Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 10 Απριλίου

Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;
Οι διαφωνίες στη σχέση και τα ζώδια - Σε ποιον περνάει το δικό του;

Ζώδια: Αγαπημένοι μας μπήκαμε ήδη στην 10η ημέρα του Απριλίου. Πώς θα κυλίσει άραγε και ποιες θα είναι οι κακοτοπιές και τα «δώρα» της σημερινής ημέρας ώστε να κυλίσει για κάθε ζώδια δημιουργικά και αποτελεσματικά;

Ζώδια: Η μέρα απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ο Άρης από τους Ιχθύς ετοιμάζεται να ολοκληρώσει την όψη συνόδου με τον Κρόνο, που θα είναι ακριβείας το βράδυ της Τετάρτης, αλλά η επιρροή διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας, καθώς η Σελήνη από τον Ταύρο την ενεργοποιεί με τα εξάγωνα που σχηματίζει και με τους δυο πλανήτες. Ο Άρης στη συμβολική γλώσσα της αστρολογίας είναι το γκάζι μας, η δράση μας, ενώ ο Κρόνος το φρένο, ο περιορισμός. Πατώντας τα και τα δυο ταυτόχρονα το όχημα δεν πάει πουθενά και αυτή η αίσθηση στασιμότητας και δυσκολίας θα είναι διάχυτη. Καθώς Άρης και Κρόνος συναντιούνται μετά από δυο χρόνια, η ένωση των δυο αντίθετων ενεργειών τους μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις ή να αυξήσει την ένταση σε ό,τι ήδη έχει ξεκινήσει το προηγούμενο διάστημα. Βίαιες αντιδράσεις, ατυχήματα, ανησυχία στον κοινωνικό ιστό, πολιτικές αντιπαραθέσεις είναι μερικά από τα σενάρια σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις ζωές μας οτιδήποτε αγνοούμε πιστεύοντας ότι θα φτιάξει ή θα φύγει από μόνο του έρχεται στο προσκήνιο για να το αντιμετωπίσουμε και να αναλάβουμε την ευθύνη του. Ή αν στο παρελθόν πήραμε ρίσκα ή κάναμε κάτι που δεν έπρεπε χωρίς να νοιαστούμε για τις συνέπειες, τώρα έρχεται η στιγμή που το βρίσκουμε μπροστά μας. Στη θετική έκφανση της όψης μπορούμε να αξιοποιήσουμε την ενέργεια του Άρη για να ασχοληθούμε με δύσκολα ή επίπονα θέματα και να έχουμε παράλληλα την αντοχή και την υπομονή που δίνει ο Κρόνος προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας μακροπρόθεσμα. Είναι μια αρκετά απαιτητική όψη ιδίως για τα μεταβλητά ζώδια. Όσοι έχετε γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο των Διδύμων, της Παρθένου, του Τοξότη και των Ιχθύων ή ανεξαρτήτως ζωδίου έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στα παραπάνω ζώδια και κυρίως κοντά στις 15 μοίρες, καλό είναι να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε όλα: υγεία, σχέσεις, δουλειά. Βρείτε πατώντας εδώ αν έχετε πλανήτες κοντά σε αυτή τη μοίρα με απόκλιση μιας μοίρας (συν-πλην). Στην παραδοσιακή αστρολογία η όψη αυτή θεωρείται και όψη ατυχίας. Αποφύγετε τα επικίνδυνα σπορ, την επιπόλαιη οδήγηση, τις μεγάλες ταχύτητες, τις πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες και μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Με το να πιέζετε τα πράγματα μόνο τον εαυτό σας ταλαιπωρείτε αφού όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η Σελήνη θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στο ζώδιο του Ταύρου, σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Ζώδια: Άρης σε σύνοδο με τον Κρόνο – Δυναμικές επιδιώξεις

Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο θα απαιτεί υπευθυνότητα, σκεπτόμενες αποφάσεις, ρεαλιστικό τρόπο σκέψης και σωστή διαχείριση. Σε θέματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης θα υπάρχει η διάθεση για ανάληψη ρίσκων και πρωτοβουλιών, ωστόσο τα βήματα θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενα, οι επιπολαιότητες και οι σπασμωδικές ενέργειες θα έχουν αρνητικό αποτέλεσμα.

Στις περιπτώσεις που προκύψουν εμπόδια απαραίτητο θα είναι να αντιμετωπιστούν οι καταστάσεις με αμεσότητα, οι δυσκολίες θα είναι προσπελάσιμες αρκεί στις πράξεις να υπάρχει μεθοδικότητα. Δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης, το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί οργανωμένες ενέργειες και σφαιρική αντίληψη.

Με τη Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και εξάγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο, ενισχυμένες θα είναι οι εσωτερικές άμυνες, θα γίνουν δυναμικές ενέργειες που θα οδηγήσουν σε ξεκαθαρίσματα και οριστικές αποφάσεις. Θα υπάρχει δυνατότητα να κλείσουν οριστικά οι προβληματικές και τοξικές σχέσεις, λύσεις θα βρεθούν σε ζητήματα που φθείρουν την ψυχολογία.

Σε επικοινωνιακό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα για γνωριμίες και δικτύωση, δεν θα λείψουν οι ενδιαφέρουσες συναναστροφές, οι προσεγγίσεις θα έχουν δυναμισμό. Η αισιοδοξία θα δώσει την ώθηση να γίνουν αποφασιστικές ενέργειες, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για να βελτιωθούν οι σχέσεις και να δοθεί μία πιο δημιουργική ώθηση στις επαφές, σύμφωνα με το e-zwdia.gr.

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ας δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο, σήμερα. Να θυμίσουμε πως πρόκειται για γενικές προβλέψεις καθώς ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος με διαφορετικό ωροσκόπο και διαφορετική ψυχοσύνθεση. Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα σύμφωνα με την Άση Μπήλιου.

Κριός

Η μέρα μπορεί να κρύβει λίγη απογοήτευση ή και αυξημένο στρες αγαπητοί Κριοί, ειδικά όταν βλέπετε ότι δεν συμφωνούν οι άλλοι μαζί σας σε μια ιδέα που μπορεί να έχετε ή ένα όραμα για τη δουλειά. Μπορεί να χρειάζεται να είστε υπεραναλυτικοί στις επεξηγήσεις σας ώστε να καταλάβουν όλοι τι ακριβώς σκέπτεστε ή μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο. Από την άλλη ίσως είναι η λάθος μέρα για να επιλέξετε να αποκαλύψετε μυστικά της δουλειάς σας, γιατί μπορεί να χρησιμοποιηθούν με τρόπο που δεν θέλετε. Αποφύγετε παρασκηνιακές κινήσεις ή να εμπλακείτε σε δράματα τρίτων. Ακόμη πιο σημαντικό αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο είναι να προσέξετε περισσότερο τα θέματα της υγείας σας. Η σύνοδος αυτή μπορεί να λειτουργήσει πολύ θετικά αν αποφασίσετε να αναλάβετε δράση ώστε να τακτοποιήσετε όλα αυτά που τα αφήνετε στην άκρη και είναι μονίμως σε εκκρεμότητα. Αντί να τα αποφεύγετε ζητήστε ίσως βοήθεια προκειμένου να κάνετε μια νέα αρχή.

Ταύρος

Απαιτητική η μέρα για όλους μας με τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο και για σας αυτή ή όψη μπορεί να έχει επιρροή στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας, τη συλλογική δουλειά, τους στόχους που έχετε για το μέλλον. Τα σενάρια είναι πολλά. Μπορεί μια σχέση ή μια επαγγελματική συνεργασία που ξεκίνησε με ενθουσιασμό να τη δείτε ξαφνικά να «παγώνει». Αυτό δεν αφορά μόνο την άλλη πλευρά αλλά και σας. Μπορεί εσείς να πάρετε την πρωτοβουλία για ένα τέλος ή για μια πιο χαλαρή πορεία. Ίσως ένας φίλος σας απογοητεύει με τη συμπεριφορά του και μπορεί να ψυχρανθείτε. Μπορεί όμως να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση και στον οικονομικό τομέα ή μπορεί να νιώθετε στασιμότητα στην υλοποίηση ενός στόχου. Πολύ σημαντικό σήμερα να αποφύγετε να δεσμευτείτε με άτομα αναλαμβάνοντας από κοινού δράση είτε σε επαγγελματικό είτε σε κοινωνικό επίπεδο, ειδικά αν δεν έχετε ξαναδουλέψει μαζί. Τιθασεύστε τον ενθουσιασμό σας σε νέες γνωριμίες. Δώστε χρόνο να σας αποδείξουν πόσο σας αξίζουν. Προσέξτε επίσης σχέσεις που αναπτύσσετε σε επίπεδο διαδικτυακό, αλλά και τα γραφόμενα σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δίδυμοι

Η κύρια επιρροή της Τετάρτης αφορά τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο στους Ιχθύς. Καθώς οι φιλοδοξίες σας αυξάνονται και πληθύνονται σε επίπεδο καριέρας μπορεί να νιώσετε ότι κάποιοι σας βάζουν τρικλοποδιές ή εμπόδια ή ανακόπτουν την πρόοδο σας. Προσπαθήστε να μην το πάρετε συναισθηματικά και προσωπικά και μην αντιδράσετε παρορμητικά. Ίσως χρειάζεται περισσότερος χρόνος και υπομονή προκειμένου να ολοκληρώσετε ένα επαγγελματικό πρότζεκτ. Από την άλλη, αν υπάρχουν άτομα που φέρνουν αντιρρήσεις ή σας ταλαιπωρούν με τις ιδιοτροπίες τους σε σχέση με το πώς πρέπει να γίνει μια δουλειά, τότε καλύτερα να ακούσετε τις αντιρρήσεις ή τη διαφορετική τους άποψη και να προσπαθήσετε να δείτε και τη δική τους πλευρά. Μπορεί να μην επιλυθεί κάτι άμεσα σήμερα ή αύριο, αλλά τουλάχιστον θα ξέρετε πού βαδίζετε και τις διορθώσεις που πρέπει να κάνετε. Αποφύγετε ρίσκο, προσέξτε περισσότερο την υγεία σας και φανείτε ψύχραιμοι στις σχέσεις.

Καρκίνος

Η Τετάρτη φιλοξενεί μια όψη που μπορεί να αναχαιτίσει προσωρινά τα μεγαλόπνοα σχέδια σας ή να βάλει κάποια εμπόδια που ίσως δεν είχατε υπολογίσει. Ίσως όμως χρειάζεται από την πλευρά σας λίγη περισσότερη προετοιμασία και προσοχή στη λεπτομέρεια. Μπορεί τώρα να βγουν πτυχές ενός σχεδίου σας που δεν γνωρίζατε καλά και να πρέπει να το μελετήσετε πιο εντατικά. Τίποτε δεν πρόκειται να σταματήσει το έργο σας, αλλά ίσως χρειαστεί να καταβάλλετε μεγαλύτερη προσπάθεια και να δείξετε περισσότερη υπομονή. Κάτω από την επιρροή της συνόδου του Άρη με τον Κρόνο μπορεί να σας πιάσουν αμφιβολίες ή να χάσετε την πίστη σας στον εαυτό σας ή σε ό,τι πάτε να κάνετε. Από την άλλη μπορεί να σας πιάσει αντιδραστική διάθεση σήμερα αν κάποιος προσπαθεί να σας εμποδίσει ή να σας περιορίσει να εκφράσετε την άποψη σας. Προσέξτε σήμερα στη συμμετοχή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γιατί με ένα σχόλιο σας μπορεί να ξεσηκώσετε θύελλα αντίδρασης. Σήμερα προσέξτε περισσότερο και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Ίσως να μη νιώθετε τα επίπεδα της ενέργειας σας ιδιαίτερα υψηλά.

Λέων

Η μέρα ξεκινά απαιτητικά για όλους και μας ζητά να φανούμε υπομονετικοί, αλλά και να εξετάζουμε σε βάθος ό,τι μπορεί να συμβαίνει αυτή τη στιγμή και μας εμποδίζει στη δράση μας. Για σας, η όψη Άρη-Κρόνου που ολοκληρώνεται το βράδυ μπορεί να σας βάλει σε σκέψεις για μια ερωτική ή επαγγελματική σχέση. Μπορεί τώρα να προκύπτουν προβλήματα που δεν φαίνονταν στην αρχή και να πρέπει να αναθεωρήσετε. Ή μπορεί η άλλη πλευρά να έχει κάνει τις δικές της αναθεωρήσεις και έρχεται η στιγμή που σας τις αποκαλύπτει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να δώσετε λίγο χρόνο και να μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Σαφώς και δεν πρέπει να αφήσετε το φόβο να σας σταματήσει από το εξερευνήσετε τις δυνατότητες μιας σχέσης ή μιας συνεργασίας, αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε κιόλας. Ακόμη η όψη αυτή μπορεί να σας προβληματίσει με την πορεία των οικονομικών σας.

Παρθένος

Η Τετάρτη φιλοξενεί τη «βαριά» σύνοδο Άρη-Κρόνου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο. Η όψη αυτή χρειάζεται περισσότερη προσοχή τόσο σε θέματα υγείας όσο και σε θέματα σχέσεων είτε είναι προσωπικές, οικογενειακές ή επαγγελματικές. Μπορεί τώρα να έρχονται στην επιφάνεια προβλήματα που δεν φαίνονταν το προηγούμενο διάστημα ή να κορυφώνονται ζητήματα που ξεκίνησαν από τον προηγούμενο μήνα. Σε κάθε περίπτωση, η σοφότερη λύση είναι να πάρετε λίγο χρόνο ώστε να τα ψάξετε σε βάθος και να τα διαλευκάνετε, παρά να βιαστείτε να αντιδράσετε παρορμητικά και συναισθηματικά. Οι δεσμεύσεις σήμερα και αύριο δεν προτείνονται, οπότε καλύτερα να πάρετε το χρόνο σας πριν απαντήσετε θετικά σε κάτι ή πριν αναλάβετε μια δέσμευση και δεν ξέρετε πώς να βγείτε μετά. Τα επαγγελματικά ή τα θέματα της οικογένειας σήμερα θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας.

Ζυγός

Ο Άρης συναντά σε όψη συνόδου τον Κρόνο δημιουργώντας κάποια σύννεφα στη διάθεση σας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Εσείς θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Είναι πιθανό να σας πιάνουν κρίσεις άγχους, ίσως μάλιστα να τις νιώθετε κι από την προηγούμενη εβδομάδα με την επιρροή της έκλειψης. Όλο αυτό μπορεί να σχετίζεται με το ότι δεν νιώθετε να έχετε τον έλεγχο σε μια κατάσταση επαγγελματική. Δεν είναι ανάγκη όμως να πιέζετε τον εαυτό σας να πάρει αποφάσεις ή να «τρέξει» τα πράγματα τώρα. Αυτό μόνο να αυξήσει το στρες σας θα καταφέρετε. Παρόλα αυτά, αυτή η όψη είναι ιδανική αν δεν φοβάστε να κοπιάσετε και να έχετε υπό έλεγχο τις καθημερινές σας ρουτίνες. Ασχοληθείτε με τα θέματα της υγείας σας, της διατροφής, της άσκησης, χωρίς όμως να καταφεύγετε σε ακρότητες. Στοχεύστε σε μακροπρόθεσμες αλλαγές στον τρόπο ζωής σας παρά σε ακραίες αλλαγές που δεν είναι ανθρωπίνως δυνατό να διατηρήσετε σε βάθος χρόνου.

Σκορπιός

Η μέρα φιλοξενεί τη σύνοδο του Άρη με τον Κρόνο που ολοκληρώνεται το βράδυ και μπορεί να έχετε μια αίσθηση στασιμότητας στα μεγαλεπήβολα σχέδια σας. Αυτό βέβαια δεν είναι απαραίτητα κάτι κακό, καθώς θα μπορέσετε να κερδίσετε χρόνο και να ξαναδείτε τους στόχους σας και να κάνετε αναμορφώσεις ή τροποποιήσεις που θα αποδειχτούν μακροπρόθεσμα ιδιαίτερα ευεργετικές. Η σημερινή μέρα όμως δεν προσφέρεται για να κάνετε συζητήσεις περί οικονομικών ή να έρθετε σε ρήξη με αγαπημένα σας άτομα για οικονομικούς λόγους. Αν μια συζήτηση πάει προς τα κει αλλάξτε θέμα και μπορείτε να επανέλθετε σε άλλο χρόνο. Από την άλλη, ίσως νιώσετε απογοήτευση από μια ερωτική σχέση ή να υπάρχει κάποιο θέμα με ένα σας παιδί, το οποίο σας φαίνεται αυτή τη στιγμή πιεστικό να αντιμετωπίσετε. Στην πορεία του μήνα η κατάσταση θα ξεμπλοκάρει σίγουρα. Κερδίστε χρόνο και μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις ή κινήσεις απελπισίας.

Τοξότης

Η μέρα ξεκινά με πίεση, καθώς ο Άρης συναντά το βράδυ της Τετάρτης τον Κρόνο στους Ιχθύς σε κόντρα με το ζώδιο σας και ίσως γίνεστε αποδέκτες μιας ασφυκτικής πίεσης σε προσωπικά ή επαγγελματικά θέματα αν είστε γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο. Βέβαια η πρώτη και κυριότερη σκέψη και το μέλημα σας θα πρέπει να είναι η φυσική σας κατάσταση και υγεία. Οπότε τουλάχιστον για κάποιες μέρες ας είστε πιο συνεπείς απέναντι στον εαυτό σας και μην παίρνετε ρίσκα. Δευτερευόντως, μπορεί να υπάρχει μια κατάσταση σε ό,τι αφορά το σπίτι και την οικογένεια ή τη δουλειά που τώρα κορυφώνεται. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις που μπορεί να χειροτερέψουν μια κατάσταση. Σιγά σιγά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος Απριλίου τα πράγματα θα ελαφρύνουν.

Αιγόκερως

Η σύνοδος Άρη-Κρόνου ολοκληρώνεται το βράδυ βάζοντας φωτιά στις αγωνίες και την αίσθηση απογοήτευσης που τις συνοδεύει. Έτσι αν περιμένατε μια απάντηση από κάποιον είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο ενδεχομένως να μην τη λάβετε ξεκάθαρα. Φυσικά αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι η άλλη πλευρά μπορεί να χρειάζεται περαιτέρω χρόνο για να έχει όλα τα δεδομένα και μετά να σας απαντήσει, μπορεί όμως να παίζει και το σενάριο κάτι να έχει αλλάξει από τη στιγμή που σας δόθηκε μια υπόσχεση μέχρι τώρα. Όπως και να έχει, εσείς μην πιεστείτε και μην πιέσετε προς το παρόν. Προς το τέλος της εβδομάδας και του μήνα μπορεί να βρείτε πιο γόνιμο έδαφος για μια τέτοια συζήτηση. Από την άλλη προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα όπως και αύριο τι λέτε, πώς το λέτε και πόσο ανοιχτά βιβλία είστε για ανθρώπους που γνωρίζετε τώρα. Η ειλικρίνεια σας κάποιες φορές μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τους άλλους. Αν εργάζεστε πάνω σε ένα πρότζεκτ που αφορά γράψιμο, διδασκαλία, μάρκετινγκ, με την όψη αυτή αν συγκεντρωθείτε θα καταφέρετε πολλά.

Υδροχόος

Η μέρα φιλοξενεί την απαιτητική όψη Άρη-Κρόνου που επηρεάζει τη σημερινή μέρα περισσότερο και σαφώς δημιουργεί μεγαλύτερη πίεση σε όλους, καθώς τα πράγματα δεν κινούνται όπως θέλουμε ή ακόμη χειρότερα δεν κινούνται καν. Υπάρχει μια κατάσταση στασιμότητας διάχυτη. Από την άλλη ίσως πρέπει να κερδίσετε χρόνο για να δείτε καλύτερα μια συνεργασία, μια προσωπική σχέση ή ακόμη και κάποια οικονομικά ζητήματα. Η πίεση και η αγωνία για τα οικονομικά θα είναι έντονη, καθώς θα νιώθετε είτε αγωνία για το «αύριο» των εσόδων σας ή μπορεί κάποιες υποχρεώσεις και οφειλές σας να σας ζορίζουν αυτή τη στιγμή. Φυσικά η σημερινή δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να υπογράψετε μια συμφωνία ή να διαπραγματευτείτε. Αφήστε το καλύτερα αργότερα μες την εβδομάδα που θα έχει λίγο ξεθυμάνει η επιρροή της συνόδου.

Ιχθύες

Ο Άρης στο ζώδιο σας σάς κάνει ριψοκίνδυνους, βιαστικούς και ανυπόμονους. Όμως σήμερα που συναντιούνται Άρης και Κρόνος στο ζώδιο σας καλά θα κάνετε να τιθασεύσετε όσο μπορείτε τις παρορμήσεις σας για να μην έχετε δύσκολες εξελίξεις. Ενδεχομένως να υπάρχει κάτι πολύ πιεστικό στον χώρο της δουλειάς ή μπορεί να βρίσκετε εμπόδια στην προσπάθεια σας να περάσετε κάποια ιδέα ή πρόταση σας. Ίσως ένα άτομο που έχει λόγο για τη δουλειά σας ή κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον να σας σπάει τα νεύρα ή να σας κοντράρει συνεχώς. Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι δεν περνά εύκολα αυτό που θέλετε. Κρατήστε το για μια άλλη στιγμή που θα είναι πιο εύκολο να πείσετε τους άλλους. Προσοχή σε σπορ, στην οδήγηση και γενικώς σε οτιδήποτε μπορεί να σας βάλει σε κίνδυνο και μην εξαπολύετε τον θυμό σας ανεξέλεγκτα είτε στον χώρο εργασίας είτε στο οικογενειακό σας περιβάλλον.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ