Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 9 Απριλίου


Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 9η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Αναγκαίοι οι διπλωματικοί χειρισμοί

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Κριό, το ζώδιο που σχηματίστηκε χθες η έκλειψη Ηλίου. Τις πρωινές ώρες θα σχηματίσει σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή κι αμέσως μετά στις 05:38 θα βγει σε φάση κενής πορείας στον Κριό. Στις 14:12 θα προχωρήσει στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσει σε όψη τετραγώνου τον Πλούτωνα τις απογευματινές ώρες. Έτσι τα «παιχνίδια εξουσίας» στις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές μπορεί να αποκτήσουν άλλη διάσταση, αν δεν αποστασιοποιηθούμε και δεν ζυγίσουμε τις συνέπειες σε όλα τα επίπεδα. Στα παιχνίδια δύναμης απλώς αντιτάξτε τα όρια σας και μην επιτρέπετε σε κανένα να τα παραβεί. Χωρίς να κάνετε παραχωρήσεις που δε θέλετε, αλλά και χωρίς να κόψετε γέφυρες χρησιμοποιήστε διπλωματία και απομακρυνθείτε από τις εστίες έντασης, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Είσοδος της Σελήνης στον Ταύρο – Σταθερές απόψεις και επιθυμίες

Η Σελήνη κάνει την εμφάνιση της στον Ταύρο, θα εκδηλωθεί ανάγκη για σταθερότητα, κατοχύρωση, συναισθηματική ισορροπία. Ανοίγματα θα υπάρξουν για οικονομικές δοσοληψίες, αγοροπωλησίες, το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο στην απόκτηση υλικών αγαθών. Έμφαση θα πρέπει να δοθεί στην οικονομική διαχείριση, οι αναβλητικοί χαρακτήρες καλό θα είναι να αποφύγουν τις επιπλέον καθυστερήσεις, άνοιγμα θα υπάρξει για τακτοποιήσεις και διεκπεραιώσεις.

Σε θέματα επαγγελματικής φύσης ενδεχομένως να υπάρξει διστακτικότητα στο θέμα των ρίσκων και των πρωτοβουλιών, για να γίνουν επιδιώξεις θα αναζητηθεί σταθερό έδαφος και σίγουρο αποτέλεσμα. Στον αισθηματικό τομέα τα ζευγάρια θα έχουν τη δυνατότητα να αναθερμάνουν τα αισθήματα τους.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον ανάδρομο Ερμή και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, προσοχή στους εκνευρισμούς και στην εσωτερική ένταση. Ενδεχομένως να υπάρξουν επικοινωνιακές δυσκολίες, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι αντιπαραθέσεις. Στον εργασιακό χώρο αν υπάρξουν διαφωνίες καλό θα είναι οι καταστάσεις να αντιμετωπιστούν με διπλωματία, οι ρήξεις θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις.

Ενδεχομένως να προκύψουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα δημιουργήσουν άγχος και πανικό, προσοχή στο παρασκήνιο και στις χειριστικές συμπεριφορές. Δεν θα λείψουν οι κυκλοθυμίες και τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα, οι αντιδραστικοί χαρακτήρες θα πρέπει να κινηθούν με αυτοσυγκράτηση, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας μέχρι το μεσημέρι, αλλά μέχρι τις 14:12 που θα περάσει στον Ταύρο θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας. Έτσι το πρωί είναι πιθανό να νιώθετε μεγαλύτερη ανησυχία, να έχετε ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα αλλά και αρκετή σύγχυση, γι’ αυτό ας είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σας. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο δίνοντας έναν πιο πρακτικό τόνο με έμφαση στη δουλειά και τα οικονομικά. Η πρώτη όψη που σχηματίζει είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα και μπορεί να ζοριστείτε λίγο περισσότερο σε οικονομικά ζητήματα ή σε σχέση με τα θέματα του πολύτιμου χρόνου σας. Μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε ας πούμε κάτι που δεν είχατε υπολογίσει στη δουλειά ή ως χάρη σε κάποιον κι όλο αυτό, μολονότι μπορεί να το δεχτείτε αρχικά, στην πορεία να το μετανιώσετε γιατί καταπιέζεστε. Από την άλλη, αιτία καταπίεσης μπορεί να είναι ένα οικονομικό ζήτημα, ένας λογαριασμός που σας πιέζει ξαφνικά, το μέλλον των οικονομικών σας ή ακόμη μπορεί να είναι και μια ερωτική ή οικογενειακή σχέση.

Ταύρος

Η μέρα ξεκινά με τον απόηχο της έκλειψης καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό μέχρι το μεσημέρι, φέρνοντας στο προσκήνιο θέματα εργασίας, υγείας αλλά και αρκετές ανασφάλειες και φοβίες. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο σας και σχηματίζει απευθείας τετράγωνο με τον Πλούτωνα δημιουργώντας περισσότερο άγχος ή ένταση, όχι απαραίτητα γιατί θα υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος λόγος αλλά γιατί μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια απωθημένα ή απογοήτευση και θυμός που έχετε συσσωρεύσει εδώ και καιρό. Όλο αυτό μπορεί να απευθύνεται στην οικογένεια σας ή μπορεί η αιτία να είναι η επαγγελματική σας ζωή και η σχέση με προϊσταμένους, ανωτέρους κλπ. Σε κάθε περίπτωση αν κάτι δεν σας αρέσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να καταπιεστείτε και να μην εκφράσετε το συναίσθημα σας. Δεν έχετε θέματα να κάνετε ρήξεις, ίσως όμως με λίγη ευελιξία και έξυπνους τρόπους βγάλετε από μέσα σας αυτό που νιώθετε και δεν χαλάσετε και τη διάθεση αλλά και τις σχέσεις σας.

Δίδυμοι

Η πορεία της Σελήνης στον Κριό μετά τη χθεσινή έκλειψη σε φάση κενής πορείας τις πρωινές ώρες δημιουργεί πιο νευρικό κλίμα ή και ένταση ανάμεσα σε σας και τα άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς ή και κάποιο φιλικό πρόσωπο. Από την άλλη, μπορεί να έχετε κάποια προβλήματα με μέσα τεχνολογίας ή να υπάρχουν ανατροπές ή εκπλήξεις στο πρόγραμμα σας. Το μεσημέρι η Σελήνη περνά στον Ταύρο και σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα που μπορεί να φορτίσει ακόμη περισσότερο το κλίμα ανάμεσα σε σας και έναν συνεργάτη ή έναν φίλο ή ακόμη και ένα συγγενικό σας πρόσωπο. Το να κάνετε ότι δεν το βλέπετε είναι σαν να παρατείνετε ακόμη περισσότερο τη δυσκολία ανάμεσα σας. Από την άλλη, το να παραπονιέστε σε τρίτα άτομα ή να συμμετέχετε σε κουτσομπολιά τρίτων δεν θα βοηθήσει πουθενά. Αν από την άλλη χωρίς επιθετική διάθεση αλλά με διάθεση να ειπωθούν αλήθειες πλησιάσετε το άτομο με το οποίο μπορεί να έχετε πρόβλημα, ίσως να ρίξετε φως σε μια κατάσταση και η σχέση σας να βελτιωθεί. Τουλάχιστον έτσι θα ξέρετε πού βρίσκεστε. Ακόμη ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με θέματα της υγείας σας και βρείτε χρόνο για ξεκούραση.

Καρκίνος

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της Ηλιακής έκλειψης στον Κριό με τη Σελήνη να παραμένει σε αυτό το ζώδιο σε φάση κενής πορείας μέχρι το μεσημέρι. Αμέσως μετά στις 14:12 η Σελήνη θα προχωρήσει στον φιλικό σας Ταύρο όμως θα σχηματίσει κατευθείαν τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Η όψη αυτή σας προσγειώνει στα πρακτικά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείτε προκειμένου να υλοποιήσετε τα σχέδια και τα όνειρα σας. Κυρίως το κομμάτι που αναφέρεται στα οικονομικά σας. Μπορεί να έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια, αλλά αυτή τη στιγμή ίσως να λείπουν οι κατάλληλοι πόροι προκειμένου να τα κάνετε πραγματικότητα. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα αλλάξει στην πορεία. Τώρα όμως μην ανοίγεστε περισσότερο από όσο φτάνει το πόδι σας και σαφώς μη στηρίζεστε σε βοήθειες άλλων. Σήμερα προσοχή και στις σχέσεις σας με τους συνεργάτες ή φίλους. Αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να νιώθετε ότι ένα άτομο από το περιβάλλον σας, σας υπονομεύει ή λειτουργεί κάπως εχθρικά απέναντι στα συμφέροντα σας. Πριν εκδηλώσετε κάποια επίθεση προσπαθήστε να σιγουρευτείτε πρώτα ότι η κρίση σας είναι σωστή.

Λέων

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της έκλειψης με τη Σελήνη να παραμένει στον Κριό τις πρωινές ώρες που δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, αλλά και την ανάγκη να ελευθερωθείτε από καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και δεν σας επιτρέπουν να προοδεύσετε. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο, το ζώδιο που συμβολίζει την κατεύθυνση της ζωής και της καριέρας σας. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα δημιουργεί μια ατμόσφαιρα κάπως εκρηκτική κυρίως όταν νιώθετε ότι κάποιος προσπαθεί να σας επιβάλλει τον δικό του τρόπο στη δική σας δουλειά. Αν το δείτε με την απαραίτητη ψυχραιμία και δεν το θεωρήσετε επίθεση ή κακή κριτική, τότε μπορεί όντως να επωφεληθείτε από κάτι που θα ακούσετε. Όμως αν σας κάνουν κάποια παρατήρηση ή νιώσετε ότι πάει να γίνει ένα παιχνίδι ελέγχου εις βάρος σας, τότε τα πράγματα μπορεί να είναι πολύ δύσκολα και να κορυφωθεί περαιτέρω η κατάσταση. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι ειδικά οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες που επηρεάζεστε περισσότερο.

Παρθένος

Οι πρωινές ώρες βρίσκουν τη Σελήνη στον Κριό σε φάση κενής πορείας που φέρνουν στο προσκήνιο οικονομικά θέματα ή και κάποιο θέμα υγείας για τους γεννημένους στο τέλος του ζωδίου. Στην πορεία στις 14:12 η Σελήνη μετακομίζει στον φιλικό σας Ταύρο, αλλά η πρώτη της όψη είναι το τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Ενδεχομένως κάτι να ακούσετε ή να μάθετε που μπορεί στην πορεία να σας αλλάξει λίγο το πρόγραμμα, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι. Για τους γεννημένους στο ξεκίνημα του ζωδίου μπορεί να προκύψει και μια αλλαγή σε θέματα δουλειάς ή σπουδών. Από την άλλη μπορεί να σας πιάνουν τάσεις φυγής κι αυτό γιατί μπορεί να βιώνετε μια πιο βαριά ατμόσφαιρα στον χώρο της εργασίας σας ή να υπάρχει κάτι άλλο που επιβαρύνει την ψυχολογία σας και να σας καταπιέζει αυτή τη στιγμή και δεν μπορείτε να το επιλύσετε. Βέβαια τις περισσότερες φορές οι τάσεις φυγής δείχνουν ότι κάτι άλλο υπάρχει μέσα μας που χρειάζεται να το δούμε πιο προσεκτικά και σε βάθος. Άλλωστε φεύγοντας από κάπου δεν σημαίνει ότι δεν συνεχίζετε να κουβαλάτε το πρόβλημα μαζί σας. Σήμερα φανείτε προσεκτικοί και στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου, γιατί χωρίς να το καταλαβαίνετε μπορεί να κάνετε κάποια παρατήρηση σε κάποιον και να το πάρει πολύ προσωπικά δημιουργώντας ένα επεισόδιο που δεν θα επιθυμούσατε να αντιμετωπίσετε.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Κριό τις πρωινές ώρες παρατείνοντας την επιρροή της έκλειψης και μπορεί να αισθάνεστε μεγαλύτερη πίεση στις σχέσεις σας προσωπικές κι επαγγελματικές. Ενδεχομένως να ολοκληρώνεται σε αυτή τη φάση ο κύκλος κάποιας σχέσης ή συνεργασίας. Η Σελήνη θα προχωρήσει μετά τις 14:12 στο ζώδιο του Ταύρου και θα συναντήσει σε τετράγωνο τον Πλούτωνα. Με αυτή την όψη μπορεί να νιώσετε ότι κάτι σας κρατά πίσω από μια ενδεχόμενη σχέση ή συνεργασία. Μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόσωπο το οποίο ίσως έχει δείξει το ενδιαφέρον του προσωπικά ή επαγγελματικά, αλλά είστε κάπως πιο καχύποπτοι απέναντι του, χωρίς να ξέρετε αν πρέπει να το εμπιστευθείτε. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό το πρόσωπο, είτε από δικούς του ανθρώπους είτε ακόμη κάνοντας και τις κατάλληλες ερωτήσεις κι από το ίδιο. Ίσως όμως να υπάρχει κι ένα οικονομικό θέμα το οποίο μπορεί να σας ταλαιπωρεί ψυχολογικά. Ή τα οικονομικά μπορεί να μπαίνουν εμπόδιο σε μια συνεργασία με ένα άτομο ακόμη και του φιλικού σας περιβάλλοντος. Σε κάθε περίπτωση, η ατμόσφαιρα θα είναι αρκετά νευρική σήμερα και θα πρέπει να κινηθείτε με ευελιξία αν δεν θέλετε να προκληθούν ρήξεις.

Σκορπιός

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό τις πρωινές ώρες αλλά σε φάση κενής πορείας δημιουργεί νευρικότητα στη σημερινή μέρα και πρέπει να είστε προσεκτικοί τόσο σε θέματα επαγγελματικά όσο και σε θέματα φυσικής κατάστασης και υγείας. Ενδεχομένως να υπάρχει και κάτι απρόοπτο που μπορεί να προκύψει μέσα στη μέρα κι αυτό να αλλάζει το πρόγραμμα σας. Το μεσημέρι στις 14:12 η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών και έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο και όπως καταλαβαίνετε είστε υποψήφιοι για πολλά παιχνίδια εξουσίας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε στον χώρο του σπιτιού αν είστε γεννημένοι τις πρώτες ημέρες. Φυσικά αυτά τα παιχνίδια γίνονται πολλές φορές και υπόγεια και χειριστικά, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να τρομάξετε ή να υποχωρήσετε και να δώσετε την χαρά της χειραγώγησης σε κάποιους. Αντιθέτως ορθώστε το ανάστημα σας αλλά με τρόπο, ηρεμία και χωρίς να μπλέκετε στα δράματα των άλλων. Διατηρήστε τα όρια σας με κάθε τρόπο. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει ακόμη και στο ίδιο σας το σπίτι με ανθρώπους που απευθύνονται στο συναίσθημα σας προκειμένου να επωφεληθούν. Όσο κι αν «βράζετε» από θυμό βρείτε άλλη διέξοδο για να τον εκφράσετε.

Τοξότης

Με ένταση ξεκινά η Τρίτη καθώς η Σελήνη βρίσκεται ακόμη στον Κριό παρατείνοντας την επιρροή της χθεσινής έκλειψης, η οποία από πλευράς ζωδίου δεν ήταν αρνητική προς το δικό σας αλλά η ατμόσφαιρα θα είναι λίγο πιο νευρική. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Ταύρου και έρχεται σε κόντρα με τον Πλούτωνα δημιουργώντας ένα κλίμα αναστάτωσης και δυσκολιών στην καθημερινότητα σας και κυρίως στους τομείς της δουλειάς, στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, αλλά και στα θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Πότε ήταν η τελευταία φορά που κάνατε κάτι θετικό για τον εαυτό σας; Ασχολείστε με όσα πρέπει να για είστε υγιείς ή σας έχουν απορροφήσει τόσο οι έγνοιες που σταματήσατε να συμπεριφέρεστε καλά ακόμη κι απέναντι σε σας τους ίδιους; Μήπως μπροστά στις φιλοδοξίες και την ανάγκη σας για αναγνώριση θυσιάζετε κάθε μέρα λίγη από την πνευματική ή ψυχική σας ισορροπία. Όλα αυτά είναι καλό να τα σκεφτείτε σήμερα και ενδεχομένως να προσπαθήσετε να αλλάξετε κάπως κάποιες συμπεριφορές. Πάρτε το απόφαση. Αυτή τη στιγμή ο μόνος εχθρός του εαυτού σας είναι το δικό σας μυαλό.

Αιγόκερως

Η μέρα ξεκινά στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης καθώς η Σελήνη παραμένει στον Κριό μέχρι τις 14:12 σε φάση κενής πορείας που μπορεί να αναστατώσει κάπως τη διάθεση σας και να δημιουργήσει νευρικότητα. Αμέσως μετά η Σελήνη θα προχωρήσει στον Ταύρο και θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα, που πλέον έχει μετακομίσει από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου. Αυτή η όψη μπορεί να σας βάλει σε μια διαδικασία ξεκαθαρισμάτων σε μια προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί να είναι μια κατάσταση που έχει ξεκινήσει καιρό και που νιώθετε ότι πλέον σας κάνει να ασφυκτιείτε. Ίσως λοιπόν πρέπει, αντί να αγωνιάτε γι’ αυτή τη σχέση ή να νιώθετε θυμό, να μιλήσετε με το άλλο άτομο και να καταλάβετε τι συμβαίνει ακριβώς. Μπορεί χωρίς να το καταλαβαίνετε να έχετε κάνει κι εσείς κάποια λάθη και χρειάζεται να τα παραδεχτείτε για να υπάρχει μια πιο υγιής συνέχεια. Αν από την άλλη το πρόβλημα είναι άλυτο τότε ίσως πρέπει να προχωρήσετε παρακάτω αλλά χωρίς «εκκρεμότητες».

Υδροχόος

Η παραμονή της Σελήνης στον Κριό σε φάση κενής πορείας στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης δημιουργεί νευρικότητα και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις σας. Αμέσως μετά τις 14:12 η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο. Και τα πράγματα θα μπορούσε να είναι πολύ ευχάριστα αν δεν υπήρχε στη γωνία ένας Πλούτωνας στο ζώδιο σας που σας δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση, άγχος ή μπορεί να βγάζει στην επιφάνεια θυμό. Ενδεχομένως όλο αυτό να αφορά τον σύντροφο σας, μπορεί όμως κι ένα στενό συγγενή, ενδεχομένως μια γυναίκα π.χ. τη μητέρα σας. Μπορεί η αφορμή να είναι κάτι μικρό, μια λέξη, ένα σχόλιο, μια περίεργη ματιά, κάτι το οποίο μπορεί να σας παρασύρει σε ένα ξέσπασμα που το πιθανότερο είναι ότι έχει τις ρίζες του σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό. Αντί να το κρύψετε κάτω από το χαλάκι όμως προσπαθήστε να το επιλύσετε επιτόπου. Για κάποιους από σας δρομολογούνται εξελίξεις στο σπίτι ή και στις σχέσεις σας.

Ιχθύες

Η μέρα ξεκινά με περισσή ένταση, καθώς βρισκόμαστε στον απόηχο της χθεσινής έκλειψης στο ζώδιο του Κριού τις πρωινές ώρες που στρέφει την προσοχή σας στα πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών. Από την άλλη, ίσως θέλετε να κάνετε άλλα πράγματα από αυτά που πρέπει να κάνετε κι αυτό να σας ρίχνει λίγο τη διάθεση. Μην αφήνετε όμως τη κυκλοθυμία να σας χαλάσει τη μέρα. Το μεσημέρι η Σελήνη προχωρά στον φιλικό σας Ταύρο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας στο ωροσκόπιο σας. Η πρώτη της όψη όμως είναι η κόντρα με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Χρειάζεται να προσέξετε ιδιαιτέρως σε αυτά που θα πείτε, την κριτική που θα ασκήσετε σε άλλους, την «κοινωνική κριτική» στην οποία θα συμμετέχετε ενδεχομένως και μυστικά. Εννοείται ότι είναι από τις μέρες που δεν πρέπει να αποκαλύψετε μυστικά δικά σας ή άλλων, ενώ μπορεί να υπάρξει μια ρωγμή στην εμπιστοσύνη που μπορείτε να έχετε σε κάποιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή σας ειδικά αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Ακόμη αποφύγετε να εμπλακείτε σε διαμάχες άλλων.

 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ