Χώρισε τη γυναίκα του όταν την «πέτυχε» με άλλον άντρα στο… Google Maps!


Καλύτερος «ντετέκτιβ» και από τον… Μονκ αποδείχθηκε το Google Maps για έναν -πρώην πλέον- παντρεμένο Περουβιανό, καθώς μέσα από τα «μάτια» των δορυφόρων της μεγάλης εταιρείας, αποκαλύφθηκε η παράνομη σχέση της συζύγου του!

Η απίστευτη αυτή υπόθεση εκτυλίχθηκε στην πρωτεύουσα του Περού, τη Λίμα. Ο εν αγνοία του απατημένος σύζυγος «σέρφαρε» στο Google Maps, όταν ξαφνικά διέκρινε μία… γνωστή φιγούρα, δίπλα σε μεγάλη γέφυρα της πρωτεύουσας.

Η γυναίκα, ωστόσο, δεν ήταν μόνη. Μαζί της, ή για την ακρίβεια… πάνω της, ήταν ξαπλωμένος ένας άγνωστος άντρας. Το παράνομο ζευγάρι είχε βρει «καταφύγιο» για τις μυστικές του συναντήσεις ένα παγκάκι, δίπλα στη γέφυρα. Προφανώς είχαν ελέγξει διεξοδικά ότι δεν τους βλέπει κανένα… αδιάκριτο μάτι. Υπολόγισαν όμως, δίχως τον… big brother από το Διάστημα! Πού να είχαν φανταστεί ότι θα τους είχε καταγράψει η κάμερα του δορυφόρου και πως πέντε χρόνια μετά το ερωτικό ραντεβουδάκι, θα τύχαινε να δει ακριβώς αυτό το στιγμιότυπο ο απατημένος σύζυγος.

Η εικόνα που είδε ο σύζυγος ήταν από το 2013, όταν η ζωηρή Περουβιανή είχε συνάψει κρυφή ερωτική σχέση με έναν άλλον άντρα.

Προφανώς ο σύζυγος δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό, καθώς όλο αυτό το διάστημα ο γάμος τους διατηρήθηκε.

Το 2018, πέντε χρόνια μετά, η Θεά Τύχη έβαλε το χεράκι της και ο σύζυγος έπεσε πάνω στη γυναίκα του και τον εραστή της, μέσω της περιήγησης που παρέχει η Google Maps.

Οι εξελίξεις ήταν ραγδαίες. Ο απατημένος σύζυγος δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε και συνέχισε την περιήγηση. Τότε ανακάλυψε ότι η γυναίκα του είχε συναντηθεί πολλές φορές με τον εν λόγω κύριο. Οι αποδείξεις ήταν ατράνταχτες, ενώ το διαζύγιο βγήκε σε χρόνο ρεκόρ, καθώς είχε… αργήσει ήδη πέντε χρόνια.

ΠΗΓΗ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ