Άντρας σε απόγνωση: Βοηθήστε με, η γυναίκα μου δεν θέλει κρεβάτι


Άντρας σε απόγνωση: Βοηθήστε με, η γυναίκα μου δεν θέλει κρεβάτι – Παρακαλάει την γυναίκα του για να του κάτσει – Τι συμβαίνει;

Τελικά, δεν είναι λίγοι οι άντρες που βιώνουν την απόρριψη από τις συζύγους τους μέσα σε έναν γάμο. Ο συγκεκριμένος, ήθελε να το εκφράσει δημόσια, με μια επιστολή “μαχαιριά” στην καρδιά για κάθε άντρα που αγαπάει τη σύζυγο και την οικογένειά του.

Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση που ζω. Στην πραγματικότητα, το έχω βιώσει σοβαρά τα τελευταία 2 χρόνια.

Το σεξ και κάθε μορφή οικειότητας έχουν κυριολεκτικά πεθάνει μεταξύ εμένα και της γυναίκας μου. Είμαστε παντρεμένοι τα τελευταία 8 χρόνια και έχουμε ένα παιδί 4 ετών.

Θυμάμαι τα πρώτα 2-3 χρόνια της κοινής ζωής μας πολύ χαρούμενα και οικεία. Αυτό που ήξερα, ήταν ότι δεν διαρκεί για πάντα και ξεθωριάζει με τον καιρό, αλλά αυτό που ζω δεν το περίμενα.

Τώρα έχει φτάσει σε ένα στάδιο όπου οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής δραστηριότητας δεν είναι καν στο πλάνο. Απογοητεύομαι ολοένα και περισσότερο με τη σύζυγό μου.

Σεξ: Ποια είδη επαφής αρνούνται οι περισσότεροι

Η ισορροπία της κοινής μας ζωής έχει αλλάξει με την πάροδο του χρόνου.

Με τις δουλειές του σπιτιού αλλά και την επιμέλεια του παιδιού, είναι δύσκολο να έχουμε ποιοτικό χρόνο όσο παλιά, αλλά αυτό το καταλαβαίνω. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι ότι εκμηδενίστηκε.

Άντρας σε απόγνωση: Βοηθήστε με, η γυναίκα μου δεν θέλει κρεβάτι
Άντρας σε απόγνωση: Βοηθήστε με, η γυναίκα μου δεν θέλει κρεβάτι

Είμαι ο μοναδικός τροφοδότης του σπιτιού. Δουλεύω χωρίς να παίρνω καμία οικονομική συνεισφορά από την σύζυγό μου. Ούτε η ίδια θέλει να συνεισφέρει. Αυτό συνέβαινε πάντα από την αρχή του γάμου μας.

Άντρας σε απόγνωση: Με τον καιρό έχω παρατηρήσει μερικές αλλαγές στην σύζυγό μου

– Μου μιλάει πάντα με αλαζονικό τόνο.

– Δεν γίνεται λόγος πέρα ​​από τα νοικοκυριά και τις ευθύνες.

– Από τότε που γεννήθηκε το παιδί μας δεν κοιμόμαστε στο ίδιο κρεβάτι.

Προσπάθησα να της δώσω να καταλάβει ότι όλο αυτό που ζούμε δεν είναι νορμάλ, αλλά δεν είναι καν έτοιμη να κοιμηθεί δίπλα μου.. Το επιχείρημά της είναι αν το παιδί ξυπνήσει στη μέση της νύχτας.. θα έχει έναν χάλια ύπνο.

Όποτε προσπαθώ να έρθω σε επαφή μαζί της, μου απαντά λέγοντας ότι είναι πολύ κουρασμένη ή ότι έχει περίοδο ή ότι δεν έχει διάθεση για κρεβάτι. (Αυτό δεν έχει γίνει 1-2 φορές, έχει συμβεί δεκάδες).

Δεν έχει δείξει ποτέ καμία επιθυμία να κάνει σεξ μαζί μου τα τελευταία χρόνια. Αν δεν το ζητήσω, δεν θα συμβεί ποτέ ούτε σε 100 χρόνια.

Οι τελευταίες φορές που το κάναμε, ήταν απλώς μια “ξεπέτα” σαν να μου έκανε τεράστια χάρη.

Προσπάθησα να της μιλήσω γι’ αυτό.. δεκάδες φορές τα τελευταία χρόνια και να μου εξηγήσει “γιατί συμπεριφέρεται έτσι, τι φταίει”. Μάταια…

Προσπαθώ να κάνω τη ζωή πιο ομαλή τώρα. Δεν ζητάω καθόλου σεξ, της δίνω περισσότερα δώρα, ενώ κάνω ακόμα περισσότερες δουλειές του σπιτιού.

Απλά, έχω τελματώσει. Δεν ξέρω τι περισσότερα να κάνω.

Σχεδιάζω περισσότερες διακοπές αυτό το καλοκαίρι, καθώς δεν μπορούσαμε να κάνουμε σωστές διακοπές τα τελευταία 2 χρόνια. Αλλά θέλει να φέρει τη μαμά της μαζί μας.

Απλώς δεν καταλαβαίνω τι άλλο να κάνω για να σώσω τον γάμο μου. Είμαι 38 ετών αυτή τη στιγμή και έχω φυσιολογικές σεξουαλικές ορμές. Αλλά το να αρνείται την επαφή για μήνες, είναι κάτι που δεν καταλαβαίνω και πόσο καιρό μπορώ να συνεχίσω έτσι.

Δεν θέλω να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου σε έναν γάμο χωρίς επαφή. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι θα μου προτείνουν να της μιλήσω.

Πιστέψτε με προσπάθησα περισσότερα από όσα φαντάζεστε.

Νομίζω απλά, ότι στη σημερινή εποχή, τα ανδρικά προβλήματα παραβλέπονται και αγνοούνται…

Ένας απεγνωσμένος 38χρονος που αγαπάει την γυναίκα του


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ