολογικό τομέα του ωροσκοπίου σας δείχνουν ότι είστε με κάποιο τρόπο έτοιμοι να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας, αφήνοντας πίσω σας σχέσεις και ανθρώπους που δεν σας κάνουν. Ίσως έχετε μάλιστα αντιληφθεί ότι εξαιτίας τους δεν σημειώνετε τη πρόοδο που θα θέλατε στη ζωή σας. Αν λοιπόν το μόνο που ακούτε από έναν σύντροφο, έναν φίλο, έναν συνεργάτη είναι οι ίδιες και οι ίδιες δικαιολογίες και πολλά «θα αλλάξω» καλύτερα να μην επιμένετε. Από σήμερα περνά στον Κριό και ο κυβερνήτης πλανήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη, και θα ενισχύσει τη διαισθητική, συναισθηματική και δημιουργική σας πλευρά μέχρι τις 29/04 που θα περάσει στο ζώδιο σας.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι είσαστε πιο εστιασμένοι στον τομέα των επαγγελματικών και της καριέρας, με αποτέλεσμα αυτό το άγχος να βγαίνει και στις προσωπικές σας σχέσεις που πιθανώς δεν χαιρόσασταν όπως θα θέλατε. Μολονότι το άγχος δεν φεύγει εν μια νυκτί και όπως σας έχω ήδη προειδοποιήσει ο Απρίλιος μέχρι τις 30/04 που ο Άρης θα βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί να σας πιέζει σε αυτό το κομμάτι, από σήμερα που περνά η Αφροδίτη στον Κριό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεση αλλά και τις φιλικές σας σχέσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται μια φιλική σχέση να πάρει και μια άλλη διάσταση ίσως πιο ερωτική. Σε κάθε περίπτωση θα είστε πιο κοινωνικοί. Ακόμη ευνοούνται οι δημιουργικοί και οικονομικοί σας στόχοι. Κάντε ένα βήμα πίσω και δώστε ώθηση στην ομαδική δουλειά γιατί αυτή θα σας οδηγήσει σε μεγαλύτερη επιτυχία.

Καρκίνος

Σήμερα το πρωί πριν περάσει η Σελήνη στους φιλικούς σας Ιχθύς, κάτι που θα γίνει το μεσημέρι, πιθανώς η δράση και ο λόγος σας να μη συμβαδίζουν. Άλλα μπορεί να λέτε και άλλα μπορεί να κάνετε και μάλιστα είναι πιθανό να μην το συνειδητοποιείτε κιόλας. Ίσως λοιπόν θα πρέπει να πάρετε τη θέση του παρατηρητή απέναντι στον ίδιο σας τον εαυτό για να βρείτε πού ακριβώς μπορεί να κάνετε λάθος και τι επίσης μπορείτε να αλλάξετε ώστε να μην μπερδεύετε και τους άλλους στη ζωή σας. Οι απογευματινές ώρες με τη Σελήνη στους Ιχθύς είναι πιο βοηθητικές και σίγουρα πιο ανάλαφρες σε σχέση με το πρωί. Από σήμερα περνά στον τομέα της καριέρας και η Αφροδίτη και σας κάνει πιο «ορατούς» στη δουλειά. Αυτό μπορείτε να το αξιοποιήσετε προς όφελος σας αν επιδιώκετε μια μεταγραφή ή να κερδίσετε κάτι από τους ανωτέρους στην ιεραρχία.

Λέων

Η Σελήνη στους Ιχθύς από το μεσημέρι κι έπειτα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν τα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Μάλιστα δεν είναι απίθανο να συνειδητοποιήσετε σήμερα πόσο πολύ συνδέεται η διάθεση σας με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σας ή το περιεχόμενο του πορτοφολιού πόσο επηρεάζεται από τη διάθεση σας, ειδικά όταν για να καλύψετε άλλες ανάγκες μπαίνετε σε διαδικασία να κάνετε αγορές. Όσο πιο ήρεμοι και ψύχραιμοι είστε στη διάρκεια της μέρας τόσο καλύτερα θα ολοκληρώσετε αυτά που έχετε να κάνετε. Η Αφροδίτη από τον Κριό θα σας βοηθήσει να ελευθερωθείτε με τον καλύτερο τρόπο από σχέσεις και καταστάσεις που νιώθετε ότι σας εγκλωβίζουν. Η επιθυμία σας να κάνετε αλλαγές ακόμη και στον φιλικό ή επαγγελματικό σας κύκλο θα είναι πιο έντονη από σήμερα και στο υπόλοιπο του Απριλίου.

Παρθένος

Σήμερα είναι μια ιδιαίτερα συναισθηματική και κάπως ασταθής για τη ψυχολογία σας μέρα, με τη Σελήνη αρχικά στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι και κατόπιν στους Ιχθύς και την Αφροδίτη να προχωρά στον Κριό. Θα σας απασχολήσουν πιο πολύ τα προσωπικά σας ζητήματα και θα είστε απορροφημένοι ίσως από τις σκέψεις και τα διλήμματα που έχετε. Να επιλέξετε με βάση την καρδιά ή το μυαλό; Αν δεν ξέρετε την απάντηση τότε καλύτερα να περιμένετε να ξεκαθαρίσει το θολό τοπίο που έχετε αυτή τη στιγμή στο κεφάλι σας και μη βιαστείτε να πάρετε μια δεσμευτική απόφαση. Από σήμερα περνά στον Κριό και η Αφροδίτη φέρνοντας στο προσκήνιο τα οικονομικά μιας συνεργασίας ή γενικότερα τα οικονομικά σας θέματα. Πιθανώς μέχρι τις 29/04 να έχετε κάποιο κέρδος.

Ζυγός

Η ειλικρίνεια θα είναι το όπλο σας σήμερα σε οποιαδήποτε κατάσταση κι αν αντιμετωπίσετε στον χώρο της δουλειάς ή στην καθημερινότητα σας. Ακόμη κι αν αυτό που έχετε να πείτε είναι δυσάρεστο για τους άλλους, δε σημαίνει ότι πρέπει να το παρουσιάσετε πασπαλισμένο με χρυσόσκονη για να αρέσει. Σήμερα μπορεί κάποιος στο επαγγελματικό σας περιβάλλον ή το σπίτι να σας πιέσει να κάνετε κάτι με τον δικό του τρόπο ή με ένα πιο παραδοσιακό και δοκιμασμένο τρόπο κι εσείς να έχετε τις αντιρρήσεις σας. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Κριό και θα είναι αρκετά βοηθητική σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Αν το προηγούμενο διάστημα είχατε πολλά προβλήματα σε μια σχέση ή συνεργασία, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε πρωτοβουλία να λειάνετε το έδαφος και να γλυκάνετε τα πράγματα.

Σκορπιός

Με τη Σελήνη στον Υδροχόο τις πρωινές ώρες μπορεί να νιώσετε μια απόσταση ανάμεσα σε αυτό που ήσασταν κάποτε σε σχέση με αυτό που είστε τώρα. Μπορεί να κάνετε λοιπόν κάποιες διαπιστώσεις στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα πράγματα ή μπορεί ακόμη και τώρα να νιώθετε ότι πρέπει να κάνετε και άλλες αλλαγές στη στάση και τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, ιδιαίτερα στον χώρο της εργασίας ή στις καθημερινές σας επαφές. Η Αφροδίτη προχωρά στον Κριό σήμερα και ευνοεί τις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και την ίδια τη δουλειά. Μπορεί να είναι ένα ιδιαίτερα εποικοδομητικό διάστημα για σας μέχρι τις 29/04 και μάλιστα είναι πιθανό να δεχτείτε κάποια επαγγελματική πρόταση. Θετική περίοδος και για να περιποιηθείτε την υγεία και την εμφάνιση σας.

Τοξότης

Είναι ωραίο να μιλάς με αυτοπεποίθηση και να ξέρεις τι λες, αλλά πιο ωραίο είναι να μιλάς και να έχεις ενσυναίσθηση, να καταλαβαίνεις την επιρροή που έχουν τα λόγια σου στους γύρω. Σήμερα λοιπόν είναι από τις μέρες που πρέπει να προσέξετε πώς επηρεάζετε τους άλλους όταν συζητάτε, γιατί μπορεί να λέτε αυτά που νιώθετε μεν αλλά να μην είστε πολύ συγκεντρωμένοι σε αυτά που λέτε και να ακουστείτε «κάπως» στους άλλους. Από σήμερα περνά στον φιλικό σας Κριό και η Αφροδίτη μέσα στον τομέα του έρωτα, των φλερτ, της χαράς, της διασκέδασης, της δημιουργίας και των παιδιών. Σε όλα αυτά θα έχετε έναν σύμμαχο για να περνάτε πιο όμορφα τις μέρες του Απριλίου μέχρι τις 29/04.

Αιγόκερως

Η Παρασκευή είναι από τις θετικές μέρες της εβδομάδας και μπορείτε πιο εύκολα να επικοινωνήσετε με τους άλλους και να είστε λίγο πιο εξωστρεφείς, ιδιαίτερα από το μεσημέρι κι έπειτα που η Σελήνη θα προχωρήσει στους Ιχθύς. Είναι αλήθεια ότι έχετε πολλά στο μυαλό σας κυρίως πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών και πιθανώς να έχετε απομακρυνθεί κάπως από φίλους, γνωστούς και συγγενείς. Κανονίστε μια έξοδο για το βράδυ ή και μια εκδρομή για το γουηκέντ για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Από σήμερα παίρνει θέση η Αφροδίτη στον Κριό και θα επηρεαστούν με θετικό τρόπο οι οικογενειακές σας σχέσεις, αλλά και ό,τι σχετίζεται με το σπίτι ως ακίνητο.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες και πιθανώς να χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Μην πιέζεστε όμως σε αυτή τη φάση και σαφώς μην παρασύρεστε στις αποφάσεις σας από τους άλλους ακόμη κι αν είναι φίλοι σας ή συγγενείς σας. Είναι καλύτερα να περάσετε λίγο χρόνο με τον εαυτό σας και να αφήσετε τη διαίσθηση και το ένστικτό σας να σας οδηγήσουν στις αποφάσεις σας αυτές τις μέρες. Από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα περάσει στους Ιχθύς στρέφοντας την προσοχή σας στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας θέματα με μια αίσθηση άγχους, αλλά ίσως γιατί εσείς οι ίδιοι μπορεί να κολλάτε σε λεπτομέρειες. Η είσοδος της Αφροδίτης στον δυναμικό και πύρινο Κριό από τα ξημερώματα της Παρασκευής επαναφέρει την πιο εξωστρεφή και χαλαρή σας διάθεση και μπορεί να μην έχουν λυθεί όλα σας τα προβλήματα, αλλά τουλάχιστον θα έχετε κάπως πιο θετική διάθεση και θα θέλετε να μοιραστείτε και τις σκέψεις σας με τους άλλους. Κι αν δεν έχετε πολύ διαθέσιμο χρόνο δεν πειράζει αν δεν μπορείτε να βρεθείτε με τους ανθρώπους σας. Φτάνει ένα τηλεφώνημα για να φτιάξει τα κέφια τους και τα δικά σας.

Ιχθύες

Το προηγούμενο διάστημα ήσασταν πιο εστιασμένοι στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας και θέλατε να νιώθετε ικανοποιημένοι από τη δουλειά που κάνετε. Από σήμερα περνά η Αφροδίτη στον Κριό και η προσοχή σας στρέφεται στα οικονομικά και στις υλικές συνθήκες στη ζωή σας που θα σας επιτρέψουν να μπορείτε να στηρίζετε το lifestyle που επιδιώκετε. Άρα δε φτάνει μόνο να σας αρέσει η δουλειά, αλλά και να σας δίνει στο τέλος του μήνα αυτά που χρειάζεστε υλικά. Η Αφροδίτη φεύγει σήμερα από το ζώδιο σας και περνά στον τομέα των οικονομικών κάνοντας την ασφάλεια και την οικονομική εξασφάλιση προτεραιότητα. Σήμερα από το μεσημέρι κι έπειτα η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας χαρίζοντας στην ημέρα ένα αέρα ευελιξίας, αλλά και έντονης ανάγκης να επικοινωνήσετε τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ