Πικάντικες σκέψεις ενός παντρεμένου – Να την χαραμίσω για ένα βίτσιο;


Πικάντικες σκέψεις ενός παντρεμένου που οδηγούν σε περίεργα μονοπάτια και στο τέλος βλέπεις να σου κουνάει το μαντήλι από μακριά και να αναρωτιέσαι μόνος, τι πήγε λάθος

Θα έλεγα ότι είμαστε ένα χαρούμενο ζευγάρι. Να μην πω ιδανικό, αλλά, ταιριαστό είμαστε σίγουρα. Συμφωνούμε σε όλα, απολαμβάνουμε, δοκιμάσαμε -σχεδόν- τα πάντα, όμως τώρα κολλήσαμε. Θέλουμε κάτι νέο να μας ξεσηκώσει. Κάτι καινούργιο που να μας κάνει να θέλουμε ο ένας τον άλλο περισσότερο.

Είμαστε δεδομένοι πια, και φοβάμαι μήπως χαλάσει την σχέση μας αυτή η φάση που περνάμε. Θέλω να βρω νέα πράματα που να την βάλω να βουτήξει με πάθος μαζί μου μέσα σε αυτά και να το απολαύσουμε στο έπακρο.

Μου μπήκε η ιδέα για ανταλλαγή συντρόφων

Ακούγεται εξτρίμ. Να τολμήσω να την αφήσω να πάει με άλλον; Εμένα… δεν με φοβάμαι , πήγα με πολλές πριν από αυτήν και ξέρω τον εαυτό μου ότι εν θα παρασυρθεί.
Την γυναίκα μου σκέφτομαι, που ήμουν η πρώτη της μεγάλη σχέση και ο μοναδικός της σύζυγος, (και έτσι θέλω να παραμείνει το πράμα).

Πικάντικες σκέψεις ενός παντρεμένου - Να την χαραμίσω για ένα βίτσιο;
Πικάντικες σκέψεις ενός παντρεμένου – Να την χαραμίσω για ένα βίτσιο;

Η γνώμη του ειδικού:

Την έχεις δική σου, ολόδική σου, μην την χαραμίσεις για κανένα βίτσιο! Τόσο κέρατο πέφτει γύρω μας και εσύ έχεις την πιστή και θέλεις να την βάλεις να κάτσει σε… ξένη καρέκλα; Μπορείς να τονώσεις την σχέση σας με πράματα που θα τα χαρείτε μεταξύ σας, χωρίς την βοήθεια άλλων, (μόνο με βοηθήματα).

Λοιπόν… θέλω να αφουγκραστείς τις ελλείψεις της -γιατί σίγουρα κάτι θα θέλει-, και να της κάμεις τα κέφια, έτσι ώστε να έχει έξτρα λόγο να σε ευχαριστήσει εκ νέου, και μην σου πω να σε τρελάνει με την άνεση και τη εμπειρία της.

Αν χρειαστεί αγόρασε της και πλαστικό! Με λίγα λόγια, να συνεχίσεις να την ικανοποιείς σε όλα τα επίπεδα, να την αφήνεις να σου εκφράζεται και να σου εκμυστηρεύεται όλα της τα παράπονα (αν έχει) και να μην σου περνά ποτέ από το μυαλό να την μοιραστείς με άλλον.

Η ανταλλαγή συντρόφων και οποιαδήποτε ανταλλαγή- κρύβει πολλά αναπάντεχα στο πάρε-δώσε. Απόφυγε το. Έτσι δεν θα θερμανθεί η σχέση σας 100% αλλά με το να ακούσεις τον άλλο και να προσπαθείς να τον ευχαριστείς και να ευχαριστιέσαι.
Happiness my friend, HAPPINESS.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ