Μακάβριο: Σερβιτόρα αποκαλύπτει ότι αναγκάστηκε να εργαστεί ακόμα και όταν βρήκε πτώμα στις τουαλέτες (vid)


Στον κλάδο της εστίασης οι εργαζόμενοι βλέπουν καθημερινά πολλούς ανθρώπους που καλούνται να τους εξυπηρετήσουν

Άλλοι είναι αγενείς, άλλοι τσιγκούνηδες, άλλοι κάνουν ασύστολο φλερτ και γενικότερα ο καθένας εκφράζεται με τον δικό του τρόπο καθώς αποτελεί μια μικρογραφία της κοινωνίας.

Ωστόσο, αν και αυτά είναι τα πιο συνηθισμένα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι σε σπάνιες περιπτώσεις υπάρχουν και περιστατικά που όχι απλώς είναι σοκαριστικά αλλά και κάποιες φορές τραγικά δύσκολα να τα διαχειριστεί ο άνθρωπος που τα βιώνει.

@itsbritneybitch131 to be clear all of these stories are old & about my PAST jobs #serverlife #serviceindustryproblems #serviceindustry #alteredbrainchemistry #serverproblems ♬ original sound – b 🦋


Αυτό λέει μια γυναίκα που μοιράστηκε μερικές από τις ιστορίες τρόμου που έζησε δουλεύοντας ως σερβιτόρα εστιατορίου.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok, η χρήστης που ονομάζεται μόνο ως «B», ανέλυσε μερικές από τις χειρότερες στιγμές της, στις οποίες περιλαμβάνεται και το γεγονός ότι αναγκάστηκε να συνεχίσει να εργάζεται ακόμη και όταν ένας πελάτης είχε μόλις πεθάνει.

Εξήγησε ότι ο άνδρας πέθανε αφού πνίγηκε στο μπάνιο και ότι η σύζυγός του ήταν «στα γόνατα ουρλιάζοντας και κλαίγοντας», αλλά παρ’ όλα αυτά το εστιατόριο παρέμεινε ανοιχτό.

«Συνεχίσαμε να σερβίρουμε τον κόσμο και όταν έβγαζαν το πτώμα του με τη σακούλα, εγώ πήγαινα το φαγητό στο τραπέζι 31» αφηγήθηκε η B στο βίντεο που ανέβασε στο Tik Tok.

(Μαμά με τα 12 παιδιά – Της λένε να κάνει «στείρωση» εκείνη όμως λέει ότι θέλει άλλα πέντε!)


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ