Πώς θα διοργανώσετε το τέλειο μπάτσελορ


Σήμερα γάμος γίνεται, όμως πριν, ο γαμπρός ή η νύφη έχουν δικαίωμα να κάνουν τη ζωούλα τους κι εσείς οφείλετε να τους διοργανώσετε το τέλειο μπάτσελορ-ο-Σαββατοκύριακο.

Πώς θα το κάνετε αυτό;

Τα άτομα

Όσο λιγότεροι, τόσο το καλύτερο. Ο γενικότερος κανόνας των πάρτι «όσο πιο πολλοί τόσο πιο καλά» μάλλον δεν ισχύει σε αυτήν την περίπτωση. Γενικώς, τσεκάρετε τη λίστα των καλεσμένων μαζί με τον γαμπρό και να κρατήσετε το πάρτι/εμπειρία σε όσο πιο κλειστό κύκλο γίνεται. Δέκα άτομα είναι ένα νορμάλ νούμερο.

Πότε;

Ιδανικά, Σαββατοκύριακο. Πολύ βολικό για να μην πάτε στη δουλειά κομμάτια. Αν πάλι έχετε τη δυνατότητα, τσιμπήστε και μια μέρα ακόμα άδεια ή Παρασκευή ή Δευτέρα για παν ενδεχόμενο. Στα μπάτσελορ γίνονται τα χειρότερα, λέει ένα αρχαίο ρητό. Άχρηστη πληροφορία: σύμφωνα με τη Wikipedia, οι ρίζες του μπάτσελορ κρατούν από τα μέρη μας, και συγκεκριμένα από τη Σπάρτη του 5ου π.Χ. αιώνα. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΙΝΕΣ ΚΑΝΑΝΑΙ ΜΠΑΤΣΑΙΛΟΡ ΟΙ ΑΛΛΗ ΤΡΟΓΑΝΕ ΒΕΛΑΝΗΔΙΑ.

Πού;

Αν δεν βρεθεί κάποιος άγιος άνθρωπος να διαθέσει το σπίτι του (το λες και λογικό βέβαια), τότε θα χρειαστεί να νοικιάσετε χώρο για «τα πρώτα»: ήτοι ποτό, χορό και… λοιπά. Να γίνει η αρχή, που λένε. Η σουίτα σε ξενοδοχείο είναι καλή επιλογή, για παράδειγμα σε αυτό το ξενοδοχείο υπάρχει πακέτο ειδικά για μπάτσελορ για έξι άτομα με δύο φιάλες ποτών, χυμούς, ξηρούς καρπούς και αναψυκτικά για έξι ώρες σε σουίτα με 230€. Γενικά όμως, έχετε κατά νου πως δεν νοικιάζονται όλες οι σουίτες των ξενοδοχείων για μπάτσελορ, και θα πρέπει να κάνετε μια μίνι έρευνα για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεων.

Εναλλακτικά, η ενοικίαση σπιτιού στο Airbnb αποτελεί καλή εναλλακτική, αρκεί να επικοινωνήσετε με τον ιδιοκτήτη ενημερώνοντάς τον για τις προθέσεις σας μιας και αρκετά σπίτια στο κέντρο δεν είναι για «μεγάλες» βραδιές. Επίσης, στην αναζήτηση μπορείτε να επιλέξετε το φίλτρο «για εκδηλώσεις» και να δείτε τι θα σας βγάλει. Ενδεικτικά, εμείς βρήκαμε ένα ωραιότατο στούντιο στο κέντρο της Αθήνας που κοιμίζει μέχρι 7 άτομα με περίπου 40€ ανά διανυκτέρευση και είναι φιλικό για μαζώξεις πριν την μεγάλη έξοδο.

Αν τώρα θέλετε κάτι πιο σπέσιαλ, τότε ένα πάρτι σε ιστιοπλοϊκό είναι κάτι που μπορείτε να εξετάσετε ανάλογα το μπάτζετ σας (και τον καιρό). Οι τιμές ξεκινούν από 500-520€ για μια διανυκτέρευση συν ΦΠΑ με σκίπερ και καύσιμα, ενώ μπορείς να συνεννοηθείτε για τυχόν έξτρα παροχές όπως catering ή/και ποτά, με το ανάλογο έξτρα κόστος. Δείτε μερικά γραφεία ενοικίασης εδώ, εδώ και εδώ.

Τα εξτρά

Για αλκοόλ/κοκτέιλ, υπάρχουν εταιρείες που αναλαμβάνουν να σας εξοπλίσουν καταλλήλως με ή χωρίς μπαρτέντερ.

Όσον αφορά τα κορίτσια (ή τα αγόρια), αν θέλετε χορούς και άλλα τέτοια όμορφα κατ’ οίκον, υπάρχουν πρακτορεία στα οποία μπορείτε να απευθυνθείτε επιλέγοντας ποιον, τι και πώς.

Για πού είμαστε μετά;

Οι επιλογές για μετά είναι αρκετές. Μπορείτε να πάτε σε μπαράκι και μετά στα μπουζούκια. Μπορείτε να πάτε κατευθείαν στα μπουζούκια και μετά σε strip show. Μπορείτε να πάτε μόνο σε strip show. Όλα παίζουν ανάλογα τη διάθεση. Στην περίπτωση των μπουζουκιών ο κανόνας «όσο πιο γαβ γαβ τόσο το καλύτερο», βρίσκει απήχηση και στην παρούσα φάση. Εδώ μπορείτε να δείτε ποιος παίζει πού αυτήν την περίοδο και να κλείσετε αναλόγως.

Αν είστε μερακλήδες (και θέλετε να γλιτώσετε τα αλκοτέστ), τότε μπορείτε να νοικιάσετε για τις μετακινήσεις σας λιμουζίνα. Το κόστος είναι περίπου στα 400€ ανά ημέρα, με οδηγό, όπως διαβάζουμε σε αυτό το γραφείο ενοικίασης πολυτελών αυτοκινήτων.

Τα έτοιμα πακέτα

Αν όλα τα παραπάνω σας φαίνονται βουνό, τότε διάφορες εταιρείες αναλαμβάνουν να σας κλείσουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες για μπάτσελορ.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ