Η σταρ του «Scorpios Bar» επέστρεψε – Λύθηκε η παρεξήγηση με την ιδιοκτήτρια


Ο κόσμος την ζήτησε πίσω στον Σκορπιό… και αυτό έγινε πραγματικότητα

Viral έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η Μαρίνα Μπομπέτσι λόγω ενός βίντεο στο TikTok, στο οποίο διαφήμιζε το μπαρ που εργαζόταν, από το οποίο και απολύθηκε. Η είδηση έγινε γνωστή χθες, Παρασκευή και πυροδότησε τις αντιδράσεις του κόσμου, ο οποίος ζήτησε την επιστροφή… και αυτό έγινε πραγματικότητα.

Πιο συγκεκριμένα, την κατάσταση γνωστοποίησε η Μαρίνα μέσα από μια συνέντευξη στο On Time, όπου είπε πως η πρώην φίλη της και ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, την απέλυσε.

«Ερχόταν κόσμος, θαυμαστές και με ζητούσαν, άλλοι με κερνούσαν σαμπάνιες. Μάλιστα, κάποιοι έρχονταν από Σπάρτη, Θεσσαλονίκη και άλλες πόλεις να με δουν, μου έφερναν δώρα, άλλοι μου έδιναν χρήματα για να πω «Scorpios είναι για σένα». Αυτό δεν άρεσε στην ιδιοκτήτρια. Όταν μπαίνουν τα χρήματα στη μέση, οι φιλίες πάνε περίπατο…

Η Μαρία (Ιορδάνοβα) με σταμάτησε από το μαγαζί. Δεν της άρεσε ότι ο κόσμος ερχόταν και με ζητούσε. Έλεγαν «πού είναι η μελαχρινή που λέει το ΠΑΜ;». Ήθελε να καρπωθεί την επιτυχία εκείνη και το μαγαζί. Έβγαλε ζήλια, θεωρώ, και κακία. Κρίμα, γιατί γνωριζόμαστε τόσα χρόνια…», είπε χαρακτηριστικά η Μαρίνα, που έγινε viral με την χαρακτηριστική φράση «Σκορπιός είναι για σένα, ΠΑΜ».

https://www.tiktok.com/@scorpiosmusicbarathens/video/7337018822441913633

Η επιστροφή της «ΠΑΜ»

Η ιδιοκτήτρια Μαρία Ιορδάνοβα, με μια σειρά από stories που ανάρτησε, την καλωσόρισε και πάλι πίσω στο μαγαζί αφού και ο κόσμος το ζήτησε.

«Γύρισε το συλλεκτικό μας μοντέλο παρακαλώ! Παμ», είπε με την Μαρίνα να μπαίνει χαμογελαστή και πάλι στον «Σκορπιό».

Όπως φαίνεται στα βίντεο που ακολουθούν η λύθηκε η παρεξήγηση ανάμεσα στη Μαρίνα Μπομπέτσι και τη Μαρία Ιορδάνοβα. «Καλώς ήρθες μοντελάρα μου! Παμ!», με τα σχόλια να πέφτουν… βροχή.

https://www.tiktok.com/@scorpiosmusicbarbackup/video/7357089291241049376


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ